Dodaj do ulubionych

O olejkach.

15.01.14, 11:48
Myślę, że jestem w stanie odpowiedzieć na większość pytań na temat olejków. Tematykę znam nie tylko teoretycznie (po polsku to zaledwie kilkaset stron) ale również praktycznie.

Sam przed zaczęciem ich stosowania najpierw trochę poczytałem bo nie mogłem zrozumieć dr Nemo - skoro olejki są takie dobre to dlaczego praktycznie nikt ich nie stosuje na masową skalę.
Nie umiem udzielić odpowiedzi dlaczego tak nie jest, ja uważam, że warto. Czy jako środek pomocniczy czy główny ale na pewno warto.
Później jak spróbowałem i olejki faktycznie działały tylko pogłębiałem swoją wiedzę co nadal czynię.
Obserwuj wątek
    • quetzalmb12 Re: O olejkach. 02.09.14, 21:31
      Masz rację, ja używam olejków dr Nemo na trądzik. Otrzymałem olejki AC3 i AC4 .Już po pierwszej porcji AC3 była poprawa, a teraz używam olejku AC4. Trądzik mam od kilku lat, brałem różne leki łącznie z izotretynoiną , ale nic mi nie pomagało. Dopiero teraz widzę poprawę.
      • zielarz22 Re: O olejkach. 03.09.14, 12:21
        Mój syn też używa i faktycznie działają.
        Ale to jest forum o boreliozie, więc jak chcesz pisać to napisz może lepiej na olejkach (też forum na gazeta.pl)
    • neuro21 Re: O olejkach. 30.09.14, 15:52
      Wybrałamsię dzisiaj do znajomej w sklepie zielaeskim, chciałam kupić olejki i wiecej ziol. Kupilam szczec i zenszen syberyjski, z olejków polecila mi na poczatek oregano,procz tego kupilam, reishi duzoo nich czytalam i kiedys juz stosowalam i wyedy zauwazylam poprawe. Mam problem, bo nie do konca wiem w jakich ilosciach i o jakich porach stosowac ziola i olejek oregano.
      • wytorek Re: O olejkach. 04.11.14, 15:01
        U mnie olejki okazały się kompletną porażką - zero działania.
        • zielarz22 Re: O olejkach. 05.11.14, 11:35
          Witamy klona z "olejkowej mafii"
          Powinieneś się cieszyć - olejki działają jedynie na chorych na boreliozę.
          Nie ma reakcji - nie ma boreliozy.
          Pozdrowienia dla kolegów.
          • wytorek Re: O olejkach. 05.11.14, 16:00
            Nie wiem czym tak Ciebie zdenerwowałem - po prostu podzieliłem się odczuciami sad

Już nie chciałem dolewać oliwy do ognia, ale odpowiedzi dr Nemo była wyjątkowo infantylne.

Nie chcę wzbudzać kłótni ale takie są fakty sad
    • anetaborelka Re: O olejkach. 29.03.18, 14:00
      Leczę się olejkami eterycznymi już 5 miesiąc. Swoje doświadczenia oraz efekty terapii prowadzonej przez Olejkowego Zielarza opisałam na blogu - własne spostrzeżenia i odczucia potwierdziłam badaniami, które również tam zamieściłam. Wszystkich zainteresowanych terapią boreliozy i koinfekcji za pomocą olejków, zachęcam do lektury: wkreconawborelioze.wordpress.com/2018/03/28/olejki-eteryczne-w-leczeniu-boreliozy-i-koinfekcji/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka