Dodaj do ulubionych

Skąd ta nieprawidłowość?

26.03.08, 16:51
Koleżanka która mieszka za granicą przyjechała na parę dni i zrobiła
sobie badanie hormonów:
Tsh-0,77 (0,27-4,2)
Ft3-5,01(3,96-6,80)
Ft4-12,33(12-22)
i wyniki ją zadziwiły.Na samopoczucie specjalnie nie narzeka ,ale w
ostatnim czasie sporo przytyła.Skąd ta rozbieżność między wynikami.
O niedoczynności świadczy jedynie Ft4 a reszta jest prawidłowa.Co w
takim razie czy suplementacja hormonem?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka