Dodaj do ulubionych

Endokrynolog-Ginekolog Wrocław

22.02.11, 13:18
Kochani, jeste tu nowa ale bardzo proszę o poradę!!!
Poradźcie mi proszę do kogo powinnam się udać na wizytę, poszukuję lekarza endokrynologa-ginekologa we Wrocławiu. Mam 25 lat i FATALNE wyniki badań hormonalnych. Polecono mi niezwłocznie skontaktować się ze specjalistą, ale nie jestem z Wrocławia i nie mam pojęcia do kogo się udać. Pomóżcie proszę bo wszyscy mówią że bardzo trudno trafić na dobrego lekarza, który pomoże. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Ania.
Obserwuj wątek
    • ona.39 Re: Endokrynolog-Ginekolog Wrocław 22.02.11, 13:40
      Witaj, przez trzy lata chodziłam do doktor Wilczyńskiej, która jest endokrynologiem, natomiast Jej mąż ginekologiem. Może to by Ci w jakiś sposób pomogło. Podaję namiary...
      Gabinet endokrynologiczno - diabetologiczny
      Wilczyńska Małgorzata, dr nauk med.
      Spec. endokrynolog.

Telefon kontaktowy:
      tel/fax: 0 71 330 12 44
      Dane adresowe:
      50-306, Wrocław, Miarki 6

Dni i godziny przyjęć:
      poniedziałek - piątek: 8.00 - 20.00

• smoru1 Re: Endokrynolog-Ginekolog Wrocław 04.03.11, 16:07
        Ja też nie jestem z Wrocławia ale chodzę do dr Bidzińskiej -Speichert, przyjmuje na Kościuszki i jest endokrynologiem, do ginekologa chodzę do dr Banaszaka z Oleśnicy ale wiem że przyjmuje we Wrocławiu na Bielanach. Oboje siebie chwalą nawzajem - a ja ichbig_grin
    • anusia_magda Re: Endokrynolog-Ginekolog Wrocław 24.07.11, 20:38
      podobno jest jakiś dobry lekarz (pan) w corfamedzie ale nie wiem który..
      www.corfamed.pl/
    • mmala6 Re: Endokrynolog-Ginekolog Wrocław 27.12.11, 00:06
      a czy któryś z ww. lekarzy zwraca uwagę na ft3 i ft4? czy tylko na tsh?
    • agiek Re: Endokrynolog-Ginekolog Wrocław 17.01.12, 11:29
      Tylko nie Wilczyński!! Akurat znam całą sprawę i NIE POLECAM! Poza tym z tego co wiem to nie ma już uprawnień do prowadzenia praktyki lekarskiej, skazany prawomocnym wyrokiem sądu.

Jeśli ktoś chciałby szczegóły to proszę na priv.
      Najlepszy Endo we Wro to dr Gawryś. Szczerze polecam.
    • sarrez Wilczyński 05.07.15, 18:53
      Hej, agiek, próbowałam się z Tobą skontaktować na priv, ale chyba nie umiem... Czy możesz mi coś więcej napisać o Wilczyńskim? Wszystko wyjaśnię Ci prywatnie. Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka