mercury_staff 25.11.15, 02:01 Że nie masz Boskiej schizofrenii, badają ją od ponad 100 lat i nie rozumieją tak naprawdę i nie wiedzą czym ona jest.Jest chorobą ale....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 08:04 Boska mania i Królewska choroba czyli Schizofrenia Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 08:06 A teraz sobie przypomniałam że gdy byłam mała to mój tatuś powiedział że ja pomanijaczona Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 09:51 A ja czytałam książkę(nie pamiętam tytułu) gdzie na ziemi byli kosmici i wyglądali jak ludzie bo się rozbił statek i oni się szukali,byli jasnowłosi(jak Szwedzi)i wysocy bardzo i mieszkali gdzieś ale się bali bo mięli takie różne rzeczy,np.ściereczkę którą ta pani strzepywała tylko i już była czysta(może z microfibry była alb co się wysuszy to się wykruszy ). Bardzo ciekawa książka jak u Juliusz Verne,np.Kapitan Nemo a potem Tajemnicza Wyspa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 09:54 Bo ten Nemo to był Nommo jak napisałam już kiedyś i on był z Gwiazd ,znaczy dokładnie ze Syriusza a może Seriusza i on potem mieszał we wodzie w Yelow Sabmarin chyba ale dokładnie nie wiem,zaraz zobaczę. On miał takie wielkie okna w tej łódeczce-mieszkanku swoim i skafander i batyskaf ale oni nie wiedzieli że to batyskaf,co co on ich zabrał na pokład. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:03 To piosenka dla mojej córki która myśli że jest moją mamą Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:04 Bo ja na swoją mamę mówię babcia bo ma wnuczkę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Żałuj ditto 25.11.15, 10:06 Ja tak nadaję czyli polewam bo ja jestem........... Taka ja Odpowiedz Link