Dodaj do ulubionych

BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE!

• beata.nowak888 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 05.06.19, 23:20
      beata.nowak888 05.06.19, 23:11
      Najlepsza wrozka i psycholog w jednym to Marta Pinczewska , Pani Martusia wyciągnela mnie z traum .. pomogla i udzielila wskazowek. Pamietam piersza nasza rozmowę gdzie powiedziala mi w rozmowie telefonicznej : smacznego .. czuje zupe pomidorową ... ona widzi wszystko ! Wtedy troche sie wystraszylam .. jestem po 3 sesjach z jasnowidzeniem , oraz po 3 rytualach ! Kiedys chcialam odejsc z tego swiata .. a dziś dziękuję za kazdy dzien ! A Pani MARTUSI najbardziej . Przyjmuje w gabinecie w Kaliszu a dla takich jak ja z innego odległego regionu Polski robi sesje z jasniwdzeniem i uzdrowieniem na odległosc . Ma wielki dar ! To jest jej numer 786828887 ! Moja znajoma znalazła ja na tym forum ! Trzeba tylko powiedziec ze sprawa pilna bo tak dopiero za 2-3 tygodni sie czeka , ale warto !
      • jagodka28.28 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.06.19, 08:27
        polecam wróżkę Vitalissa, wróży za symboliczną kwotę od kilkunastu lat do tej pory skorzystałam dwa razy i za każdym razem trafiła w sedno, wszystko się sprawdziło. Warto polecić!! Na rozmowę tel trzeba się umówić, dla tego podaję maila wrozka.vitalissa@gmail.com
        • jagodka28.28 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 06.06.19, 08:29
          na telefon polecam, korzystałam nie raz przez maila też wszystko oki ale na telefon dokładniej, kwestie szczegółowe sprawdziły się.
      • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:36
        ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
        korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania..
        jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
    • camaretto Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 07.06.19, 09:37
      Dostał wszystko co wysłał?
      Ja takie "rytuały" robię już któryś raz, ale jak k... mać, na "speców" od tematu, w dodatku bardzo przestraszonych, nie działają.
      Ile ona bierze?
    • kasia_lew1994 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.06.19, 15:13
      A ja jej nie polecam, lanie wody i tyle, co niby doradza. nie na temat odpisuje, wcale prawdy nie mówi a tylko to co chcesz usłyszeć. Brak doswiadczenia, źle czyta karty o ile w ogóle z czegoś wróży. .
    • ania33x Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.06.19, 17:36
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!,,,
      korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...;,/
      jej strona to www.wrozka alicja.pl
      • magdalena6666 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.08.19, 21:11
        Ja polecam wróżkę Blanka. Korzystam od dawna wszystko się sprawdza. Można z nią fajnie porozmawiać również po wróżbie, doradzi pomoże. Dobra osoba. Wykonuje również rytuały.
        O to jej adres e-mail
        blanka_42@o2.pl
    • kalliina Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.09.19, 23:22
      Wróżby za Darmo w 5minut?
      wróżbita Maciej - szybka wróżba salonwrozb.pl/wrozbita-maciej-4
      Wróżenie szybkie na sms lub online
      Najlepszy w polsce
      lub wróżka otylia tu najlepszewrozki.pl/wrozka-otylia-1
    • jakzarabiac Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.10.19, 12:39
      www.forom.pl/zarabiaj
    • tadeusz1960 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.10.19, 19:25
      Ja polecam sesje telefoniczne z panią Agnieszką. Rozmowa z nią to lekarstwo dla duszy. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu a młody nie jestem. Mądra i doświadczona kobieta. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałem. Tel do niej 500 273 383
    • daria22e Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 29.10.19, 10:35
      ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania
      jej strona to allsh.net/wrozka-alicja
    • jolanta22x Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 09:16
      mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl
      prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie
      • pokazmi Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 09:51
        przepraszam za poprzepkręcane słowa Ale tak mi słownik w telefonie automatycznie zmienia jak mu pasuje :/
    • pokazmi Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 09:48
      Ja miałam na początku 'robione' rytuały u pewnej wróżki ritualist Key nie wiem jak ją nazwać najlepiej oszustką popularne i na tym forum i tylko wydałam niepotrzebnie pieniądze i zmarnowałam 6 tygodni czasu! Natomiast drogą pantoflowa przez znajomych dostałam namiar na tarocistke o której chyba w internecie nic nie pisze ale tarota postawiła mi trafnie zaczynając od analizy mojej osoby i tego co się u mnie wydarzyło. To przekonało mnie aby u niej spróbować. Zleciłam jej postawienie kart na swoją sytuację i wszystko sprawdziło się co mi przepowiedziała. Zrobiła również dla mnie rytuał odcięcia i po siedmiu dniach od zakończenia odcinania sytuacja z moim partnerem zaczęła się stabilizować. Wszystko powoli zaczęło wracać do normy i dziś jesteśmy szczęśliwi w związku bo okazało się że żadne z pękanie i żaden rytuał miłosny nie mógł mnie zadziałać gdyż znasz a życie plątała się osoba trzecia i to najpierw jej się trzeba było pozbyć a żeby mógł zadziałać jakikolwiek rytuał.
      ballada.wróżka@onet.pl
    • prezesona22 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.11.19, 16:45
      Zarabiaj 17.000zł miesięcznie. Praca zdalna dla każdego, zarabiasz od razu nawet jeszcze dziś na programie biitcoin na stronie: zarobmilion.pl - zbuduj pasywny dochód na lata. Zapisz się teraz bezpłatnie i zarób dziś pierwsze pieniądze!
    • monika.plejdowska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.11.19, 01:00
      [b]U mnie zadziałał ale nie urok miłosny, tylko rytuał, a może to to samo? Nie wiem. Pani Wróżka Tarocina sprawiła, że mój mąż wrócił do mnie, a nawet znalazł prace. Byłam w bardzo ciężkim stanie psychicznym, bo zostałam sama i z problemem. Dotychczas mąż pracował i nas utrzymywał, a ja zajmowałam się domem bo byłam przy nadziei. Okazało się, co zresztą Pani Wróżka Tarocina przepowiedziała z kart, że mąż odszedł nie dlatego że kochanka w tle, ale on się poddał. Wychodziło jej że mąż stracił pracę. Nie wierzyłam do końca bo dzień w dzień wychodził, ale prawda stała po stronie Tarociny. No cóż. Ja ją polecam nie tylko jako rytualistkę miłosną, ale też jako wróżkę. Jej strona wwv.tarocina.info Ta Pani jest z Nowej Zelandii, ale kiedyś pracowała w Hortexie z moją mamą. Mama widząc mój stan psychiczny mi ją poleciała. Ona ogarnęła mi życie i pomaga.[/b]
    • kuszanka Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.11.19, 09:12
      Wróżbita Mateo ma obecnie promocje na swoje uslugi ze 100zł obniżył do 29zł wrozbitamateo.pl
    • sabinka22 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.11.19, 22:02
      Bardzo polecam wrozke Ewe
      • sabinka22 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 27.11.19, 22:05
        Ta wrozke Ewe www.wrozka-ewa.com
        Wiele zawdzieczam tej pani. Czasem dzwonie z jednym pytaniem i mi pomaga jak mam jakies watpliwosci w podjecij decyji. Potem w krotkim czasie sie okazuje ze miala racje.
        Znajomym tez ja polecalam i kolezanka korzystala z rytualu i bardzo pomogla. Zawdzieczam jej wiele i bede zawsze same dobre slowa mowic o pani Ewuni i polecac <3
    • majawata1984 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.12.19, 10:30
      Słuchajcie! Jeżeli można ją nazwać wróżka, a raczej jasnowidz terapeutą.. uzdrowicielem . JEST magiczna . Może troszkę ostra bo tak mówi bez współczucia- może I tak trzeba. Troszkę czekałam do niej . Ale się udało... po pół roku wszystko się sprawdziło... A to były rzeczy które nigdy nie myślałam że tak się potoczą ... nadała mi pomysł, wiarę , wiatr w żagle... dała inna perspektywę! Marta Pinczewska... jest nieoceniona! Polecam tą Panią... A byłam do niej najbardziej sceptyczna ! Ona robi sesje w gabinecie osobiście oraz przez telefon ... Ja byłam tak i tak ! 786828887 to telefon tej wiedźmy. Chce żebyście wiedziały drogie Panie że moje życie zależało od podjęcia decyzji ... nigdy nie zapomnę co mi dobrego uczyniła ta Pani ... I będę ja wychwalac ... Ona nie jest człowiekiem... to jakaś niezwykla istota .
    • monikakrol777 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.12.19, 11:06
      Pierwsze miejsce I mam nadzieję że przyjdzie na mój ślub to Marta Pinczewska . Gdyby nie ona - wyprowadziła mnie z ciężkiej depresji .. choroby krwi .. no i myśli samobójczych. To terapeutka jasnowidz uzdrowicielka A także robi jakieś magie rytualy .. nigdy w to nie wierzyłam... I śmiałam sie z przyjaciółki która połowę Polski przemiezyla do Niej . Niezwykłego człowieka- Marta PINCZEWSKA. Zastanawiam się tylko jak to jest urodzić się z takim darem ? Czy czujemy się wazniejsi ? Czy lepsi ? Czy taki dar pomaga osobą którzy go mają? Czy tylko nam szarakom ... Bo wydaje mi się z tego co poznałam Panią Martusie że jest ona istotą z innej planety. Czasami traktuje nasze spotkanie jak terapia. Pani Marta robi kody kwantowe - uwielbiam je :) kontakt do P. MARTY PINCZEWSKIEJ 786828887.
    • marlenaowczarek67 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.12.19, 11:43
      Każdy ma kogoś swojego ulubionego :) ja mam Panią Martę Pinczewską . MARTA PINCZEWSKA jest najlepsza . Nie chcę się uzewnetrzniać .. tylko że obiecałam sobie że o tym napiszę bo sama pół roku temu znalazłam ja na tym forum . Bo ona nigdzie się Nie ogłasza. Dlatego niech najwieksza liczba osób ma to szczęście które I też mnie spotkało. P.Marta Pinczewska jest specyficzną osobą .. mi robiła hipnozę , czytanie z kart , a także rytuał śmierci I narodzin . Byłam na paru jej wykładach w Wawie. Szkoda tylko że ma tak mało czasu .. Bo z przyjemnością chodzę do niej na warsztaty I ceremonię . Ona jest Poprostu potrzebna światu . Ja nie chce wracać do przeszłości... Ale ona właśnie ja widziała I to ze szczegółami..I zaczęła mówić do mnie słowami człowieka przez którego miałam traumę..przeniosła mnie w czasie...po uporaniu się z przeszłością. - przeprogramowala mnie na kobietę której nigdy nie widziałam . ( piekna mądra wolną od lęku , kochaną ) jej kody kwantowe , sesje z uzdrawianiem ...samo jej słowo leczy .. dziękuję P.Martusiu !To jej numer 786828887
    • mariola135792 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.12.19, 20:20
      Korzystam co jakis czas z jej porad telefonicznych bo mam 100% pewność że rozmawiam przez telefon z Anną Świerczewska. Słyszę jak tasuje karty w moim imieniu i informuje co robi z talia kart tarota zeby udzielic mi jak najlepszej odpowiedzi na moje pytania. Uważam że warto skorzystać 513 172 842
      • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 14.02.20, 10:04
        Odgłosy talii kart dla mnie też są bardzo ważne, dają mi pewność że faktycznie karty przemawiają w mojej sprawie. Nie rozmawiałam z Anną ale skoro polecasz pomyślę o pojedynczej wizycie. Ja jestem zadowolona z Agnelya która jest aniołem kobieta. Bardzo pozytywna o pięknej aurze i energii. Polecam www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya
    • mariola135792 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.12.19, 20:23
      Chodze co jakis czas do tarocistki Anny Świerczewskiej i faktycznie uwazam ze jest bardzo dobra i ma duza sprawdzalność przynajmniej w moich sprawach. Przede wszystkim jest to osoba bardzo dyskretna i nie ocenia ludzi. Dla zainteresowanych 513 172 842
    • anetka873 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 24.12.19, 12:16
      Miałam u niej wrozbe przez telefon bradzo fajnie i cieplo sie z nia rozmowialo moge powiedziec ze jest to bardzo zyciowa i przyjacielska osoba. Racjonalnie podchodzaca do zycia i kart tarota, bardzo dbala o to abym byla wyciszona i skupiona przy wyborze kart ktore przeciez wybieralam na odleglosc. A mialam wrazenie ze siedze przy niej i faktycznie to sa moje karty ktore wybralam. nr.513172842 www.astarot.pl
    • anjaswe Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.12.19, 19:45
      Korzystałam już z usług wielu wróżek i moim zdaniem najlepsza jest wróżka Aurea. Pomimo, że wróży wyłącznie internetowo, to otrzymałam dziś bardzo wyczerpującą wróżbę miłosną i mogę powiedzieć, że opis mojego obecnego partnera jest trafiony w dziesiątkę! Oby wszystko się sprawdziło... :) Co najważniejsze, Aurea nie tylko korzysta z kart Tarota ale jest również jasnowidzem i łączy kilka technik wróżenia. Adres jej strony internetowej to: wrozkaaurea.pl/
    • olga312 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.01.20, 20:58
      Jak nie masz mozliwosci byc u niej w gabinecie osobiście bo tak na przyklad jak ja mieszkam od warszawy bardzo daleko to na pewno warto skorzystac z jej usług przez telefon. Rozmowy z nia pomagaja mi osobiscie zwłasza że ciagle wpadam na nie właściwych partnerow. Potrafi mnie wyciszyc i ostudzić w znajomości z facetami tel. 513172842
    • frelkowski12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 15.01.20, 11:10
      Na pewno jest to solidna i uciczcia osoba ze jak jej wplacisz przed rozmowa pieniadze na konto to ta rozmowa zawsze sie odbedzie moze miec jakis nieznaczny poślizg pól godzinny ale przez telefon udziela konkretnych informacji które pozwalaja mi podjąć stosowne decyzje. Na pewno masz pewność że rozmawiasz z wróżka Anna Świerczewska a nie z jakimś innym oszołomem na których już trafiałem dzwoniąc do tych wszystkich wróżek online, które tylko potrafia zedrzeć pieniadze z telefonu. Zdecydowanie polecam skorzystac z jej wrózby na telefon. Godna polecenia nr 513-172-842.
    • bogini444 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.01.20, 20:37
      witam wszystkich ! bardzo długo nie byłam już u wrózki , ale polecam z serca Martę Pinczewską ona jest z Kalisza , ale miałam pierwszą wróżbę przez tel. U Pani Marty to nie tylko wróżby ! ona jest też lekiem na wszystko , prowadzi terapie , potrafi połączyć dar jasnowidzenia z doradzaniem . trzeba jej wyslac zdjecie . Może i termin jest nie na dziś ale można się dogadać i jak się powie że bardzo zależy , to przyjmie wcześniej .Osobiście tez jest super bo czujecie ten klimat i jej energię .mi powiedziała rzeczy które nie mog ła zobaczyć np. że siedzę na różowym siedzeniu a mój pies niedawno wpadł pod samochód , o dalszych rzeczach nie będę opowiadać bo to moja prywatna sprawa , ale czekam tylko na ostatnie spełnienie się wróżby i bardzo wierzę że jeżeli 4 pozostałe sprawdziły się tak jak mówiła .. to ta też będzie na plus . wszystkim którzy szukają godnej polecenia Pani Jasnowidz , to właśnie tą proponuję . to jej numer 786828887 . Moje koleżanki też są zadowolone . więc postanowiłam wychwalić Panią Martę jak się da . Pozdrawiam
      • irezazielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 20:54
        Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
        odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłamx
    • marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.02.20, 12:37
      Ja polecam jasnowidzkę Noemi, bardzo utalentowana i doświadczona. Mogę zadać jej każde pytanie i zawsze odpowiada rzeczowo. Mogę na nią liczyć w sprawach miłosnych, biznesowych i rodzinnych. Bardzo otwarta, zaś podczas rozmowy z nią czuje się magiczną aurę. Dodatkowo mogę z nią porozmawiać nawet będąc za granicą. Wysoka skuteczność. Polecam. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-noemi
      • natalia.laskowska88 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.03.20, 12:29
        ja polecam wrozbitamateo.pl
        facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje .wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka