Dodaj do ulubionych

Do mamadamianka

13.02.06, 09:25
Ciekawa jestem jakie wrażenia po pierwszej wizycie na Powstańców. Ja mam
termin na koniec marca,ale nie wiem do jakiego lekarza, powiedzieli mi, że
lekarza wyznaczają w dniu 1 wizyty. Proszę o odpowiedż może być na pr.Dziękuję
i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hashi-tess Re: Do mamadamianka 13.02.06, 11:26
      efcia15 napisała:

> Ciekawa jestem jakie wrażenia po pierwszej wizycie na Powstańców. Ja mam
      > termin na koniec marca,ale nie wiem do jakiego lekarza, powiedzieli mi, że
      > lekarza wyznaczają w dniu 1 wizyty.

Przecież to Ty masz prawo wyboru lekarza.
      Nie daj się, dlaczego za Ciebie ma decydować pani recepcjonistka! Nie rozumiem.

Proszę o odpowiedż może być na pr.Dziękuję
      My też chcemy wiedzieć. Po to jest to forum.

> i pozdrawiam

Ja też.
      • mamadamianka Re: wrażenia po wizycie 13.02.06, 13:28
        witam serdecznie
        ostatnio niezbyt często zagladam na forum i wogóle do komputera.Przepraszam z
        góry jeśli nie odpisuje od razu.

Byłam na powstańców u polecanej pani dr Izbickiej.
        jakie wrażenia: Bardzo Pozytywne.
        Pani doktor jest bardzo miła, odpowiada na wszelkie pyatania, potrafi doradzić i
        mysle , że jest dobrym specjalistą. O dziwo byłam u niej w gabinecie z dobre pół
        godziny - a nie jak u innych 5-10 minut. Dała mi skiewrowanie na badania krwii i
        usg. Nastepny termin mam na 7 marca.

Do efcia15:
        To nieprawda, że lekarza wyznaczają w dniu pierwszej wizyty. Oni się poprostu
        tak zabezpieczają i wpisują w danym dniu do lekarza, który ma najmniej pacjentów
        (a wiadomo wtedy co do za "lekarz")
        Ja jak sie rejestrowałam piewrszy raz juz z góry powiedziałam, że chce sie
        zarejestrować do dr Izbickiej. NIc mi nie powiedziały. Nie daj się. Na
        powstańców jest tylko dwóch dobrych endo. Drugiego nazwiska niestety nie znam
        • efcia15 Re: wrażenia po wizycie 14.02.06, 16:40
          Dziękuję za odpowiedż. Próbowałam dzisiaj zarejestrować się do polecanej pani
          doktor,jednak najbliższy termin jest na lipiec, niestety nie ma mozliwości nic
          wczesniej, rejestratorki są nieugięte. Będe musiała zgodzić się na lekarza "z
          przydziału" nie mam innego wyjścia, czekac do lipca nie mogę.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka