mama1_24 22.02.07, 09:22 no właśnie mój synek (18 miesięcy) ciągle ma zimne rączki bez względu na to czy jest ciepło, czy zimno może któraś mama spotkała się z czymś takim, bo nie wiem czy to jest normalne, czy może jest coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: zimne rączki 22.02.07, 09:44 w zasadzie to znam kilka osób dorosłych które niezależnie od temperatury mają wciąż zimne ręce. To problem krążenia. Jeśli chodzi o dziecko to nie mam pojęcia, bo jak julia ma zimne rączki (w domu)to zakładam jej bezrękawnik lub jakąś bluzę i zaraz ma ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
thmwag1 Re: zimne rączki 22.02.07, 12:27 Mój ma też zimne łapki ale cała reszta pozostaje ciepła, nie choruje specjalnie, więc taka jego uroda chyba. Dodam, ze ja też raczej mam dłonie zimne, to ponoć sprawa krążenia. No i da się z tym żyć nawet do mego, poważnego wieku więc uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: zimne rączki 23.02.07, 12:57 kierowalabym sie cieplota ciala na karku/ plecach tak jak pisza dziewczyny powyzej stawiam na kiepskie krazenie ja mam caly czas zimne - lodowate rece taka moja uroda Odpowiedz Link Zgłoś