Dodaj do ulubionych

seriale...

21.01.14, 19:29
odkryłam dziś serial 'Krew z krwi" z Kuleszą. Mialam zamiar go ogladac na biezaco,ale jakos mi nie po drodze zawsze bylo. Jestem milo zaskoczona i ogladam w necie po kilka odc-dzis juz 2 i pewnie jeszcze z 2 zdażę, gdyz nie ma 'Barw szczescia' dzis ktore tez ogladam.
w necie nadrabiam tez 'Galerię' bo jakos mam sentyment do tego serialu hahah ucieszylam sie ze jest kontynuacja.
i tak jakos wychodzi nA razie,ze tylko te 3 obecnie lukam. czekam na 'Prawo Agaty' na kolejne i poluje czasem na "Zabojcze umysły'.
Obserwuj wątek
    • kruszynka09 Re: seriale... 21.01.14, 22:10
      Świetny film z Kulesza ta ,,Krew..." poryczalam się jak bóbr na ostatnim odcinku
      • bronia_84 Re: seriale... 21.01.14, 22:53
        Też to oglądam. Został mi ostatni odc, ale na to czekam do weekendu aż mój małż będzie miał czas smile Serial nawet mi się podoba, a Kulesza wymiata.
        • beata132 Re: seriale... 21.01.14, 23:17
          Mnie za każdym razem rozwala Simlat.
          Jeden z lepszych aktorów w Polsce smile
          Rewelacyjny jako Bolek w "Głębokiej wodzie" (zresztą cały serial jest nieziemski) czy księgowy Adaś w "BrzydUli" smile
    • iziula1 Re: seriale... 21.01.14, 23:28
      Jedyny serial polski jaki oglądałam, choć z dreszczykiem to GLINA. Z J. Radziwiłowiczem.
      Szkoda,że nie ma kontynuacji i ostatni odcinek musze odczytac,że główny bohater zginął.

Natomiast polecam gorąco serial J. Cambel "Top of The lake". Rewelacja. Zupełnie nietypowe tempo, sceneria, fabuła, klimat. Zaskoczenie. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam.
      "Hause of cards" z K.Space nie muszę polecać, prawda ?

I "Viera" ze względu na aktorkę jak i ciekawie prowadzoną fabułe kryminalna. Fakt,że jest troche inaczej niż w książcę - warto.
      • stillgrey Re: seriale... 22.01.14, 17:24
        dzieki za top of the lake, nie wiem jak moglam go przegapic, rewelacja!
    • 3-mamuska Re: seriale... 22.01.14, 04:07
      Ja oglądam takie nietypowe:
      - poślubionej armi,
      -misja awganistan ostatnio przypadkiem,
      - supernatural.

Próbowałam oglądać i lekarzy, i prawo Agaty , przepis na życie,czy tez inne nowe, ale jakoś cieżko, ciagle przegapiłam odcinki i dałam sobie spokój.
    • solejrolia Re: seriale... 22.01.14, 13:55
      krew z krwi- oglądam, ta surowość i klimat filmu jest super, pierwszy odcinek mnie zmroził, drugi nieco nudnawy, zobaczę co dalej.

z seriali polecam Sherlocka Holmsa. Właśnie obejrzałam wczoraj 3odc. 3serii. i jak pomyślę, że znów mam czekać rok na kolejny odcinek, to mi źlesad buuusad
      • monia_1981 Re: seriale... 22.01.14, 14:25
        A ja nie mogę sie doczekać dzisiejszego nowego odcinka chirurgów 10 sezon jestem cały czas na bieżąco jak nie w TV to oglądam w necie.
    • jk3377 Re: seriale... 22.01.14, 16:47
      obejrzałam dzis 5 odc, przede mna 6 i kolejne. jest super.
      czy ktos wie, ile ten serial ma miec w sumie odc?
      • jk3377 Re: seriale... 23.01.14, 18:18
        obejrzalam...teraz juz wiem,ze te 8 odc to juz koniecsmile szkoda, bo mogloby takie cudo trwac dłuzejwink
    • hamerykanka Re: seriale... 22.01.14, 17:01
      Ja w lecie kupilam sobie z Merlina pare seriali,w tym wszystkie sezony Rancho. No i w zeszlym tygodniu zaczelam ogladac. To calkiem zabawna komedia jest!
      Kupilam tez "Komisarz Alex", ale to ze wzgledu na psawink
      • arwena_11 Re: seriale... 23.01.14, 20:43
        jak Alex to obejrzyj pierwowzór komisarz Rexsmile
    • jk3377 "Zaginiony" na tvp2 start 26.01.14, 21:43
      właśnie leci 1, a za chwilę 2 odc nowego serialu z Ashley Judd (uwielbiam jąsmile ) w sumie odc ma byc 10, wiec ponad miesiąc miłego oglądania przed namismile
      kto ze mną startuje?
      • jk3377 Re: "Zaginiony" na tvp2 start 27.01.14, 17:21
        nikt nie oglądał? a moze jednak..?
        mnie przypadł do gustu i z pewnoscia bede dalej ogladac. moj M powiedzial,ze nawet zbyt szybka akcja, bo nie nadazal rownoczesnie tv i komp,a na ogol ogrania hehe
        • cudko1 Re: "Zaginiony" na tvp2 start 03.02.14, 14:22
          aaaaaaaaaa zapomniałam o cholerze no, a miałam plan oglądać bo tez tą aktorkę wielbię, zaczęłam kiedyś na innym programie, ale nie skończyłam, bo tak u mnie właśnie jest z serialami, zapominam uncertain
          • jk3377 Re: "Zaginiony" na tvp2 start 03.02.14, 14:25
            a ja ogladałamsmile i nawet zdążyłam wczoraj, bo od 19 do 21 bylismy na swietnej swoja drogą sztuce teatralnej, potem szybko dzieciaki odebrac i jak wpadłam do domu to wlasnie sie zaczełobig_grin
            Ogladaj na vod.tvp pewnie juz jestsmile
            • jk3377 ostatnie 2 odc.-ktos oglada? 23.02.14, 21:33

• ciepla.kawa Re: ostatnie 2 odc.-ktos oglada? 24.02.14, 08:51
                Oglądałam, a jakże. Jak dla mnie dało się obejrzeć ale nie był to serial najwyższych lotów, był bardzo przewidywalny. Ale z braku laku obejrzałam.
                Aha - na filmweb znalazłam taką ciekawostkę " do zagrania roli Azimoffa rozważany był Marcin Dorociński."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka