23.12.16, 17:44
Piszę tu tylko dlatego że odpisałaś, po prostu chciałbym ciebie poznać jak masz na to ochotę.
Nie mam wykreowanego twojego obrazu po troszku to była zabawa, ale czytałem ciebie i dzalajgę czasem bo fajnie pisałyście .Ja faktycznie tu byłem nieokrzesany i wszystko leciało ale to nie znaczy że ze mną coś nie tak jest, wręcz przeciwnie bardziej normalny jestem od normalnych, chociaż może tu tego nie widać. Moje hobby jak widać było bardzo obszerne i szczątkowe info leciało na forum.Ale tylko szczątkowe.
Jestem naprawdę miłym facetem ale potrafię też i to dosyć sporo.
Wolę porozmawiać z tobą na msn moje analizy i przemyślenia się już skończyły i nie mam czego wypluwać na forum.
A ty Aniu jesteś bardzo tajemnicza, ale nie martw się nikt się o niczym nie dowie.
Eszmeraldy profil też znamsmile, ciebie jak bym bardzo chciał też bym znalazł.
I uwierz że nawet tylko po tym że nazywasz się 39.a nie zajęło by mi to dużo czasu.
Także w internecie tak naprawdę nikt nie jest anonimowy.
Anonimem jest tylko ta osoba która założy meila i tylko na forum używa nicka ale też nie dla wszystkich.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Ania 24.12.16, 15:02
      Czy ja jestem poukładany hmm... pytanie bardzo proste kompletnie nie i do tego w tym życiu nie dojdzie na pewno. Jeszcze gdybym tego nie był świadomy to może było by lepiej ale mam całkowitą świadomość tego.
      Mało nikt nie jest w stanie mnie ocenić, nie ma na mnie wzoru i nikt w stanie nie jest przewidzieć moich zachować.
      I to jest najzdrowsze we mnie chyba dlatego że nie kryję i nie duszę w sobie niczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka