13.12.15, 02:00
Czytałeś to albo film oglądałeś Uwierzu?Bo ja dawno temu film ale książki nie czytałam jeszcze,jak mnie weźmie mania czytania to przeczytam.Teraz mama manię pisania.
Król mieszka w szafie ze swym siankiem a papuga zawsze prawie z nim ale ona wszędzie jest i nikogo się nie boi,Kot z Pipi trzymają sztamę i jedzą w kuchni.
Kotka na górze a chomik na dole.Podobnie jak królik z papużką Kasią,fajnie jest na nie patrzeć.
Jak zasypiają to wszystkie naraz i jest cisza.Teraz jest jakoś bardziej depresyjnie bo takie osowiałe są.
Co ja miałam zrobić?No nie wiem.
Chyba sobie poleżę.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Guliver 13.12.15, 18:30
      A Guliwer jest na Marsie bo tam wystaje on z piachu jak Bóg Małpa u mnie w Parku Rzeźby i Malarstwa.
      smile
      Jak Ty zechcesz Mesjaszu Uwierzu,chyba że masz Remisję to zrobisz tę zorzę polarną jak Chris o poranku a jak nie zechcesz to nie zrobisz ale ty nie zrobisz to ja wiem,bo będzie wojna albo nie będzie i na co ta zorza ma być?
      A napisali kiedyś w internecie czy gdzieś mówili że ma być w Warszawie zorza i nic.No to co z tą zorzą,Tęcza była a zorza?Jeszcze nie czas?Może z kwiatów ta zorza.Tęczy ja nie widziałam ,tylko w telewizji raz czy dwa,raz dwa rozebrali i zawieźli chyba do Ciebie a w poznaniu Eszmeralda ma Golema-to taki dobry.......?co pomaga szukać skarbów w piwnicy.A u Ciebie w piwnicy są skarby?To mi daj je a ja Ci dam swoje oprócz jednego obrazka co dla Honoratki jest.
      • ditta12 Re: Guliver 13.12.15, 18:33
        www.youtube.com/watch?v=2kTefRMx73g
        • ditta12 Re: Guliver 13.12.15, 18:38
          www.youtube.com/watch?v=QtGTjNy2zK8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka