sebcioo 03.03.09, 07:37 www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090302/REG01/540134331 Nie przecze ze sam cos takiego mialem. Chcac nie chcac musieli mi zwrocic roznice w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa_bielsk Re: Kaufland 03.03.09, 12:46 Kiedy robi się duże zakupy, mało kto zwraca uwagę na różnic w cenie. Zapewne więc sklep nieźle skorzystał na tym naszym pośpiechu i naiwności jedocześnie...Pozostaje mieć nadzieję, że po nagłośnieniu tej sprawy może przynajmniej na trochę popróbują być uczciwi. Z czystego oportunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kaufland 03.03.09, 14:21 Nie lepiej kupowac w malych sklepach gdzie znamy wlasciciela a On zna nas? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kaufland 03.03.09, 20:10 Absolutnie nie jest to wina pracowników sklepu, a raczej niedoskonałości systemu i niedostatecznego zatrudnienia. Takich rzeczy się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
paparappa Re: Kaufland 04.03.09, 09:08 Dla mnie to jawne.. czyste.. oszustwo w biały dzień.. i wina pracowników jest tu absolutnie oczywista.. wszak nie oszukujmy się, takie "pomyłki" w rezultacie są na ich korzyść.. ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kaufland 04.03.09, 19:16 Nie rozumiem, skąd ta chęć dyskredytacji akurat Bogu ducha winnych pracowników w oczach potencjalnych klientów. Nie wiem, być może masz swój własny sklep z marchewką i bananem i masz nadzieję, że jeśli ich obsmarujesz, to wzrośnie u Ciebie sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kaufland 04.03.09, 21:53 Partizan, a Ty to co, w Kau_flan_dzie pracujesz? To przynajmniej "po godzinach" se odpocznij ;) Nikt do pracowników pretensji nie ma. Zresztą ja też składałem reklamację rok temu. Cena przy towarze była "promocyjna" tylko w kasie spostrzegłem, że cena sporo wyższa niż na etykiecie przy towarze na półce. Ale w kasie reklamację uznali, więc nie mam pretensji do sklepu. Podejrzewam że konsekwencje ponieśli pracownicy którzy zapomnieli zmienić cenę. Wniosek - sprawdzaj co i za ile kupujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kaufland 05.03.09, 20:42 > Partizan, a Ty to co, w Kau_flan_dzie pracujesz? Tak. Pracuję w Kauflandzie na stanowisku internetowy wpisywacz postów prokauflandzkich w wątkach antykauflandzkich. Mam 79 groszy od postu. > Nikt do pracowników pretensji nie ma. To przeczytaj jeszcze raz Paparappę. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Kaufland 05.03.09, 20:49 Faktycznie, masz jakieś sugestie co zrobić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leo-art Re: Kaufland 09.03.09, 23:09 Gość, który zmienia cenę towaru, powinien mieć jakiś terminal, i od razu zmieniać w kasie :) Co sądzicie o tym: ostatnio mleko zagęszczone jest ponacinane... ktoś podpija? Drugi, poważniejszy problem, ale nie dotyczy samego chyba kauflandu... kupiłem raz w Kauflandzie CKM, z filmem serii Kannibal(miał tam być dołączony) - oczywiście kupowałem dla tego filmu :)... i cóż.. filmu nima... sprawdziłem wszędzie w mieście... Opakowania wycyckane wszystkie, zero filmu. Czasem dojrzę, że brak jakiegoś detalu w opakowaniu. Że też muszę czuć to zaufanie do kasjerek :) Nie na wszystkich egzemp. są ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś