warszawianka_jedna 26.04.06, 09:51 My będziemy straszyć dziki w puszczy Bolimowskiej i ławić ryby, jak zechcą brać. Niepokoi mnie jednak prognoza pogody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alma82 Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 09:59 och, jak wam dobrze, zazdroszcze :-) (no może oprócz łowienia tych biednych rybek..) Ja będę siedzieć w Wawie-tu na Muranowie, hehe i nadrabiać zaległości w pisaniu pracy :-/ Jaka szkoda, ze nie mogę gdzieś wyjechać, buu Życzę udanego wypoczynku i słonecznej pogody!! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 10:02 A my w Trójmieście :o) Będzie rybka w barze Przestań i pierogi w Spatifie. Pewnie milion innych atrakcji też. Fajnie mieć rodzinę nad morzem :o) Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 10:19 Między Bugiem a Rządzą rybki będą też łowione (a czy złowione...? kto to wie?) i bedzie wielkie lenistwo brzuchem do góry :) Odpowiedz Link
ikosa Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 10:22 Ja może odpalę na działkę (Kurpie ) nad Narew,tam jest zajebiście. pozdrawiam Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 12:00 na Mordechaja, będę wyplatać kosze, układać puzzle, czytać ksiązki do Mamusi w odwiedziny za wielką rzekę i do kolegi do Łomianek zamierzam też trochę popedałować za wawe, jak ktoś chętny to zapraszam :) Odpowiedz Link
alma82 Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 23:51 dorota.28 napisała: > zamierzam też trochę popedałować za wawe, jak ktoś chętny to zapraszam :) no to ja nieśmiało zgłaszam moją kandydaturę na kompana na rower, jeśli pasuje.. ;) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 27.04.06, 09:03 bardzo chętnie, wyślę Ci na @ mój nr telefonu bo w domu komputera niet :) to jakoś się umówimy :) Odpowiedz Link
alma82 Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 27.04.06, 10:25 Dzięki za numero, odezwę się niedługo, do usłyszenia :-) Odpowiedz Link
desperately.seeking.something Re: na Muranow 26.04.06, 10:52 krwawymsciciel napisał: > bede remontowal mieszkanie znowu?? czy ciągle? :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: na Muranow 26.04.06, 11:02 krwawymsciciel napisał: > bede remontowal mieszkanie a to mi nowość ;-) powiedz lepiej kiedy skończysz, wpadniemy na oblewanie i znów będziesz miał co remontować ;-) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: na Muranow 27.04.06, 13:04 i znowu i ciagle. chce odczyscic fugi po remoncie i pociagnac je takim preparatem do renowacji, wyregulowac szafki w kuchni, skrocic jedna i powiesic, skrecic wszystkie ze soba i MIEC Z BANI i sie zainteresowac frontami poza tym jakis dramat sie robi, bo jeszcze mi przychodza pomysly do glowy, ze to albo moze to by zrobic bylo warto, a gdyby TAMTO zrobic, to juz w ogole bylby odjazd.... AAA!!! Odpowiedz Link
klaudiuszg Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 26.04.06, 11:11 tydzień w Moskwie ;-)) + defilada z okazji 1 maja na Pl. Czerownym ;-P Odpowiedz Link
sloag Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 27.04.06, 22:11 ja też na Muranowie ;) dotrzymuję towarzystwa pracującemu mężowi, a we wtorek sama pracuję Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 27.04.06, 22:56 tia, jutro wyjazd a nas pojazd stoi drugi dzień w warsztacie, bo nie można dokupić odpowiedniej linki do sprzęgła. Wolę nie myśleć co będzie, jak jutro się nie znajdzie ;-( Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak kurcze, nie oglądałaś "Bruneta wieczorową porą"??? 27.04.06, 23:46 To bardzo proste. Linkę do sprzęgła dostaniesz w sklepie mięsnym a wózek dla bliźniaków w kwiaciarni. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: kurcze, nie oglądałaś "Bruneta wieczorową por 28.04.06, 00:00 leniwy_wiesniak napisał: > To bardzo proste. Linkę do sprzęgła dostaniesz w sklepie mięsnym a wózek dla > bliźniaków w kwiaciarni. powoli zaczynam w to wierzyć ;-) Odpowiedz Link
bestfoto Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 04.05.06, 18:13 za pozno to przeczytalem :( ale wrocilem z maratonu po ukrainie: iwanofrankiwsk (d.stanislawow), gorzyste gorgany i lwow :) Odpowiedz Link
sloag Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 05.05.06, 00:52 ooo, ja w dawnych czasach spedziłam niezapomnianego sylwestra na szlaku lwów- symferopol-jałta Odpowiedz Link
bestfoto Re: gdzie się wybieracie na majówkę? 05.05.06, 18:53 no prosze, ciekawwym szczegolow bo w czerwcu planowuje jakis Krym... Odpowiedz Link