sugarbox 04.04.07, 11:53 w końcu się za to zabrali, nie raz, nie dwa coś mi tam na głowę zleciało:( teraz postawili rusztowania, szkoda, że robót nie widać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: spadające gzymsy na Andersa 04.04.07, 12:29 Mieszkasz po nieparzystej? Wczoraj byli na rusztowaniu,ale stwierdzili,że winda popsuta i już nie wiem czy robili,bo poszłam Odpowiedz Link
glinia Re: spadające gzymsy na Andersa 04.04.07, 12:57 dwa-filary napisała: > Mieszkasz po nieparzystej? Wczoraj byli na rusztowaniu,ale stwierdzili,że winda > popsuta i już nie wiem czy robili,bo poszłam Może do Bożego Narodzenia się wyrobią..:) Odpowiedz Link
sugarbox Re: spadające gzymsy na Andersa 04.04.07, 18:26 Nie, mieszkam z drugiej strony, ale chadzam tam i interesuje mnie co i jak mi na głowę spada...:) Odpowiedz Link
sugarbox Re: spadające gzymsy na Andersa 18.04.07, 13:52 chyba zaczęli na dobre, na rusztowaniach zazieleniła się siatka:) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: spadające gzymsy na Andersa 18.04.07, 14:41 A może ona zakwitła?????????????na zielono ;)))))))))))) Odpowiedz Link
sugarbox Re: spadające gzymsy na Andersa 20.04.07, 09:37 robią, robią, szłam wczoraj to stukali ostro...u mnie tez akcja obstukiwania tynków...widocznie spadają na całej długości Andersa... Odpowiedz Link