Dodaj do ulubionych

Wróżka Mirela

12.11.10, 21:02
Jestem studentką I roku na AGH rok temu potrzebowałam pomocy w sprawach rodzinnych.Pani Mirela przyjęła mnie bardzo serdecznie a bardzo się zdziwiłam takiemu zachowaniu bo bywałam u różnych wróżek i wiem jakie one potrafią być..Wybrałam się do niej przypadkowo i z paroma groszami w kieszeni..Kobieta mi naprawdę pomogła i na koniec poprosiła tylko o grosika.Mnie aż na sercu się ciepło zrobiło.Jeszcze raz polecam Mirelę jeśli potrzebujecie jasnowidza to ona jest genialna.

PS: Podaję jej nr.tel.500-174-869
Obserwuj wątek
    • nadiszao Re: Wróżka Mirela 28.12.10, 19:02
      Wiem ,że będzie to wyglądało na reklamę ale to nie tak.Ponieważ ta pani pomogła mi naprawdę w krytycznej sytuacji i teraz chciałabym polecić p.Mirelę na sylwestra.Jak wiemy każdy chcę się dowiedzieć co go czeka w Nowym Roku.. Z tej okazji mam do zaproponowania wizytę u Mireli. Podaję jej stronę www.jasnowidzmirela.pl
      • podla.baba Re: Wróżka Mirela 06.03.22, 07:28
        Prawda
    • andromeda1a Re: Wróżka Mirela 22.05.14, 11:08
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
      • podla.baba Re: Wróżka Mirela 06.03.22, 07:28
        Oszustka
    • kasiapoznanska Re: Wróżka Mirela 03.02.18, 18:59
      Okropna kobieta, NIE ZGADZAM SIĘ!!!!! Poza tym nie umie wróżyć, bo ma niską sprawdzalność i szablonem gada. Mi i koleżance, a byłyśmy dzień po dniu, to samo prawie gadała. Nie polecam!!!! i Przestzregam przed nią!!!!!!
    • magda.811 Re: Wróżka Mirela 04.02.18, 15:03
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
      • prayforlove0 Re: Wróżka Mirela 02.04.19, 20:23
        Proszę o kontakt prayforlove0@gmail.com
      • wojtas12389 Re: Wróżka Mirela 23.02.22, 19:14
        Mogę się z tobą skontaktować ?
    • martxgh Re: Wróżka Mirela 31.03.18, 10:25
      Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;)
    • danuta99 Re: Wróżka Mirela 04.04.20, 18:26
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • lucja1wer Re: Wróżka Mirela 13.07.21, 16:03
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • katarzynabilla1 Re: Wróżka Mirela 17.10.21, 19:48
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • kleopatrawikka3 Re: Wróżka Mirela 20.10.21, 18:27
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
    • alicjafiisz11 Re: Wróżka Mirela 25.10.21, 20:51
      Polecam gorąco wróżkę Sarę,z której wróżb korzystam już kilka lat . Dotychczas prawie wszystko się sprawdziło, najwyższa sprawdzalność spośród wszystkich z których dotychczas korzystałam , email do niej - kobietamag@interia.pl ;)
    • safarikuki1 Re: Wróżka Mirela 08.11.21, 20:55
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • krysiazabrzv Re: Wróżka Mirela 02.12.21, 17:02
      Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • isabellklar1 Re: Wróżka Mirela 14.12.21, 19:42
      Polecam skuteczną wróżkę Sarę. Jestem pod wrażeniem jej umiejętności, 6ty raz skorzystałam z wrózby u niej i każda się bardzo szybko i precyzyjnie sprawdza, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: Wróżka Mirela 08.05.22, 20:16
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • migotka99m Re: Wróżka Mirela 12.05.22, 15:19
      .Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Anna! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 60minut. Najlepiej zamówić pytania na stronie wrozkaania.pl
    • krolitkaja12 Re: Wróżka Mirela 12.06.22, 15:43
      Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • grzywacz2 Re: Wróżka Mirela 27.07.22, 15:28
      Niesamowita warta polecenia jest wróżka online Sara, korzystałam już kilka razy z jej porad z polecenia koleżanki,która korzysta z jej wróżb już od dawna i bardzo trafna wróżba opisująca stan obecny bez jakichkolwiek pytań, szybko rzeczowo,merytorycznie, bardzo jestem zadowolona,email do niej-kobietamag@interia.pl;)
    • matildkahcalusek Re: Wróżka Mirela 17.11.22, 22:43
      Korzystałam z wróżki online- , miałam obiekcje czy w pełni będzie to tak sprawdzalne jak przy kontakcie osobistym ale moje obawy były niepotrzebnie, precyzyjnie opisała moją obecną sytuację, pomogła rozwiązać problem , cierpliwa, słuchała do końca, a co najważniejsze wróżby była trafna i w ciągu 3 miesięcy większość już się spełniło, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • papkinjuzi123 Re: Wróżka Mirela 04.05.23, 20:01
      też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl
    • karolaluxi123 Re: Wróżka Mirela 23.05.23, 21:33
      Z całym sercem mogę polecić Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kamilanajno12 Re: Wróżka Mirela 18.08.23, 18:12
      Ja polecam Sarę - bardzo szybka trafna diagnoza i bardzo wysoka sprawdzalność email do niej-kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka