aniazm 08.11.08, 08:57 w środę 12.11. najprawdopodobniej zamkną Bemapol, a za jakiś czas otworzą Biedronkę. Wczorajsze niusy ze sklepu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazm Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 08.12.08, 16:29 zamknęli 29go list, teraz remont. no i biedronka, potwierdzone w spółdzielni. Odpowiedz Link
wolfgang87 Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 05.02.09, 22:34 Tragedia...Byłem widziałem. 100% Biedrona. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 06.02.09, 16:31 wolfgang87 napisał: > Tragedia...Byłem widziałem. 100% Biedrona. nie płaczcie, w ciągu ostatnich 2 lat Biedronka bardzo się poprawiła, pewnie dlatego pojawia się w dużych miastach. Odpowiedz Link
wolfgang87 Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 19.02.09, 23:02 A nie wiem, czy się poprawila, jak dla mnie osobiscie za maly segment jadalnych rzeczy :) Nie chce mi sie isc do sklepu, gdzie bede mial max 1 jogurt do wyboru, max jeden sos do wyboru, etc. No i niesmiertelny brak placenia karta - i choc rozumiem, to jednak boleje nad tym ;) Ale za to czesciej odwiedzam dyć drogi sklepik naprzeciwko z wypasionym mięskiem, także dyć drogim :/ Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 20.02.09, 00:22 wolfgang87 napisał: > No i nieśmiertelny brak płacenia kartą to się jawi jak koszmar senny, mam pełen kosz zakupów 3 karty z 0 gotówki. Odpowiedz Link
wolfgang87 Re: Bemapol na Dzikiej bedize Biedronką 20.02.09, 23:34 Zwłaszcza jak zima jest i nie chce się zmieniać marszruty, żeby zahaczyć o swój ulubiony bankomat :) Odpowiedz Link
aniazm Patrzcie na producentów! 22.02.09, 22:44 ja tam nie narzekam:) wyszperałam produkty i te kupuję. patrzę na producentów i tyle, zdecydowanie taniej, niż w kerfurze (np. bułeczki śniadaniowe dan cake tu 5, tam 7, berlinki tu 3,65 tam 4,95, mleko mlekovity pasteryzowane tu 2 tam 3). płatność tylko gotówką to minus, ale mam konto w millenium, a bankomat za winklem:) Odpowiedz Link
chenoa1 Re: Otwierają 10 lipca 12.08.09, 23:39 od kiedy w Bemapolu jest Biedronka, po zakupy jezdze do Bomi do Klifa... nie jestem przekonana czy Biedronka to najlepiej dopasowany sklep do naszego osiedla:(. Ja nie mam w nim co kupić poza wodą mineralną... Odpowiedz Link
mamula_to_ja Re: Otwierają 10 lipca 13.08.09, 08:04 A ja myślę że dobrze że jest. Mieszkam obok Klifa ale prowadzam Młodą do przedszkola na Słomińskiego. I czasem wstępowałam. No róznica w cenie zakupów jest kolosalna. Za zakupy w Klifie(czy mojej osiedlowej Kwirynie) - 100 tu 50 (za co prawda nie to samo a odpowiedniki). Ja i tak nie kupuję wyłącznie żywności ekologicznej więc w sumie ilość chemii jest tylko ciut wyższa. Fakt że w Biedronce nie ma artykułów wysokopółkowych,ani zagranicznych-ale jak się potrzebuje to Kerfur i Klif są bliziutko. To zdanie trochę bucowato zabrzmiało. Co znaczy niedopasowany? Na osiedlu jak na każdym są ludzie o róznym stopniu zamozności. Dla niektórych bliskość Biedronki to jeszcze lepiej jak Kerfur. A te produktu made by biedronka nie sa takie tragiczne. I w dużej mierze produkowane przez znanych wytwórców (trzeba wczytać się kto wyprodukował dla biedronki). Odpowiedz Link
konradbryw Re: Otwierają 10 lipca 13.08.09, 22:31 chenoa1 napisała: > od kiedy w Bemapolu jest Biedronka, po zakupy jezdze do Bomi do > Klifa... Bomi na mnie robi wrażenie coraz gorzej zaopatrzonego. Delikatesowych produktów coraz mniej, za to standardowe w kosmicznych cenach. Bez sensu. > nie jestem przekonana czy Biedronka to najlepiej dopasowany > sklep do naszego osiedla:(. Z tego co wiem, Biedronki mają różny asortyment w różnych miejscach. Wyroby pod marką sklepu zwykle są przyzwoitej jakości. Np. przetwory owocowe w Biedronce to chyba Łowicz, który ma najwyższą jakość wśród polskich producentów. A markowe produkty - po co przepłacać. Niemniej nadal wolę robić masowe zakupy w h-markecie, a dobre pieczywo i wędliny na Muranowie chyba nie występują, więc kupuję w sprawdzonych źródłach dalej. Odpowiedz Link
malysiusiak Re: Otwierają 10 lipca 13.08.09, 22:41 Fajnie, że otworzyli Biedronkę. Tanie i dobre pistacje. Berlinki tańsze o 1,50zl niż w Kerfurze a ostatnio Coca Cola Zero 2l x 2 była za 7zł. Jak mi potrzeba czekolady za 10zł albo wina to idę do Arkadii. Bomi się zdewaluowało a poza tym strasznie tam drogo. Odpowiedz Link
agnesta Re: Otwierają 10 lipca 18.08.09, 10:59 > Z tego co wiem, Biedronki mają różny asortyment w różnych miejscach. Wyroby pod > marką sklepu zwykle są przyzwoitej jakości. Np. przetwory owocowe w Biedronce > to chyba Łowicz, który ma najwyższą jakość wśród polskich producentów. A markow > e produkty - po co przepłacać. Tylko, że produkty z logo Biedronka mogą być gorszej jakości. Jeden producent może robić produkty lepszej i gorszej jakości. Kiedyś czytałam pewien artykuł, który skutecznie zniechecił mnie do kupowania tanich produktów. Zauważ, że tylko te produkty z logo biedronki są tańsze a te, które są też w innych supermarketach są w podobnych cenach. Np produkty Danona czy jajka niespodzianki, czy mleko modyfikowane Bebiko i Nestle. Odpowiedz Link