Dodaj do ulubionych

tarczyca...pomóżcie prosze

23.03.09, 10:38
Witam,od jakiś 3-4 tygodni zaczeło mnie coś dusić w gardle,poszedłem do lekarza i lekarz powiedział iż to jest zapalanie gardła i kazała mi zrobić badania na nie wiem co to ale napisze:ASO,CRP,cholesterol,TSH...no i wyszło niby w normie ale na takiej długiej karteczce z wynikami mam zaznaczone dwa "alerts" ale doktorka powiedziała że okej,to mówie okej,tarczyca ją zaniepokoiła bo przyszedł drugi wynik tsh i na nim było "TSH wynik:7,36 Jedn.ulU/ml min-0,27 max 4,2 norma H" widać odrazu że mam ponad norme o norme,dostałem skierowanie do endokrynologa a on zobaczył wyniki i powiedział "może pan poczekać" ide do rejestracji a ta baba mówi że doktor kazał mnie zapisać na sierpień uncertain/ a ja mam duszności raz miałem uciśk w gardle i ciężko mi sie oddycha a prywatni tutaj nie mają już terminu uncertain jestem z Kozienic,czy możecie mi pomóc z opisanego przezemnie wyniku oraz dolegliwości czy moge poczekać czy naprawde mam iść na gwałt,jakiś nagorszy scenariusz ? przestane oddychać przez tą tarczyce czy jak ? prosze o pomoc sad Karol.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka