Dodaj do ulubionych

Wróżka Bastet

04.04.14, 15:43
Zapraszam na wróżby kartami Tarota,zajmuję się kartami od ponad 20 lat i mogę śmiało powiedzieć że moje przepowiednie się sprawdzają i mam setki znajomych na całym świecie zadowolonych z moich przepowiedni,pracuje również z Wahadełkiem,ściągam złe uroki,podczepienia,klątwy,śluby czystości i nie tylko oraz przede wszystkim usuwam ból z narządów-nie leczę!od tego jest lekarz!ale pomagam zapobiegawczo,Karty kładę przez internet jak i przyjmuje w domu.SZCZEGÓLNIE ZAPRASZAM PANIE KTÓRE MAJĄ PROBLEM Z POCZĘCIEM DZIECKA..TO NIE ŻART-ZAPRASZAM DO KONTAKTU tam odpisze na każdą wiadomość i przedstawię cennik dostępny dla każdego :) wrozka-bastet@wp.pl
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Wróżka Bastet 22.05.14, 10:55
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
      • bastet111 Re: Wróżka Bastet 05.06.14, 02:34
        ciesze się andromedo że reklamujesz pewnie kolejna oszustkę która żeruje na ludzkiej krzywdzie i niewiedzy i ciekawa jestem ile ci płaci za wciskanie jej meila w posty albo...to może ty sama jestem tą kobietą magiem :D tylko biznes się nie kręci i szukasz świeżej krwi.a może wrózka pokaże swoją twarz?chyba nie ma nic do ukrycia?
        • bialaslodkaczekolada13 Re: Wróżka Bastet 17.08.14, 14:03
          Z mailem, który Pani podała coś jest nie tak. Nie mogę się do Pani dobić
          • bastet111 Re: Wróżka Bastet 18.08.14, 16:19
            mój meil to wrozka-bastet@wp.pl i jest dostępny bez problemu :)
            • bialaslodkaczekolada13 Re: Wróżka Bastet 18.08.14, 16:29
              już się z Panią skontaktowałąm przez FB. Już mi nawet Pani odpisała...
      • bastet111 Re: Wróżka Bastet 18.08.14, 16:23
        andromeda1a ODPUŚĆ SOBIE PROSZĘ BO SIANO LUDZIOM ROBICIE Z MÓZGU I ZERUJECIE NA LUDZKIM NIESZCZĘŚCIU ZAMIAST POMAGAĆ,WIADOMO ŻE ODPŁATNIE ALE KITY WCISKAĆ KAŻDY POTRAFI I LUDZI KASOWAĆ-A CHYBA LICZY SIĘ TO BY ZAROBIĆ ALE PRZEDE WSZYSTKIM POMÓC I TO NIE OGÓLNIE ALE ODNIEŚĆ SIĘ DO POJEDYNCZEJ OSOBY.
    • matyldka19 Re: Wróżka Bastet 22.10.14, 12:29
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały rónież wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: Wróżka Bastet 11.11.14, 15:02
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: Wróżka Bastet 03.11.22, 21:37
      To ciekawe
    • majkiwhite Re: Wróżka Bastet 07.11.22, 20:26
      Nudny temat
    • papkinjuzi123 Re: Wróżka Bastet 04.05.23, 20:01
      też polecam Sarę, dużo mi pomogła, podnosząc na duchu, bez zbędnych pytań opisała moją obecną sytuację w relacji ,gdzie nie było lekko ale zamiast cukrzyć jak wiele innych, opisała jak się sytuacja ma, zarówno teraz jak i potem okazało się,że tak się właśnie wydarzyło... mimo,że nic wcześniej nie wskazywało na rozwój zdarzeń w tym kierunku,zapewne nieraz jeszcze skorzystam, email to : kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka