katerina24 28.12.05, 14:02 Wreszcie dziewczyny mamy czysto ,gratuluje decyzji ,życzę wszystkiego dobrego WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ,dziewczyny bądźcie uwazne jeśli chodzi o wpuszczanie nowych person,pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashikonik Re: Do moderatorek 28.12.05, 15:23 Jestem Nową Personą.Wczoraj skasowano również mój post (omyłkowo?) - pytanie: czy powinnam obawiać się "wyczyszczenia" już, a może przyługuje mi kwarantanna? Pozdrawiam Kasię i wszystkich pozostałych Forumowiczów.Hashikonik Odpowiedz Link
hashi-tess Re: Do moderatorek 28.12.05, 15:31 Witaj! Sprawdziłam Twoje wpisy i wszystkie są aktywne. Nikt ich nie kasował, poza tym forum zostało zamknięte z powodu spamerów. Tess Odpowiedz Link
hashikonik Re: Do moderatorek 28.12.05, 16:30 Dziękuję. Jeśli moje wpisy są aktywne, to bardzo sie cieszę. Być może , a nawet z pewnością przeoczyłam ten fakt - za co przepraszam. Proszę o wyrozumiałość dla nowicjuszki z niskim FT3. Hashikonik Odpowiedz Link
katerina24 Re: Do moderatorek 28.12.05, 18:06 Hashikoniku wczoraj jak pisała Teresa juz miałyśmy małe zamieszanie i przez chwilkę zniknęła cała pierwsza strona stąd Twoje zaniepokojenie,teraz mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,życzę miłego użytkowania Odpowiedz Link
hashikonik Re: Do moderatorek 28.12.05, 19:38 Ok Kasiu, już rozumiem. Nie wiedziałam o waszych kłopotach.Ja też jestem trochę ciapajda,nie załapałam, że o spamera chodzi generalnie.Łączę usmiechy dwa jeden pasikonik, drugi ja. Hashikonik Odpowiedz Link
hashikonik Re: Do moderatorek 04.01.06, 14:35 Chciałam założyc nowy temat - dot. poziomu zachorowalności na hashi u mieszkańców miast. Został on skasowany. Proszę odpowiedzieć, dlaczego? Jeżeli nie odpowiada Ci mój styl, warto o tym wspomnieć. Nie jest przecież tak, że muszę tu być. Hashikonik Odpowiedz Link
nitca Re: Do moderatorek 04.01.06, 14:46 Nie wiem kto go skasowal i dlaczego. Ja nie widze w watku Hashikonika nic niestosownego. Nitca Odpowiedz Link