Dodaj do ulubionych

Dobra wróżka Łódź

12.01.16, 11:45
Witam polecam sympatyczna panią Krystyne z Radogoszcza, wróży z kart klasycznych, jest bardzo kontaktowa odpowiada na pytania,zreszta całe wróżenie przypomina luźna pogaduchę z przyjaciółka, a to czasem jest bardzo potrzebne. Tel 509 589 053
Obserwuj wątek
    • jerzy55555 Re: Dobra wróżka Łódź 29.04.16, 14:35
      .
    • mariannais Re: Dobra wróżka Łódź 12.06.16, 13:52
      mogę polecić wróżkę sarę z krakowa, wrózba dość szybko się sprawdziła- konkretna, rzeczowa i nie owija w bawełnę, telefon do niej 784 676 783 ,polecam :)
    • kalinkamia Re: Dobra wróżka Łódź 23.06.16, 15:07
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • gorkapsx Re: Dobra wróżka Łódź 04.08.16, 19:07
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • aniela2525 Re: Dobra wróżka Łódź 23.08.16, 12:35
      ,
      • marika_w Re: Dobra wróżka Łódź 10.02.20, 13:38
        Ja polecam Serafine. Bardzo konkretna i sprawdzona. Jej wróżby pokrywają się z rzeczywstością w 95%. Doradza mi w kwesti zdrowia i uczuć. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-serafina
    • martynkaminka Re: Dobra wróżka Łódź 22.11.16, 20:15
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;)
    • dsddgdggdgg Re: Dobra wróżka Łódź 21.01.17, 10:07
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • martusiamila Re: Dobra wróżka Łódź 12.02.17, 12:25
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • ninakolb Re: Dobra wróżka Łódź 10.07.18, 18:12
      Mam sprawdzoną wróżkę, podaję nr tel 500 273 383, anioł nie kobieta, wiele razy korzystałam przez telefon i sprawdza się wszystko, poza tym niezwykle ciepła, delikatna i empatyczna osoba, gotowa do pomocy o każdej porze dnia i nawet późnym wieczorem, NIEDROGA
      • marika_w Re: Dobra wróżka Łódź 14.02.20, 10:08
        Ja na dwa razy podchodzę do tanich wróżb. Uważam że jak każdy dobry specjalista należy się odpowiednie wynagrodzenie. Nie ma..dobrych doświadczeń z tanimi wrozkami. Oczywiście nie twierdzę że nie ma dobrej taniej wróżby ale ja nie miałam szczęścia trafić na sprawdzoną za np 20 zł. Osobiście rozmawiam z Agnelya od kilku lat i ma dużą skuteczność. Ceny nie są wygórowane. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya
    • wrozbyy Re: Dobra wróżka Łódź 11.04.19, 08:41
      Witam, dobrze wróży p.Aga z okolic Łodzi, tylko trzeba trochę czekać.
      Nauki pobierała u znanego wróżbity Macieja.
      podaje maila, bo telefon niewiem czy mogę.
      tarot@cyberia.pl
    • danuta99 Re: Dobra wróżka Łódź 04.04.20, 17:24
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka