Dodaj do ulubionych

Mag Asanguis

• mandarynqa Re: Mag Asanguis 03.08.21, 15:07
      Nie wiem kto te pozytywne opinie pisze, ale mag Asanguis jest całkowicie nieskuteczny. Najpierw robiłam u niego czarne wesele, zapewniał, że rytuały na pewno się pojawią. Niestety okazało się inaczej. Więc szanowny pan Asanguis zaproponował inny rytuał - droższy. Oczywiście odmówiłam, bo nie mam zamiaru pakować dodatkowych pieniędzy.
    • piotrwach Re: Mag Asanguis 05.08.21, 13:14
      Oszust - naciąga ludzi na ogromne pieniądze, uważa się za specjalistę a prawda jest taka że to nic nie działa, wyciąga od ludzi pieniądze (takie sumy że głowa boli, bo interesuje Go tylko twarda waluta) tak długo jak się da, potem nie odpowiada i urywa kontakt, przy tym udaje że się obraża gdy prawda że jego umiejętności to ściama nic więcej - PRZESTRZEGAM
    • piotrwach Re: Mag Asanguis 05.08.21, 17:31
      To oszust, niczego nie wykonuje.
    • ninka.markowska Re: Mag Asanguis 05.08.21, 17:51
      Asanguis NIEBEZPIECZNY OSZUST
      Ostrzegam przed działalnością niebezpiecznego oszusta, który bezkarnie naciąga zdesperowanych i nieświadomych ludzi na oferowane przez siebie usługi (rytuały magiczne, uroki i klątwy), których nota bene nie wykonuje. Co jakiś czas zakłada nowe konta internetowe.
      1- Asanguis strona wrozby-czary-uroki-klatwy.pl
      2- rytualymagiczne.com.pl
      To wszystko są to konta lub były tego oszusta (prawdopodobnie ma więcej, ale nie zweryfikowanych nie chce tutaj umieszczać). Na niektórych z nich jest niby fotografia tego oszusta, lecz jest to wersja animowana na programie graficznym. To nie jest żadne zdjęcie tego oszusta. Oferuje kilku tygodniowy zazwyczaj rytuał, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest, twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Z czasem kontakt z nim jest coraz bardziej utrudniony, a odpowiedzi są aroganckie i agresywne w tonie. Na różnych kontach posługuje się podobnymi formułkami i opisami rytuałów (również pierwsze odpowiedzi z formularzy kontaktowych powyższych stron są niemal identyczne). Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne w treści) – na jednym adresie IP można oczywiście stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).
      Postanowiłam nie odpuścić temu oszustowi i uczynić wszystko, aby przerwać jego przestępczą działalność. Kontaktowałam się z innymi oszukanymi przez niego osobami (jedna dziewczyna nieszczęśliwie zakochana, po kontakcie z Asanguisem, który gwarantował jej powrót ukochanego, kiedy do tego nie doszło, próbowała popełnić samobójstwo). Powiadomiłam Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta, Urząd Skarbowy (za oferowane usługi nie odprowadza należnego podatku) i złożyłam zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policję, ponadto napisałam do kilku dziennikarskich „kontaktów interwencyjnych”
    • askagancarczyk111 Re: Mag Asanguis 06.08.21, 15:22
      W moim przypadku pomoc Pana Asanguisa była jak najbardziej udana. Rytuał Egipski był robiony w czerwcu. Po tym z moim byłym były kontakty i sie urywały, trochę taka sinusoida. Asanguis pisał, żeby być cierpliwym, że rytuał działa i będzie ok. I teraz wiem, że już jest tak jak chciałam. Przynajmniej na razie. Jesteśmy ze sobą.
    • czuly.alfonsyn Re: Mag Asanguis 08.08.21, 11:59
      Asanguis NIEBEZPIECZNY OSZUST

Ostrzegam przed działalnością niebezpiecznego oszusta, który bezkarnie naciąga zdesperowanych i nieświadomych ludzi na oferowane przez siebie usługi (rytuały magiczne, uroki i klątwy), których nota bene nie wykonuje. Co jakiś czas zakłada nowe konta internetowe.
      1- Asanguis strona wrozby-czary-uroki-klatwy.pl
      2- rytualymagiczne.com.pl
      3. Ezo-centrum.pl
      To wszystko są to konta lub były tego oszusta (prawdopodobnie ma więcej, ale nie zweryfikowanych nie chce tutaj umieszczać). Na niektórych z nich jest niby fotografia tego oszusta, lecz jest to wersja animowana na programie graficznym. To nie jest żadne zdjęcie tego oszusta. Oferuje kilku tygodniowy zazwyczaj rytuał, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest, twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Z czasem kontakt z nim jest coraz bardziej utrudniony, a odpowiedzi są aroganckie i agresywne w tonie. Na różnych kontach posługuje się podobnymi formułkami i opisami rytuałów (również pierwsze odpowiedzi z formularzy kontaktowych powyższych stron są niemal identyczne). Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne w treści) – na jednym adresie IP można oczywiście stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).
      Postanowiłam nie odpuścić temu oszustowi i uczynić wszystko, aby przerwać jego przestępczą działalność. Kontaktowałam się z innymi oszukanymi przez niego osobami (jedna dziewczyna nieszczęśliwie zakochana, po kontakcie z Asanguisem, który gwarantował jej powrót ukochanego, kiedy do tego nie doszło, próbowała popełnić samobójstwo). Powiadomiłam Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta, Urząd Skarbowy (za oferowane usługi nie odprowadza należnego podatku) i złożyłam zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policję, ponadto napisałam do kilku dziennikarskich „kontaktów interwencyjnych”.
    • rynuka Re: Mag Asanguis 05.11.21, 16:08
      Koleżanka robiła u niego rytuał. Nie ma żadnych efektów. Efektów oczywiście żadnych. Kontakt urwany, kiedy napisała, że nie ma efektów.
    • gubernator.zmian Re: Mag Asanguis 06.11.21, 08:38
      Chciałabym uzyskać wiarygodne opinie o rytualiście Asanguis ponieważ natrafiłam na bardzo niepokojące informacje o nim, które jednak szybko znikają z forów. Informacje te wstępnie zweryfikowałam i wydają się być niestety wiarygodne. Asanguis wrozby-czary-uroki-klatwy.pl i rytualymagiczne.com.pl są to konta (strony) założone przez jedną i tą samą osobę (i to nie wszystko, lecz kilku innych, na jakie wskazali oszukani, jeszcze nie zweryfikowałam). Stworzył kilkanaście for z fałszywymi opiniami, gdzie faworyzuje siebie, oczerniając innych przy okazji. Ma prywatny dział na gazeta.pl forum (EZOTERYKA), gdzie oczywiście również usuwa negatywne opinie o sobie. Ten wpis też lada moment zniknie, dlatego wszystkich, którzy mogą pomóc mi w zidentyfikowaniu tego niebezpiecznego oszusta, prosiłabym o kontakt na maila: prawda.info@interia.pl
    • olguba Re: Mag Asanguis 09.11.21, 09:24
      Bardzo agresywny chamski i do tego nieskuteczny.
    • marakeszana Re: Mag Asanguis 14.11.21, 16:48
      Bardzo polecam wwróżkę Sarę, po raz drugi skusiłam się skorzystać z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona- wróżby szczegółowo opisane,obszerne , a przy okazji tematycznie i merytorycznie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • xeniamultka Re: Mag Asanguis 16.11.21, 08:54
      Asanguis i rytualymagiczne.com.pl to jedna i ta sama osoba.
    • klaudynik1231a Re: Mag Asanguis 19.11.21, 17:14
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • kundzia1239a Re: Mag Asanguis 23.11.21, 17:11
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • salehali1 Re: Mag Asanguis 25.11.21, 21:37
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, wszystko co mówi jest bardzo precyzyjnie zgodne z rzeczywistością, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, problemy, problemy , które wydawały się być niezrozumiałe, stały się bardzo zrozumiałe, rozmowa z nią to jak balsam dla duszy, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam ;)
    • kletkadik123 Re: Mag Asanguis 25.04.22, 16:18
      Natrafiłam na profesjonalną tarocistkę online Sarę, wróżyła mi już kilka razy i sprawdzalność bardzo wysoka, ponadto w przeciwieństwie do innych wróżek o nic nie pyta tylko mówi sama z siebie co bardzo dodaje jej wiarygodności, inne zanim odpowiedziały,same zadawały dodatkowe pytania, tutaj bez niczego sama z siebie wiele o mnie powiedziała i wróżby bardzo wysoka sprawdzalność i wiarygodność , polecam ciepło -email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: Mag Asanguis 08.05.22, 20:07
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • matyldkairina12 Re: Mag Asanguis 20.05.22, 20:12
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka