Dodaj do ulubionych

pierwsza dawka

09.10.11, 00:40
witam
dawno tu nie zagladalam,
po prawie 8 latach od zdiagozowania hashimoto dostalam pierwsza recepte na Euterytox 50 mg i selen - pewnie sie zdziwicie....
ja tez dlugo sie dziwiwlam i mimo wieleu objawow(negatywnych symptomow) i zmiany lekarzy, do tej pory bylam u 4 -ech, wreszcie dostalam chormony, i pewno sie zdziwicie - ale ja sie CIESZE!!!
tak ciesze sie, ze moze w koncu nie bedzie mi zimno, moze w koncu moje depresyjne nastroje diabli wezma i teraz ciagle juz bede wyspana, wypoczeta, moje wlosy beda lsnic i przestana wypadac, moja skora byszczaca i jedwabista...no i wreszcie bede mogla utrzymac wage do 60 kg.
Mam oczekiwania???co nie???....a tak!!!!
jeszcze przydaloby sie, zebym dobrze sie czula i moj organizm nie zwariowal, no i oczywiscie, zebym w koncu przestala chorowac na stawy, zapalenia uszu, tchawicy i krtani (ok.4 razy w roku) i zeby w koncu mogla sie rano obudzic bez 3 filizanek kawy,
aha zapomnialam o obwodzie szyji - oczywiscie oczekuje, ze moje guzki sie co najmniej zmniejsza, jesli nie znikna...
hehehehe...pomarzyc mozna..
a tak na serio, to czego moge oczekiwac i jak sie zabrac do brania tego leku?
zaczyc od 25mg?... a po 2-4 tygodniach zwiekszyc?....moze ktos mi powie jak bede sie czula po 25mg?
dziekuje za rady
Obserwuj wątek
    • mgg1 sorry za bledy 09.10.11, 00:43
      oczywiscie HORMONY i inne
      padam z nog i prawie juz nic nie widze...
      • asiupka Re: sorry za bledy 09.10.11, 08:41
        Ja zaczynałam od 25 mg. Brałam je 6 tygodni, zrobiłam badania poziomu hormonów i dopiero potem lekarz zwiekszył na 50mg. Jesli chcesz dojść do 50 mg, wprowadź te dawkę stopniowo.
    • pies_z_laki_2 Re: pierwsza dawka 09.10.11, 10:59
      Podaj dokładne wyniki badań krwi (z normami i w przeliczeniu na procenty - link na górze głównej strony forum) i opis usg.
      Czy dobrze rozumiem, że takie badania masz i to z kilku ostatnich lat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka