Dodaj do ulubionych

Przeczenie Sądu

16.10.15, 14:45
Jestem wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(skaczę do góry z radości!)
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 14:53
      To supersmile przegrała córa sprawę?
      • ditta12 Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 17:39
        Tak.Sąd oddalił wniosek o ubezwłasnowolnienie.Pani Prokurator wygłosiła piękną mowę w mojej obronie.Swiadkowie wcale nie byli przesłuchiwani.
    • mskaiq Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 17:45
      Bardzo się zmieniłaś. To wielkie osiągnięcie. Jesteś coraz bardziej niezależna, przed Tobą życie
      otwarte. Jestem bardzo dumny z Ciebie.
      Pozdrawiam serdecznie.
    • eszmeralda.i.papugi Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 18:38
      Dittuś. kochanie, wyobraź sobie że potrafię się wczuć w Twój całkiem na miejscu stan euforyczny. Trafiłaś na Sędzinę człowieka, gryzłam paluchy z obawy, że trafisz na sukę, względnie rozkojarzonego, leniwego sędziego.
      A kto Ci wróci te dni, tygodnie, minuty, sekundy panicznego strachu?
      Cieszę się razem z Tobą.
    • ditta12 Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 18:42
      Masku.Tak wiele Ci zawdzięczam,nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mi pomogłeś w życiu.Tego się nie da opisać.Nauczyłeś mnie wiary w siebie i spowodowałeś że umocniłam się wewnętrznie i tego było mi trzeba by wygrać.
      Też teraz jestem sama z siebie bardzo dumna i przeszczęśliwa i emocje ze mnie opadają.
      Nie zdawałam sobie sprawy ile stresów wiąże się z takim procesem.
      Jeszcze nie mogę uwierzyć że tak sie wszystko dla mnie cudownie rozegrało
      Proces był krótki ,pytania Sędziny szybkie ale to bardzo dobrze bo ja się szybko odnajdowałam i nie miałam żadnych problemów z wysławianiem się,z odpowiedziami.
      • mskaiq Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 22:56
        Tak nauczyłaś się wiary w siebie. Udowadniałaś sobie krok za krokiem że
        potrafisz, że dasz sobie rade, że masz olbrzymi talent.
        Ty wiesz jak bardzo się cieszę, że udało Ci się, że uwierzyłaś w siebie, a
        nie było łatwo.
        Pozdrawiam serdecznie.
    • ditta12 Re: Przeczenie Sądu 16.10.15, 19:18
      <A kto Ci wróci te dni, tygodnie, minuty, sekundy panicznego strachu?>
      Nikt mi nie wróci tych godzin,tych dni,miesięcy,każdy z nich był męczarnią.Jakaś siła magiczna zesłała mi artystów bym mogła trochę zapomnieć,by mi pomogli w tym moim losie,bym się zajmowała tym czym lubię zamiast myśleć.
      Wiara w zwycięstwo była u mnie wielka ale zawsze wkradały się myśli rozpaczliwe i przeżywałam i tłumaczyłam sobie znów wszystko od początku napawając się optymizmem jak mi sugerował Mask i miłością do tego czegoś wielkiego co nami rządzi i miłością do ludzi i o siebie samej i ja tak robiłam i odbijałam jak piłeczki te złe myśli i wierzyłam że wszystko będzie dopasowane do mnie i moich życzeń wolności.
      Przedwczoraj miałam sen.Przyśnił mi się św.Jerzy walczący ze smokiem a dzisiaj wyczytałam że jest on patronem artystów i więźniów.
      Bardzo mi też pomogła Pani Barbara Pietkiewicz którą poznałam na forum Chad.Ona była przekonana że nie zostanę ubezwłasnowolniona i pomagała mi pisać pisma różne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka