xduskfallx 24.10.08, 00:23 czy moglbym sie dowiedziec, dlaczego kazdym oj post jest kasowany? ludzie, szukam tutaj pomocy, dlaczego utrudniacie ludziom zycie..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashi-tess Re: hmm. 24.10.08, 00:26 szukasz pomocy, a zrobiłeś coś w tym kierunku - wykonałeś jakieś badania? Takie opisy samopoczucia jakie Ty wpisujesz najczęściej wpisują trolle. Jak mam Cię traktować? Wykonaj badanie poziomów hormonów tarczycy i wpisz je tutaj. Wtedy można coś n/t napisać. A Twoje objawy mogą świadczyć o wielu schorzeniach. Odpowiedz Link
xduskfallx Re: hmm. 24.10.08, 00:33 hashi-tess napisała: > szukasz pomocy, a zrobiłeś coś > w tym kierunku - wykonałeś jakieś > badania? > Takie opisy samopoczucia jakie Ty > wpisujesz najczęściej wpisują trolle. > Jak mam Cię traktować? > Wykonaj badanie poziomów hormonów > tarczycy i wpisz je tutaj. > Wtedy można coś n/t napisać. > > A Twoje objawy mogą świadczyć o wielu > schorzeniach. w porządku. chociaż dostałem jakas odpowiedz. swoja droga, to ze nie napisalem wynikow badan, to nie powod do obrazania mnie. to nie w porzadku. wiele osob nie wpisuje tutaj wynikow badan, ale nie bede tego komentowal. jakoze szukam pomocy; moje objawy to glownie biegunki, bole w klatce piersiowej, podwyzszony puls - w granicach 100-110, podwyzszona temperatura ciala, oslabienie. bylem na badaniach, moje TSH wynioslo 4,27[4,20 norma], czyli lekko powyzej normy. co moge o tym myslec? co prawda nie mam wynikow t3 i t4, nie znam sie na tym, nie wiem co o tym wszystkim myslec. bylbym wdzieczny za odpowiedz. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: hmm. 24.10.08, 09:27 po pierwsze wykonaj dalszą diagnostykę tarczycy. Skoro TSH masz podwyższone musi być jakaś tego przyczyna. Odpowiedz Link