Dodaj do ulubionych

TAROT stawiam

24.08.10, 13:38
wszystkich zainteresowanych porada karciana zapraszam,
stawiam karty na jedno konkretne pytanie
do zobaczenia na email
kesit@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: TAROT stawiam 01.05.14, 16:31
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaudyna234 Re: TAROT stawiam 19.05.14, 18:00
      ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam
    • pyrlu77p Re: TAROT stawiam 11.08.14, 11:08
      .
    • gabrysia1hjn1 Re: TAROT stawiam 09.07.21, 19:15
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jesiennaa Re: TAROT stawiam 16.09.21, 16:14
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl
      • aghata8890 Re: TAROT stawiam 17.09.21, 18:52
        A dla mnie najlepsze specjalistki z jakimi miałam styczność to Panie zajmujące się ezoteryką zawodowo od xlat ! Dziewczyny pomogly mi oczyscic czakry i regularnie korzystam u nich Z tarota! Pani Jaśmina Robiła mi również odczyty liczb karmicznych ! Wszystko co mi napisała pokrywa się w 10000%
        Pisac trzeba na mail : ezoteryka.szczesciaimilosci@gmail.com
        Zawsze odpowiadają ale najważniejsze jest to że za wszystkie swoje usługi wystawiają faktury !! Co od początku wzbudziło moje zaufanie ! ;)
    • kleopatrawikka3 Re: TAROT stawiam 20.10.21, 18:32
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
    • helkawer123aa Re: TAROT stawiam 27.12.21, 17:02
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • kamilajanka11 Re: TAROT stawiam 10.01.22, 19:03
      Ostatnio miałam trudny okres w życiu, partner mnie zostawił po wielu latach związku , byłam załamana - nie wiedziałam co robić, natomiast postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku tj rytuał miłosny u wróżki Sary i nie żałuję,co prawda pierwszy symptom był szybko tj po paru tygodniach natomiast ustabilizowało się to po około 1,5 miesiąca co uważam i tak za bardzo szybki czas, gorąco polecam- email do niej kobietamag@interia.pl
    • joplciabuziakkot1 Re: TAROT stawiam 11.01.22, 20:16
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja i sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jakosta234a Re: TAROT stawiam 13.01.22, 21:13
      Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka