lideczka7 22.04.06, 21:15 Ludzie nie mówcie że nie ma w Krakowie starych, dobrych lekarzy pilnie potrzebny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stapelia Re: Endokrynolog Kraków 22.04.06, 21:23 Lideczka- podpowiedzialam ci czterech, poza tym juz o tym pisalismy kilka razy, wklep w wyszukiwarke i poszukaj. Wybacz ale jest sobota wieczorem i ludzie pewnie maja lepsze rzeczy do roboty niz siedzenie na forum o wlasnych chorobach. Odpowiedz Link
lideczka7 Re: Endokrynolog Kraków 22.04.06, 21:27 Dzięki, nie denerwuj sie .Chyba masz racje z tymi przyjemniejszymi rzeczami Odpowiedz Link
stapelia Re: Endokrynolog Kraków 22.04.06, 21:30 alez ja sie nie denerwuje sama jak widzisz siedze na forum) do dr Obiorek chodzilam dawno i byla super tylko ja glupia sie zbuntowalam ze nie pojde na operacje i przestalam chodzic. A jest dobra, jest uczennca jakiegos znanego profesora, ktory juz niestety nie zyje. MOja ciocia po wielce skomplikowanej i powiklanej operacji chodzi do niej od 15 lat i jest zachwycona. ja szukam dlatego ze troche sie boje wrocic do niej po 6 latach i przyznac jej ze miala racje) Odpowiedz Link
lideczka7 Re: Endokrynolog Kraków 22.04.06, 21:55 Nie wstydz sie dziewczyno jak jest dobra. To co przeszłam przez to ze nie trafiłam na dobrego lekarza to temat rzeka.Dlatego jestem tak ostrożna .Postaram sie dotrzeć do tej pani.Mam nadzieje że nie beda długie terminy.Ja 1998 roku miałam wykrytego guza a 2005 okazało sie po rozpoznaniu biopsja wyszło że rak może być i na operacje.przez te 8 lat leczył mnie ,,,,,,,,,,,szkoda gadac Odpowiedz Link
stapelia Re: Endokrynolog Kraków 22.04.06, 22:34 Ul. czysta 8 tel. 633 46 62 ja ide we wtorek na 15.45 Odpowiedz Link
stapelia Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 19:04 Dr Musial i Dr Plinta przyjmuja w Przychodni na ul. Rusznikarskiej Odpowiedz Link
lideczka7 Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 21:51 Czy porócz stapeli nikt nie zna endokrynologów w Krakowie sprawdzonych, bo tylko na 4 nazwiska podane przez stapelie udało mi sie trafic.Chyba sie gdzies ktoś leczy? Odpowiedz Link
jaskka Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 22:19 Dr Obiorek w ramach NFZ przyjmuje na al. Pokoju, bodajże 4. Tuż obok specjalistycznych przychodni dla dzieci. pozdrowienia j. Odpowiedz Link
meg83 Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 21:54 A przyjmuje ktoś bardziej w centrum krakowa ? Odpowiedz Link
jaskka Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 22:33 Do meg83 odpisałam na priv. Powodzenia w poszukiwaniach j. Odpowiedz Link
lideczka7 Re: Endokrynolog Kraków 24.04.06, 22:37 No i co dalej nic.Nikt oprócz stapeli nie zna sprawdzonego endokrynologa w Krakowie. To ja sie pytam ludzie jak człowiek może być zdrowy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
margaretka2002 Re: Endokrynolog Kraków 25.04.06, 13:43 Pisalysmy juz o P. dr Trofimiuk, ktora przyjmuje prywatnie w Klinice Zdrowie na Zabincu i na Kopernika. Mozliwe, ze jeszcze gdzies. Jak sie tu naczytalam o innych endokrylogach, to doszlam do wniosku, ze moja pani dr jest dobra (jest doktorem mimo mlodego wieku), bo wiele watpliwosci, ktore dziewczyny maja, rozwiala mi na samym poczatku. Szybko rozpoznala Hashimoto i daje wszelkie potrzebne skierowania. No wiec chyba moge ja polecac, ale nie mam porownania z innymi lekarzami. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
gatta6 Re: Endokrynolog Kraków 21.05.06, 14:17 Ja z moim Hashimoto bylam u dr Koblik. Prywatnie przyjmuje w Polikmed, ul. Garncarska 3/1, tel. 4224159, 4226824. Wrazenia pozytywne. Konkretna, nie straszy ale tez nie bagatelizuje. Zapisala recepty na pol roku z gory i powiedziala kiedy mam kontrolowac TSH i kiedy ewentualnie zwiekszyc dawke. Ale musze powiedziec, ze ja na szczescie nie mialam jakis bardzo silnych objawow choroby i wykryto ja u mnie calkowicie przypadkowo, wiec tez nie oczekiwalam od lekarza, ze wyprowadzi mnie z jakichs b.nieprzyjemnych dolegliwosci... USG robilam u dr Walas na ul.Szlak w Centrum Gastrologicznym dr Ziemniaka. Niestety choc badanie prywatne to b. dlugie terminy (czekalam poltora miesiaca), bo p. doktor bardzo "rozchwytywana". Ale jestem b.zadowolona. Odpowiedz Link