Dodaj do ulubionych

Szukam budynku na warsztat samochodowy.

30.01.06, 16:55
Witam,szukam budynku w ktorym moglbym prowadzic dzialalnosc gospodarcza-
warsztat samochodowy-elektryczno-mechaniczny,nie lakierniczy.Chcialem
zbudowac warsztat od podstaw,lacznie z zakupem dzialki budowlanej ale koszt
takiego przedsiewziecia jest ogromny.Wiec dobrym rozwiazaniem jest dzierzawa
budynku i placu.Najlepiej zeby powiezchnia budynku zawierala sie pomiedzy 50
a 100m2,usytuowanie nie jest az tak wazne,rownie dobrze moze byc poza
rogatkami miasta.Szukalem,dzwonilem,pytalem-nie znalazlem nic.Prosze o
podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • wiktowoj Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 17:11
      Niestety nie wiem, ale zastanowie się i popytam. Korzystając z okazji, że
      znalazł się fachowiec mam pytanie. COś mi w tylnym lewym kole piszczy cicho dość
      cyk cyk cyk. Co to może być. mam dwie wersje piasek, albo łożysko? A może coś
      innego może nawaliło? pozdr
      • khaki3 Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 17:21
        A np. budynek po Lider Szajsie?nadaje sie?:)Duzy i przestronny:)Do wynajecia.
      • partizan79 Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 17:22
        W Kauflandzie przy wejściu jest tablica ogłoszeń dla klientów i tam można (tak
        myślę) napotkać ogłoszenie, że ktoś sprzedaje działkę itp.
        • osiemnastocylindrowiec1 Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 17:33
          Witam i dziekuje za zainteresowanie sie moim problemem.
          Co do usterki panskiego auta (popiskiwania w tylnym kole) to dobrej diagnozy
          nie mozna postawic na odleglosc ale podejzewam ze moze to byc spowodowane:
          zuzytymi klockami hamulcowymi lub ocieraniem oslony ze stalowej blachy o tarcze
          lub beben ham.
          Budynek po tym sklepie jest ok i lokalizacja jest ok ale dzierzawa opiera sie
          o kosmiczne dla mnie ceny.
        • osiemnastocylindrowiec1 Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 17:33
          lub beben ham.
          lub beben ham.
          • ryszard_kosynier Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 18:43
            > Budynek po tym sklepie jest ok i lokalizacja jest ok ale dzierzawa opiera sie
            >
            > o kosmiczne dla mnie ceny.
            Dodam jeszcze,że tam już istnieje warsztat mechaniki pojazdowej
    • cydz Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 19:04
      Spróbuj w dawnym Biakomexie.
      • osiemnastocylindrowiec1 Hala w Biakomex za duza 30.01.06, 19:21
        W Biacomex z tego co wiem to sa do wydzierzawienia hale gdzie wczesniej
        naprawiano samochody ciezarowe,a po srodku jest kanal,ktory dla mnie jest
        niepotrzebny,nadeszla era podnosnikow.Hala jest bardzo wysoka i za duzajak na
        naprawy samochodow osobowych,a co za tym idzie bardzo nieekonomiczna pod
        wzgledem ogrzewania.A jak wiadomo ogrzewanie jest bardzo drogie.
        Dziekuje za podpowiedz,pozdrawiam.
      • osiemnastocylindrowiec1 Hala w Biakomex za duza 30.01.06, 19:21
        W Biacomex z tego co wiem to sa do wydzierzawienia hale gdzie wczesniej
        naprawiano samochody ciezarowe,a po srodku jest kanal,ktory dla mnie jest
        niepotrzebny,nadeszla era podnosnikow.Hala jest bardzo wysoka i za duzajak na
        naprawy samochodow osobowych,a co za tym idzie bardzo nieekonomiczna pod
        wzgledem ogrzewania.A jak wiadomo ogrzewanie jest bardzo drogie.
        Dziekuje za podpowiedz,pozdrawiam.
        • cydz Re: Hala w Biakomex za duza 30.01.06, 19:37
          Ponoć Lewar ma się przenosić z 11 Listopada.
          Tam pewnie za mała powierzchnia :(
          • osiemnastocylindrowiec1 Hala stalowa zamiast murowanego budynku. 30.01.06, 20:15
            Dziekuje za podpowiedz,kiedys tam bylem i jak pamietam miejsce raczej idealne.
            Troszke odbiegne od tematu.Dobrym pomyslem na zmniejszenie wydatkow na budowe
            budynku murowanego jest hala stalowa,bardzo ciekawe rozwiazanie,zerknijcie
            www.tgbuildings.com
    • romanpidlaszuk Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 30.01.06, 21:36
      Witam,szukam budynku w ktorym moglbym prowadzic dzialalnosc gospodarcza-
      warsztat samochodowy-elektryczno-mechaniczny,nie lakierniczy.Chcialem
      zbudowac warsztat od podstaw,lacznie z zakupem dzialki budowlanej ale koszt
      takiego przedsiewziecia jest ogromny.Wiec dobrym rozwiazaniem jest dzierzawa
      budynku i placu.Najlepiej zeby powiezchnia budynku zawierala sie pomiedzy 50
      a 100m2,usytuowanie nie jest az tak wazne,rownie dobrze moze byc poza
      rogatkami miasta.Szukalem,dzwonilem,pytalem-nie znalazlem nic.Prosze o
      podpowiedzi
      ----------------------------
      powodzenia !
    • wosiek3 Re: Szukam budynku na warsztat samochodowy. 31.01.06, 12:54
      ..a spróbuj może zerknąć na budynek tzw. M5 na Kleeberga.. tam gdzie kiedyś
      firmę miał "Wesołowski i Syn" Wybroby Ludowe i Artystyczne. Nie wiem czy Ci
      odpowiada i czy to jeszcze aktualne.. ale może warto sprawdzić..
      gdybyś chciał służę kontaktem..
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka