Dodaj do ulubionych

Dr Rosłonowska

28.02.06, 14:40
Dostałam kontake do dr Rosłonowskiej. Powiedziano mi że jest jednym z
najlepszych specjalistów endokrynologi w Warszawie? Czy zgadzacie się z tą
opinią. Czy specjalizuje się w leczeniu tarczycy.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • calineczka79 Re: Dr Rosłonowska 28.02.06, 19:54
      ja się u niej leczyłam ale z tarczycą okazałp się że jest ok wink

co o niej jest bardzo dokładna (naprawdę bardzo) spokojna i rzeczywiście jest
      dobrym specjalistą - poza tym przyjmuje na bielanach a ten ośrodek ma najlepszą
      w Polsce klinikę endokrynologii - robią komplet badań i wszystkie są
      refundowane - nigdy nie usłyszałam że to badanie to trzeba odpłatnie zrobić (co
      w innych ośrodkach zdarza się bardzo często) Także szczerze polecam smile
      wcześniej podobno tworzyli duet z mężem (on operował i też był uznawany za
      autorytet w tej dziedzinie ale teraz już podobno nie operuje)
    • tolka3 Re: Dr Rosłonowska 07.03.06, 14:05
      A czy dr Rosołowska przyjmuje prywatnie?
      • tolka3 Re: Dr Rosłonowska 07.03.06, 14:05
        dr Rosłonowska oczywiście.
        • calineczka79 Re: Dr Rosłonowska 07.03.06, 19:02
          przyjmuje ale nie wiem gdzie - ale napewno takie miejsce jest!
          • tolka3 Re: Dr Rosłonowska 08.03.06, 09:08
            smile
            tajemniczo to brzmi, ale dziękuję. Będę szukać smile
          • tolka3 Re: Dr Rosłonowska 08.03.06, 15:06
            A czy imię Pani Doktor to Elżbieta?
            • calineczka79 Re: Dr Rosłonowska 09.03.06, 19:25
              tak wink
    • e_r_i_n Re: Dr Rosłonowska 10.03.06, 19:14
      Czy ktos moze mi na priva przeslac nr pani doktor? Z gory dziekuje!
      • calineczka79 Re: Dr Rosłonowska 11.03.06, 21:26
        ja mam tylko nr do szp.bielańskiego poradnia endo gdzie przyjmuje dr
        Roslonowska - 834-09-03
        • e_r_i_n Re: Dr Rosłonowska 12.03.06, 09:54
          Dzieki - probowalam sie tam umowic, ale dopiero 17 marca zapisuja na nastepny
          kwartal uncertain. Wiec wole juz pojsc prywatnie - tym bardziej, ze pilnie musze sad.
    • kwiecienka9 Re: Dr Rosłonowska 05.09.06, 11:39
      Witam cieplutko,
      Sorrki, że tak z marszu podciągam temat, ale mam ogromną prośbę o pomoc.
      Poszukuję kontaktu do lecznicy, gdzie Pani dr. Rosłonowska przyjmuje prywatnie.
      Dzwoniłam do Szpitala Bielańskiego - w najbliższych dniach mają być zapisy na I
      kw.2007, a ja tak długo nie mogę czekać. Czy komuś udało się zdobyć jakieś
      namiary i mógłby sie podzielić ? Bardzo ładnie proszę !!!
      kwiecienka9@gazeta.pl
    • zoskaanka Re: Dr Rosłonowska 05.09.06, 13:22
      Faktycznie, dr. R. ma dobrą opinię, szczególnie wśród swoich kolegów, jako
      świetny specjalista.
      Ja jednak nie polecam. W poradni w szpitalu bielańskim można dostać szału
      próbując się zapisać, a i tak terminy są tak odległe, że szkoda słów.
      Po drugie, w moim przypadku dr. R. popełniła podstawowe błedy i zaniedbania,
      jak choćby to, że po operacji guza tarczycy nie zleciła usg. Nawet jak już
      swoje odczekałam (kilka miesięcy) na wizytę, to często zdarzało sie tak,że
      bardzo spóźniała się w poradni, a potem żeby "obrobić" czekający przed
      gabinetem tłum, wiele osób "konsultowała" na korytarzu. Byłam, widziałam, sama
      zostałam tak potraktowana. Zawsze na wizytę przychodziłam ze świeżym wynikem
      TSH (tylko takie badanie zlecała), czasem nie czułam się dobrze, miałam
      pytania, a tu pani doktor rzuciła okiem na korytarzu na wynik, stwierdziła, że
      jest w normie, więc wszystko w porządku, a jak się źle czuje, to na pewno nie
      przez tarczycę!
      Przypuszczam, że prywatnie, za odpowiednią cenę, ma więcej czasu i cierpliwości
      do pacjentów, ale ja takiemu lekarzowi grosza nie zapłace.
      Dlatego zmieniłam lekarza już kilka lat temu. Nowa doktor była bardzo
      zaskoczona, szczególnie brakiem usg po operacji, a jak usłyszała od kogo się
      wypisałam, to jej mowę odjęło, bo dr. R. cieszy się dobrą sławą w swoim
      środowisku. Szkoda tylko, że jakość jej pracy nie dorównuje fachowości i wiedzy.
      • kwiecienka9 Re: Dr Rosłonowska 05.09.06, 14:16
        Dzięki za informację, choć jest wyjątkowo niepocieszająca. Myslałam, że
        trafiłam na ślady doktora, co mu można zaufać, bo i na tym forum sporo dobrego
        naczytałam sie o Pani doktor, a tu taka niespodzianka mało fajna...Od dłuzszego
        casu szukam dobrego endokrynologa W-wa - specjalisty od tarczycy - niestety,
        bez większego powodzenia. Wiem, że temat był wałkowany wielokrotnie, ale
        przewertowałam wiele postów i uwierzcie, z godnych polecenia lekarzy, do
        których można umówić się na konsultację nie czekajac pół roku, znalazłam tylko
        dr Rosłonowska właśnie, dr Chojnowskiego i dr Łazicka-Frelek. Macie jeszcze
        kogoś ???
        • zoskaanka Re: Dr Rosłonowska 05.09.06, 19:55
          dr Makowska - chyba przyjmuje w Enel-med w Arkadii
      • rem13 Re: Dr Rosłonowska 12.10.06, 11:45
        Witam wszystkie forumowiczki!! Jestem po operacji tarczycy,leczyłam sie w
        szpitalu MSWiA- tej poradni nie polecam!!! Znalazłam natomiast wspaniałego
        endokrynologa na Szaserów p.dr Annę Lewandowską,lecze sie u Niej od dwóch lat i
        jestem bardzo zadowolona!! Dr Lewandowska przyjmuje również prywatnie,ja przed
        wizytą zapisuje na kartce pytania, a Ona cierpliwie odpowiada, dzieki Niej nie
        boje się ataku tężyczki,wiem również co to był za nowotwór,czego mi w szpitalu
        nie powiedziano,reasumując bardzo polecam.Przyjmuje w poradni przyszpitalnej na
        Szaserów.
    • iwka2002 Re: Dr Rosłonowska 12.10.06, 16:22
      Mojemu męzowi udało się "dostać" do dr Gietki-Czernel z Bielańskiego i jestesmy
      bardzo zadowoleni.Zajęła się pacjentem kompleksowo z dużym zainteresowaniem.
      Jakoś tak nabralismy do niej zaufania-co jest bardzo ważne we wszelkiego typu
      leczeniach. Pozdrawiam.
      • marika1980 Re: Dr Rosłonowska 07.11.06, 10:07
        Ale dr Gietka-Czermel jest naukowcem i pisze sporo opracowan naukowych a
        materialy zbiera z badan robionych w szpitalu. Niektóre badania sa bardzo
        nowatorskie i pacjenci sa waznym elementem tych badan. Jest to obarczone sporym
        ryzykiem dla pacjenta. Szpital potrzebuje naukowej podpory (publikacji) zeby
        dostac dodatkowe fundusze i akceptuje to po cichu takie eksperymenty. A zatem
        leczenie przez takiego lekarza obarczone jest duzym ryzykiem ze cos "nie zagra"
        bo nie moze, bo nie jest sprawdzone. W hormonach to duze ryzyko.
        Widzialam zdjecia dr Gietki i jest bardzo mila jako czlowiek i ma ladna buzie.
        Robi przeurocze wrazenie, ciepla sympatyczna.

> Mojemu męzowi udało się "dostać" do dr Gietki-Czernel z Bielańskiego i
        jestesmy
        >
        > bardzo zadowoleni.Zajęła się pacjentem kompleksowo z dużym zainteresowaniem.
        > Jakoś tak nabralismy do niej zaufania-co jest bardzo ważne we wszelkiego typu
        > leczeniach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka