02.03.19, 11:14
Co dziennie siłownia, bierznia, sauna dieta bez żadnych psychotropow bo mi są mi już nie potrzebne ,6 dni w tygodniu trenuje ,na fecbooku też już mnie prawie nie ma rozmawiam tylko że znajomymi ,a ty się lecz bo masz tak nasrane że nie mamy o czym rozmawiać.Raz na jakiś czas do Ciebie zadzwonię ale twoje poglady na życie i ogólnie to po prostu popierdolenie z pojebaniem.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ditta 02.03.19, 11:46
      Ja biorę convulex tylko codziennie.Twierdzisz że twoje poglądy na życie są lepsze od moich?Udowodnij to.Ja się nie modlę bo jestem szczęśliwa,robię różne rzeczy w życiu,dużo czytam,czasem film oglądam w internecie,nie mam TV bo mi myśli zakłócało a poza tym mam najniższą rentę i mnie nie stać na opłacenie rachunku.Płacę za prąd,gaz,internet,czynsz,coś jem,niewiele.Uwielbiam malować i rysować ale teraz mam przerwę,jednak czytam na ten temat.Rozmawiam z ludźmi z całego świata,interesująca jest wymiana poglądów,można poznać inne kultury,obyczaje,zobaczyć świat nie wychodząc z domu.Podróże są bardzo kosztowne.Jeśli nie chcesz to nie musisz do mnie dzwonić.To jest twoja wolna wola.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka