dragon2016 23.11.16, 07:15 Jakąś kochaną fajną przyjaciółkę na wspólne spacery, obojętne gdzie może być nawet w dżungli Dałem ogłoszenie na trójmieście. Mam dosyć tego siedzenia w domu oglądania telewizji i słuchania radia na okrągło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon2016 Re: Chcę poznać. 23.11.16, 07:24 Może się uda trafić na taką która zamiast pepsi lubi wodę smakową lub soczek naturalny, zamiast salcesonu plasterek szynki chudej, zamiast kopca kreta cukiereczka czekoladowego może mandarynkę? , czereśnię, wisienkę lub mleko. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Chcę poznać. 23.11.16, 07:37 Wczoraj nad brzegiem jeziora siedziałem na zwalonym drzewie i tak patrzyłem w jezioro, siedziałem aż się ściemniło. O zmroku kaczki się odezwały, może kacze rodziny z różnych stron jeziora dawały znać gdzie są. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Chcę poznać. 23.11.16, 07:42 Może czy wszystko w porządku , tak siedziałem a dookoła cisza, bezwietrznie i lustro na wodzie. Ktoś się kręcił po lesie, jakaś para. A mi głowa w tej błogości spadała lekko przysypiając na parę sekund. Odpowiedz Link