Dodaj do ulubionych

Żałuj ditto

25.11.15, 02:01
Że nie masz Boskiej schizofrenii, badają ją od ponad 100 lat i nie rozumieją tak naprawdę i nie wiedzą czym ona jest.Jest chorobą ale.......
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 08:04
      Boska mania i
      Królewska choroba
      czyli
      Schizofrenia
    • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 08:06
      A teraz sobie przypomniałam że gdy byłam mała to mój tatuś powiedział że ja pomanijaczona big_grin
      • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 09:45
        A Ty może spchizyk-fizyk?
        • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 09:51
          A ja czytałam książkę(nie pamiętam tytułu) gdzie na ziemi byli kosmici i wyglądali jak ludzie bo się rozbił statek i oni się szukali,byli jasnowłosi(jak Szwedzi)i wysocy bardzo i mieszkali gdzieś ale się bali bo mięli takie różne rzeczy,np.ściereczkę którą ta pani strzepywała tylko i już była czysta(może z microfibry była alb co się wysuszy to się wykruszy wink).
          Bardzo ciekawa książka jak u Juliusz Verne,np.Kapitan Nemo a potem Tajemnicza Wyspa.
          • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 09:54
            Bo ten Nemo to był Nommo jak napisałam już kiedyś i on był z Gwiazd ,znaczy dokładnie ze Syriusza a może Seriusza i on potem mieszał we wodzie w Yelow Sabmarin chyba ale dokładnie nie wiem,zaraz zobaczę.
            On miał takie wielkie okna w tej łódeczce-mieszkanku swoim i skafander i batyskaf ale oni nie wiedzieli że to batyskaf,co co on ich zabrał na pokład.
              • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:03
                To piosenka dla mojej córki która myśli że jest moją mamą smile
                • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:04
                  Bo ja na swoją mamę mówię babcia bo ma wnuczkę big_grin
                  • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:05
                    A moja córka nie nazywa mnie wcale nijak.
                    • ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:06
                      Ja tak nadaję czyli polewam bo ja jestem...........
                      Taka ja smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka