Dodaj do ulubionych

Parkomaty przy Anielewicza od Smoczej Esperanto it

15.04.13, 14:32
Czy ktoś widział tam kogoś wrzucającego kasę do parkomatu. Z moich obserwacji w okolicach domu (anielewicza 31) i pod szkołą młodej (222) wynika że samochody które tam parkują mają abonamenty albo kartę z ZDM że złożyli podanie. Inne stają na podwórkach i pod Klifem. Potwierdziło się chyba że SPP w tym rejonie to bezsens???
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: Parkomaty przy Anielewicza od Smoczej Esperan 15.04.13, 20:32
      Ja na Muranowie jeszcze nie widziałam nikogo przy parkomacie. Oczywiście nie wykluczam, że wrzucają pieniądze, jak nie widzę ;-)
    • aankaa Stawki / Smocza 16.04.13, 12:44
      zauważyliście prawie puściutkie na odcinku od Smoczej do JP i Smoczą od Anielewicza do Stawek ?
      wcześniej, po 8 rano nie było gdzie szpilki wcisnąć
      • mokrasa Re: Stawki / Smocza 16.04.13, 14:11
        Ja widzę pustki na Esperanto po 17. Kiedyś stawiałam samochód na środku żeby pójść do szkoły, teraz zawsze jest miejsce, a raczej dużo miejsc
    • koszatek Re: Parkomaty przy Anielewicza od Smoczej Esperan 16.04.13, 14:07
      Moja teściowa musiała wrzucić, jak przyjechała do nas w odwiedziny, hehe. Dotychczas w ciągu dnia bezproblemowo mogła było zaparkować na parkingu sp-ni, a teraz lipa, wszystko zajęte.
      • aankaa Re: Parkomaty przy Anielewicza od Smoczej Esperan 16.04.13, 14:38
        będzie rzadziej wpadać albo wieczorami :P
    • sibeliuss Re: Parkomaty przy Anielewicza od Smoczej Esperan 16.04.13, 14:49
      Na Karmelickiej za to ogromna różnica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka