Dodaj do ulubionych

Kociołek.

01.03.14, 16:05
Pierwszy raz proszę o zamieszanie w kociołku i poczarowaniesmile Mam bardzo ważną rozmowę dziś o 19 - ej , tak w sobotęsmile
Jestem mało pozbierana bo pracowałam siedem dni , w tym trzy noce na zamkniętym oddziale psychiatrycznym , dzień przerwy i dwa dni pracy na moim oddziale , somatycznym.
Właśnie wróciłam z fabryki gdzie mamy od kilku dni pacjentkę terminalną z rodziną na karku która to rodzina nas absorbuje tak jak pacjentkasmile
Wygląda na to że w nowej ewentualnej pracy są mną zainteresowani ,wypasione CV udało mi sie sklecić i wysłać ale muszę jeszcze znaleźćjakieś atesty , ogarnąć się i dojechać na drugi koniec Oslo. I sprawić wrażenie osoby spokojnej i kompetetnejtongue_outPP
Na pokładzie mam Aspie który chce za wszelką cene informować mnie szeroko o swoich studiach oraz postępach w grze na trąbcesmile)
Jestem spokojna ale chyba zaraz oszalejętongue_outPPP-
Obserwuj wątek
    • niutaki Re: Kociołek. 01.03.14, 16:45
      czarujemy Janiesmile
      • dorcia1234 Re: Kociołek. 01.03.14, 16:49
        dziś mam dobry dzień
        chleb upieczony i stygnie
        to znak, że mam duuużo pozytywnej energii i mogę tobie podesłać.
        I kciuki potrzymam
        • jan.kran Re: Kociołek. 01.03.14, 17:09
          No !!! Znalazłam tłumaczenie norweskie matury i studiów i zaświadczenie że uczęszczałam 10 miesięcy na kurs dla Prostych Fizycznych w Oslotongue_outPP
          Pewnie będę się musiała tłumaczyć na rozmowie czemu z moimi kwalifikacjami wolę się opekować swawolnymi norweskimi Podopiecznymi zamiast uczyć rozpuszczoną norweską młodzeż języków obcych smile))
          • dlania Re: Kociołek. 01.03.14, 18:44
            Powodzeniawink
    • st_karolka Re: Kociołek. 01.03.14, 17:17
      Czarujemy, kciuczymy, mieszamy w kotle !
    • grave_digger Re: Kociołek. 01.03.14, 17:23
      Czuję w kościach, że nawet bez rozmowy chcą Cię przyjąć.
      Jak jednak wrócisz z tego job interview to powiedz mi przez jaką to pracę mnie tak w kościach łamie wink
    • esofik Re: Kociołek. 01.03.14, 17:31
      mam piękną tęczę za oknem, więc wysyłam tęczowe fluidy..
      musi im bardzo zalezeć skoro termin interwiu, dostosowali do Twojego grafika smile

• guderianka Re: Kociołek. 01.03.14, 18:30
      zdążyłam. trzymam. a jak ja trzymam to będzie good smile
      • mamaoskarka18 Re: Kociołek. 01.03.14, 20:25
        i jak po rozmowie?
        • jan.kran Re: Kociołek. 01.03.14, 21:34
          Muszę przemyśleć bo spodziewałam sie czegoś innego ale ciesze się że mi sie horyzonty powiększyłysmile
          Wrażenie sprawiłam ok ale nie jestem jedyną kandydatką a poza tym nie wiem czy chcę tę pracę choć jak dostanę to z ciekawości wezmę. Szczegóły potem bo muszę odsapnąć ale ogólnie to całodobowa opieka nad sparaliżowanym calkowicie pacjentem ale posiadającym świadomość w pełni. Opiekę opłaca państwo ale ludzi zatrudnia żona a jak zobaczyłam dom w jakim oni mieszkają i opieke jaką on otrzymuje oraz kasę jak musi za tym stać zarówno ze strony państwa jak i prywatnej to mi szczęka opadła. A już niejedno w Norwegii widziałamsmile
          • peonka Re: Kociołek. 01.03.14, 23:40
            Przegapiłam Twoją rozmowę, ale trzymam kciuki teraz, żebyś dostała tę pracę, jeśli tylko się zdecydujesz!
            A trzymanie kciuków na Maglu ma moc, ja zawsze będę to powtarzać, zresztą sama wiesz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka