Dodaj do ulubionych

Polecam swoje usługi

12.11.19, 10:11
Witam
zapraszam do skorzystania z moich usług. Wszystkie wróżby online. Możliwość rezerwacji terminów. Więcej o mnie na: jasnowidzkajowi.pl/o-mnie/

szczególnie polecam odczyt ze zdjęcia, który jest moją główną specjalizacją.
Obserwuj wątek
    • lucja1wer Re: Polecam swoje usługi 13.07.21, 16:03
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • matyldkairina12 Re: Polecam swoje usługi 20.05.22, 20:20
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: Polecam swoje usługi 25.05.22, 13:59
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • matyldkawitkaj12 Re: Polecam swoje usługi 28.05.22, 19:31
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marokijaweg12 Re: Polecam swoje usługi 09.06.22, 23:43
      polecam bardzo dobrą,rzetelną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka