Dodaj do ulubionych

Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie

18.09.14, 15:20
co chwila wyskakuje czy chcesz otworzyć lub zapisać plik getCookie.js z witryny api.behavioralengine.com. Nie chcę kurwa zapisać. Wyłączam i za chwilę znowu, na przemian z innym, który też koniecznie chce się u mnie zapisać. Co to jest??
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 18.09.14, 15:44
      a mi ciągle wyskakuje-forum kłobuck-dowiedz się co słychać w twojej okolicy.
      nie mieszkam w kłobucku, nigdy nie byłam na tym forum ani w jego okolicach i wkurza mnie to przeokrutnie....o dzisiaj nawet nie wyskakuje...
      • mathiola Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 18.09.14, 15:52
        ale mi to wyskakuje gorzej, bo przygotowane do zapisania na dysku, kiedyś się pomylę i kliknę zapisz zamiast anuluj a ja wiem co to za gówno?
        • niutaki Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 18.09.14, 18:18
          Moze zrob jakies skanowanie? jak mi corka grzebie w laptotu to zawsze jakies gowno mi sie zainstaluje... albo wpisz sobie w googla ten napis i zobaczysz co to jest.....
          • mathiola Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 19.09.14, 10:31
            wpisałam, dowiedziałam się, że to firma przeprowadzająca badania marketingowe, zestawienia i statystyki, ale ni cholery nie znalazłam ani jednej porady napisanej ludzkim językiem jak się tego pozbyć smile
            • niutaki Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 19.09.14, 10:41
              kurde to nie wiem, bo jak tak zawsze robie, se wpisuje: jak odinstalowac - wpisz dowolne gowno - i tak se robie matolek, krok po kroku...
      • niutaki Beata:D 18.09.14, 18:20
        a moze jakies fajne forumbig_grin wejdz co Ci szkodzisuspicious
      • melancho_lia Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 18.09.14, 18:44
        He, he. A mi pokazuje Zabrze 😊 To kilkaset km ode mnie.
        • beautywomen Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 19.09.14, 10:54
          Mnie wyskakują Siemianowice, a takie programy instalują się razem z czymś co chciałaś zainstalować. Ostatnio miałam kilka takich i sama sobie to zrobiłam.
          • mathiola Re: Jakiś szit mi wyskakuje na gazecie 19.09.14, 16:19
            nu ale tylko na gazecie bo dlaczego?
            A ch, niech sobie wyskakuje, ja tego nie umiem zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka