renatusienka 13.09.07, 14:57 Szukam dobrej wróżki w Warszawie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariettta100 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.02.08, 15:38 Dobra wrozka jest w Warszawie.Pomaga nawet przy zaginieciu osob.Opisuje ze szczegolami ,wiek,wyglad.Zaskoczyla mnie opisem moich znajomych ,wslkazala miejsce pracy kochanki mojego meza i rzeczywiscie okazalo sie ze tam pracuje i jak wyglada .Ja jezdze do niej z Gdanska Nie latwo sie do niej dostac.To co przepowiedziala wszystko sie sprawdzilo.Po roku teraz jade do niej znow -To jej numer - 791044204.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ania58 Re: dobra wróżka Warszawa? 20.04.08, 16:38 Ile kosztuje?? > numer - 791044204.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alszach Re: dobra wróżka Warszawa? 06.05.08, 21:56 To prawda,zaryzykowalabym stwierdzenie ze ta Pani jest jasnowidzem... Spojrzala na mnie i wiedziala z czym przychodze. Idealna ocena sytuacji... Cena to 100zł. Odpowiedz Link
alusia_7 a gdzie ta Pani przyjmuje ? 22.05.08, 13:48 Chętnie się wybiorę. Mam pytanie gdzie przyjmuje ta Pani i ile trzeba czekać na spotkanie ? Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: dobra wróżka Warszawa? 21.08.09, 18:45 Już co nieco pisałem na temat jasnowidza, którego uważam za genialnego. Dzisiaj znalazłem taką oto ciekawostkę... zapowiedź przepowiedni dotyczącej wydarzeń w Polsce. Ponieważ znam talent człowieka z prywatnej autopsji (wiele się sprawdziło) to myślę, że może to być coś wielkiego. tinyurl.com/n4clnx Odpowiedz Link
zancia230 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.12.09, 01:24 witajcie.moi drodzy czytałam wasze opinie na temat pani Anety i mimo kilku negatywnych postanowilam pojsc do tej pani.powiem tylko tyle jest nieziemska i ma wielki dar od Boga.kobieta jest poprostu jasnowidzem. operowala imionami osob ktorych zdjecia wzielam ze soba, mimo tego ze ja nie podalam zadnych imion!!!! ale to nie wszystko.zanioslam tez zdjecie zmarlego taty...Pani Aneta trzymala je w dloni i powiedziala mi gdzie, kiedy, na co i w jaki sposob umarl moj tata, gdzie ja bylam wtedy i opisala mi nawet wyglad kuchni w ktorej zmarl. tak jakby tam byla i na bieżąco opisywala co widzi.uwierzcie mi ze zamarłam jak to uslyszalam, bo wszystko sie zgadzało!cala moja obecna sytuacja o ktorej mi mowila tez w 100% sie zgadzało!!!!polecam tą panią!!!!!a nie ogłasza sie dlatego ze nie wykorzystuje tego daru od Boga jako sposobu na biznes.791044204, to Anioł,a nie czlowiek,pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link
werogabi Re: dobra wróżka Warszawa? 22.11.10, 12:32 Cześć, powiedz mi proszę jak można się umówić z Tą Panią, czy tylko dzwoniąc pod nr telefonu podany przez Ciebie. póbuję ale nie odbiera :-( pozdr. Odpowiedz Link
adaada55 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.07.11, 10:55 Czy mogłabyś przysłać mi adres do tej Pani Anety z Tarchomina? dziekuje Odpowiedz Link
avatoria2000 Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 20.01.10, 00:56 Poprzedni post ugrzązł gdzieś pomiędzy innymi... więc ośmielam się zamieścić kopie. Pozdrawiam Wojciech Glanc (Tarot) 502 209 686 Witajcie. Dowiedziałem się, że na tym forum jest wiele postów na mój temat tj dotyczących Tarota, którym z pasją się zajmuję. Zainteresowanch zapraszam do darmowego forum pasja-tarota.ning.com A teraz do sedna- jestem troche zajety wiec musialem ograniczyc ilosc codziennych wizyt chetnych na Tarota. Nie jestem chwilowo w stanie pracowac na takich obrotach jak ostatnie kilka miesiecy. Ale jesli ktos bedzie chcial- to zawsze znajde czas zeby pomoc rozwiazac problemy. Wystarczy do mnie zadzwonic: 502 209 686 A czym jestem zajety? Mieszynarodowym projektem i mniejszym... polskim. Pozwole sobie zamiescic wycinek: >>>>> Tysiące zalogowanych uczestników doświadczy fascynującego stanu przyjemnej i relaksacyjnej hipnozy przed ekranami swoich komputerów. Wielu z nich, przez kilka minut nie będzie w stanie poruszyć ręką, wstać z krzesła lub otworzyć oczu. Wielu z tych uczestników doświadczy bardzo przyjemnego i relaksującego stanu wzbogaconego o sugestie sukcesu w życiu osobistym i zawodowym. Na poczatku stycznia Anglik w ostatniej chwili wycofał się z bicia rekordu pozostawiając miejsce dla... Polaka. Tak więc zapraszamy wszystkich o otwartych umysłach, ludzi ciekawych życia i wszystkich z pozytywną energią: www rekordhipnotyzowania com www.rekordhipnotyzowania.com Odpowiedz Link
iustitia33 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 03.03.10, 02:17 Baju, baju, baj. Naciągacze i oszuści. Zbiorowa hipnoza czyli wygłupy rodem z cyrku. To jest forum dla jasnowidzów i wróżek, to hipnotyzować proszę Tuska lub Kaczyńskiego na portalach rządowych z gov w adresie avatoria2000. Sprawdź gdzie twoja trajektoria wyp...aj avatoria. Odpowiedz Link
przemek4461 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.06.10, 08:15 gdzie jej szukac bo nie odbiera telefonu Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 14.06.10, 16:57 NO WLASNIE NIE ODBIERA........ Odpowiedz Link
agnes238 Re: dobra wróżka Warszawa? 25.06.18, 13:50 Szukam kontaktu do wróżki na warszawskiej Woli chyba o imieniu Anna, ale nie jestem pewna czy ktos cos slyszal? Odpowiedz Link
beata.nowak888 Re: dobra wróżka Warszawa? 05.06.19, 23:27 beata.nowak888 05.06.19, 23:11 Najlepsza wrozka i psycholog w jednym to Marta Pinczewska , Pani Martusia wyciągnela mnie z traum .. pomogla i udzielila wskazowek. Pamietam piersza nasza rozmowę gdzie powiedziala mi w rozmowie telefonicznej : smacznego .. czuje zupe pomidorową ... ona widzi wszystko ! Wtedy troche sie wystraszylam .. jestem po 3 sesjach z jasnowidzeniem , oraz po 3 rytualach ! Kiedys chcialam odejsc z tego swiata .. a dziś dziękuję za kazdy dzien ! A Pani MARTUSI najbardziej . Przyjmuje w gabinecie w Kaliszu a dla takich jak ja z innego odległego regionu Polski robi sesje z jasniwdzeniem i uzdrowieniem na odległosc . Ma wielki dar ! To jest jej numer 786828887 ! Moja znajoma znalazła ja na tym forum ! Trzeba tylko powiedziec ze sprawa pilna bo tak dopiero za 2-3 tygodni sie czeka , ale warto ! Odpowiedz Link
ankaskrzypczynska Re: dobra wróżka Warszawa? 16.07.19, 22:15 Mogę polecić wróżkę Katarzynę. Bardzo sympatyczna osoba, widać, że przejmuje się swoimi klientami i chce im pomóc. Stawia dużo kart i sprawdza różne warianty (na zasadzie co by było gdyby) aż znajdzie najlepszy. Mi już pomogła kilka razy. Wcześniej nie miałam szczęścia do wróżek i w sumie przestałam wierzyć w przepowiadanie przyszłości aż trafiłam na Katarzynę. Można się z nią skontaktować mailowo katarzyna.czyta@gmail.com. Z tego co wiem możliwe są również wróżby telefoniczne. Odpowiedz Link
daria22e Re: dobra wróżka Warszawa? 29.10.19, 11:37 ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba!.. korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
baja91a Re: dobra wróżka Warszawa? 01.04.21, 08:53 ja również wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email Odpowiedz Link
joasia9999 Re: dobra wróżka Warszawa? 08.11.22, 23:40 Ja korzystam z usług John Bakker..jestem zachwycona po wielu miesiącach iosxustow co mie okradli trafiłam na Jhn Heller co mi pomógł i znowu jestem szczęśliwa Odpowiedz Link
szafranpjk Re: dobra wróżka Warszawa? 19.05.08, 08:49 z czystym sumieniem mogę polecić, pani mówiła o moich sprawach tak jakby znała mnie do lat. Czasem wcale nie musiałam mówić o co chcę zapytać, bo sama zaczynała temat. Poza tym bardzo miła, ciepła i sympatyczna osoba. pozdrawiam Odpowiedz Link
kalliina Re: dobra wróżka Warszawa? 20.09.19, 23:23 dWróżby za Darmo w 5minut? wróżbita Maciej - szybka wróżba salonwrozb.pl/wrozbita-maciej-4 Wróżenie szybkie na sms lub online Najlepszy w polsce lub wróżka otylia tu najlepszewrozki.pl/wrozka-otylia-1 Odpowiedz Link
kamilakomska Re: dobra wróżka Warszawa? 17.10.19, 09:55 ,,,mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie Odpowiedz Link
daria22e Re: dobra wróżka Warszawa? 29.10.19, 11:37 ..---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
jolka991 Re: dobra wróżka Warszawa? 28.01.21, 07:32 jedyna i n.iepowtarzalna agnieszka wrozkawarszawa.pl Odpowiedz Link
nieuczek Re: dobra wróżka Warszawa? 14.06.08, 21:21 a możecie napisać jak nazywa się ta Pani bo operujecie tylko numerem telefonu::)))) Odpowiedz Link
ewagorak Re: dobra wróżka Warszawa? 15.06.08, 11:56 Wpisałam sobie ten nr w google i znalazłam 3 identyczne posty zachwalające te wróżkę, jak ten post tutaj. Wg mnie to reklama tu marieta, a tam jakiś ewcik jeździ do tej pani z gdańska. Ot po prostu komuś zależy na rozreklamowaniu siebie, bo dany jest wszędzie tylko telefon. Pewnie też ta osoba wróży na czarno. Odpowiedz Link
piotrekk.1 Re: dobra wróżka Warszawa? 16.06.08, 21:37 Pani ewogorak ma Pani do wyboru tysiac innych wrozek,tak jak mialem ja Czyz nie tak???Wiec w czym problem? -Wiec albo jest Pani z konkurencji?,albo nie ma Pani problemow...A jesli ma Pani problem to Prosze zadzwonic do Pani Anetty tak jak zrobilem to ja,a nie oceniac kogos u kogo sie nie bylo:-) .( HA to by sie Pani zdziwila,jakby opisala wyglad Pani podczas rozmowy tak jak moj),(bo mi otworzyla sie szczeka).Pozdrawiam.Piotr Odpowiedz Link
iustitia33 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 02:25 sama jesteś na czarno zrobiona. Oszukali cię z tym wykształceniem, śladu rozumu nie ma w tym co piszesz, jest tylko jad zazdrosnej osoby. Weź może pojedź gdzieś z tego kraju i zarób za granicą, to może ci się poukłada pod kopułą, bo pustka wyziera. Zal ci, że nie masz takiego daru ale Pan Bóg nie daje go złym ludziom, dlatego go nie dostałaś. Odpowiedz Link
iustitia33 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 02:21 Nieuczek, się lepiej naucz trzymać język za zębami. Nie wyskakuj przed orkiestrę jak nie proszą. Zajmij się może donosicielstwem dla odpowiednich organów. Za okupacji zrobiłbyś karierę. Odpowiedz Link
kamilakomska Re: dobra wróżka Warszawa? 17.10.19, 09:56 ;;mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie Odpowiedz Link
nieuczek Re: dobra wróżka Warszawa? 15.06.08, 22:59 chyba ewo masz rację mnie zaintrygowało dlaczego nigdzie nie podane jest imię lub nazwisko tej osoby dzieki za ostrzezenie juz nie chce do niej namiarów ::)) Odpowiedz Link
1-kamilla Re: dobra wróżka Warszawa? 16.06.08, 20:20 Akurat byłam u tej Pani i jedno jest pewne,-Gdyby choc jakas część wrozek miala ten dar co Pani Anetta to napewno nie mielibyscie problemow z szukaniem wlasciwej...A to ze jakas Pani X wychwala ja na stronach pod innymi nazwami i zostawia numer tej Pani na forach to swiadczy tylko o tej Pani,gdyz Pani Anetta akurat oglaszac sie nie musi.I dziekuje jej za odnalezienie mojego syna(gdzie wielu jasnowidzow mialo problem!)Pozdrawiam tych ktorzy u niej byli i sie przekonali.Kamila Odpowiedz Link
amelka2008 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.07.08, 18:24 Ja odwiedziłam Panią Anette w maju.. z tego co mówiła u mnie sytuacja ma sie wyklarować w ciągu 6 mcy - choć powiem szczerze nic takich zmian nie zapowiada o jakich ona wspominała....Ale poczekam do października... poźniej napiszę opinie..., ale kobieta w sobie coś ma... mnie zaskoczyła faktem podania miejscowości, z której pochodzę. I dość celnie opisała moją obecną sytuację. Jak juz pisałam czekam do października... Kamila, szczerze Tobie gratuluję, odnalezienia syna :) Jeżeli chodzi o mnie to trzymajcie za mnie kciuki, bo wróżba była dość pomyślna, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
melania11111 Re: dobra wróżka Warszawa? 21.07.08, 20:52 Wybieram sie do Pani Anetty w najblizsza sobote.... Napisze o swoich wrazeniach po wizycie...:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 28.07.08, 16:27 Mam prośbę,jeśli ktoś może mi powiedzieć na jakiej dzielnicy ta pani przyjmuje i jaki jest czas oczekiwania na wizytę.Bardzo proszę o odpowiedż Odpowiedz Link
szafranpjk Re: dobra wróżka Warszawa? 29.07.08, 09:00 Pani Aneta przyjmuje na Białołęce... Odpowiedz Link
melania11111 Re: dobra wróżka Warszawa? 05.08.08, 21:40 Tak jak napisalam odwiedzilam Pania Anette.... Ku memu zaskoczeniu, kobieta dokladnie wiedziala z jakim problemem przyszlam... opisala tez niemalze perfekcyjnie osobe, ktora ostatnio spedza sen z moich powiek.... To co uslyszalam, ze ma sie wydarzyc w moim zyciu - na chwile obecna - wydaje sie kompletnie nierealne.. aczkolwiek.. mam cierpliwie czekac na nowy (odmieniony) rozwoj wydarzen... Postanowilam posluchac Pani Anetty i cierpliwie poczekam .... Ile? tego nie uslyszalam... Jestem jednak dobrej mysli i wierze (byc moze naiwnie) ze spelni sie to co zostalo mi powiedziane... Tzn. ze los sie odwroci i wszystko ulozy sie pozytywnie... Daje sobie i losowi czas do konca roku... Obiecuje informowac Wszystkich na Forum czy to co uslyszalam w przepowiedniach Pani Anetty spelnilo sie ...Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
szafranpjk Re: dobra wróżka Warszawa? 06.08.08, 11:55 melania 11111 czekamy na informacje, ja póki co tez nie mam co opisać, może musimy zaczekać, jak to się mówi pożyjemy zobaczymy ;-) Odpowiedz Link
camaretto Re: dobra wróżka Warszawa? 07.06.19, 10:26 Najgorzej, kiedy jest jakiś oszust, a nie osoba z ESP. Albo wampir. Piszcie, jak wyszło naprawdę.Fałszywą reklamę da się przełamać, również na forach, myśmy kiedyś to zrobili, akurat były dowody... Tylko trzeba chcieć i uwierzyć w siebie. Sama kładę karty, i Tarot nigdy mnie nie "wypuścił", przykładem ostatnie problemy Tuska z VAT, albo kłopoty na Słowacji, jechaliśmy akurat z facetem " elity" na wakacje i o mało nie postradaliśmy życia, pisałam na bloxach jeszcze, Tarot pomógł, celowałam w VAT, powstrzymaliśmy też wypadek niedaleko Wrocławia. Tak, że karty i intuicja się sprawdziły. Tekst "Kot w składzie porcelany" się nazywał, teraz będę na www.oczary.wordpress.com . Kogoś na ogół nie polecam,nie lubię też oszustów, ale wróżby czasami się sprawdzają ;D Odpowiedz Link
masterjoda Re: dobra wróżka Warszawa? 09.06.09, 17:57 wróżka w Warszawie - z dojazdem znajdziecie na www.panienskie.pl Odpowiedz Link
iustitia33 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 02:29 dobrze, że nie urodziłaś się za komuny, bo w tamtym systemie połknęłabyś wszystko co ci władza powie. Szkoda, że nie masz odwagi ocenić dopiero wyrobiwszy sobie własne zdanie. No cóż niektórzy całe życie będą bać się własnego cienia,dziękując za fałszywe podpowiedzi życiowych krasnali. Odpowiedz Link
irezazielska Re: dobra wróżka Warszawa? 21.05.20, 12:00 Wróżka Beata zaprasza na wróżby email lub telefon zamów wróżbę szybko i bezpiecznie na stronie wrozkabeata.pl poznaj swoją przyszłość, szybka odpowiedź w 2 godziny,..,.,, Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 19.08.08, 10:16 Bardzo Wam dziękuje za podanie nr telefonu do tej pani.Kobieta jest niesamowita.I to nie jest żadna reklama,ale fakt autentyczny.Bardzo trudno spotkać kogoś takiego jak ona.A wiem to doskonale ponieważ mam trochę doświadczenia z tymi wróżkami.Zwykle są karty i jakieś tam wyuczone regułki.Ona jak zauważyłam ma wielkie zdolności i tak zwane "trzecie oko".Tzn. już wiele może powiedzieć patrząc na osobę.Także naprawdę polecam. Odpowiedz Link
minimonia1 Re: dobra wróżka Warszawa? 21.09.08, 20:56 a mozesz napisac jaki jest czas oczekiwania na wizyte, i ile ona kosztuje? Odpowiedz Link
actionraf Re: dobra wróżka Warszawa? 30.09.08, 21:02 Czas oczekiwania jest różny,zależy od niej,kiedy ma jakąś wolną chwilę.Wizyta pierwsza 150 zł. Odpowiedz Link
delizia Re: dobra wróżka Warszawa? 08.10.08, 22:37 No cóż... Byłam 3 miesiące temu. Nie sprawdza się nic. Wróżba była powierzchowna i trochę na siłę, ale przymknęłam na to oko. Optymistyczna wizja, że wszystkie moje marzenia się spełnią, będzie super itd. była niestety kompletnie nietrafiona. A szkoda. Niestety wali się w moim życiu, co się tylko da. Ja zapłaciłam 100 zł, dziewczyny piszą że teraz jest 150 zł... Pozdrawiam i życzę trafienia na kogoś naprawdę dobrego. Odpowiedz Link
staples06 Re: dobra wróżka Warszawa? 09.10.08, 12:01 Pani "delizjo" myślę ze jest Pani młodą osoba nie potrafiącą czekać . Stara się Pani zrzucić odpowiedzialność za swoje rzeczy na innych. Wróżba nie jest ograniczona czasowo.... to nie matematyka - wróży sieę ludziom mądrym (ale Pani chyba do nich nie należy). To co Pani Aneta powiedziała Pani spełni się -wiem to. Póki co u mnie wszystko się sprawdza w 100% ale do tego potrzeba cierpliwości i mądrości. Nie wolno oczerniać osoby która tak wielu już pomogła i mam nadzieje ze dalej będzie pomagała!!! Bo przez Pani nieprzemyślane komentarze kilka osób może wątpić w tak nadzwyczajny dar jaki ma Pani Aneta. Również i ja Pani krzywdzi!!!! bo w to co robi angażuje sie bardzo mocno!!! A tym bardziej będzie Pani głupi jak wszystko się sprawdzi i mam nadziej ze wtedy Pani przeprosi za wszystko. Ps. Z tego co wiem a wiem dobrze wszystkim sie sprawdza tylko do tego trzeba mądrości i cierpliwości a nie odcinania dni w kalendarzu. Pisze to łagodnie chociaż wewnątrz kipię !!!!!!!!! A i przyjdzie taki dzień że zechce Pani jeszcze raz skorzystać z daru Pani Anety i co wtedy???? Pozdramiam Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.10.08, 21:40 Och, to dobrze że staples06 napisała że jednak wróżby tej pani się sprawdzają.Bo po wypowiedzi delizy i ja przez chwilę zwątpiłam.Ale teraz znów mam nadzieję że i mi się sprawdzi choć wróżby optymistyczne, ale ponoć nie zawsze będzie łatwo w osiągnięciu tego co sobie zaplanowałam-tak powiedziała pani Aneta.Zupełnie zgadzam się, że pani Aneta ma prawdziwy dar jasnowidzenia.Np gdy tylko mnie zobaczyła(nie musiała rozkładać kart) już wiele powiedziała na temat mojego życia,co oczywiście było prawdą. Odpowiedz Link
vei Re: dobra wróżka Warszawa? 18.10.08, 11:06 gdzie ta pani przyjmuje? jaka częśc Warszawy? Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 19.10.08, 16:07 Na Tarchominie,ale czy nadal tego nie wiem.Bo ostatnio wynajmowała tam mieszkanie(to nie było jej własnościowe) Odpowiedz Link
iustitia33 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 02:48 ...bo tak prawdę mówiąc "wróżka", to fatalne określenie na dar Pani Anety. Nazwałbym to zdolnością czytania wstecz i wprzód. To nie jest odgadywanie a opowiadanie faktów, które i tak przy odpowiednim układzie sprawdzić się muszą.Poprzez różne czynniki, które zakłócają rzeczywistość, mogą przesunąć się w czasie lecz i tak w końcu się zdarzą. To, co robi Pani Aneta jest piękne. Daje ludziom nadzieję a najgorsze, że ludzie często usiłują ingerować we własne życie by coś przyspieszyć. Wówczas wszystko psują. Przypominają w tym małe dzieci, które nie mogąc doczekać się Świąt chcą dostać wcześniej upragniony prezent od św. Mikołaja i rozczarowują się, że on ciągle nie przychodzi, pomimo tego że dopiero wrzesień. Dziękujemy Pani Aneto (w imieniu uszczęśliwionych) Odpowiedz Link
iinka Re: dobra wróżka Warszawa? 12.12.08, 17:14 Hm, rozumiem że nie wolno napisać jak się komuś nie sprawdza? To bardzo ciekawe. A wydaje się, że to wolne forum i każdy ma prawo opisać swoje odczucia, czy negatywne, czy pozytywne. Nie znam tu nikogo, ale widzę, że "staples06" ustala normy, że wróżba sprawdza się wyłącznie wiekowym i mądrym - jak pisze. Odrobina pokory bywa przydatna, nawet wiekowym i przekonanym o swojej wyłącznej racji. Ja myślałam, że wróży się każdemu, kto o to poprosi /i zapłaci/, a nie tylko wybranym jako mądrzy wg najnowszych ustaleń. A jak się nie sprawdza, to klient jest głupi, a nie wróżka się pomyliła? A na spełnienie wróżby czeka się do deski grobowej? Zażalenia pośmiertnie? ;) Odpowiedz Link
iustitia33 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 02:54 I to jest ta "głupota", o której była mowa. Jak się nie sprawdza, to znaczy, że zbytnio ingerowaliśmy we własne życie lub nie nadszedł właściwy czas na to, o czym była mowa w czasie seansu. Jasnowidz nie może się mylić bo widzi to, co jest ale to jak chodzenie po przestrzeni bez układu odniesienia. Widzisz zdarzenie ale nie ma przy nim kartki z kalendarza. Możesz zorientować się po ubiorach, po porze roku i zaawansowanym wyglądzie kogoś, kto może być punktem odniesienia. Więcej wiary. Przecież wierzymy, że Bóg nas kocha, ma zatem dla każdego z nas optymalnie najlepszy z możliwych wariantów. Więcej wiary. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 03.03.10, 06:09 Jasnowidz nie może się mylić bo widzi to, co jest ale to jak chodzenie po przestrzeni bez układu odniesienia. Widzisz zdarzenie ale nie ma przy nim kartki z kalendarza. .....-PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ,TAKA PRAWDA,MASZ RACJĘ. Odpowiedz Link
kasiaa.25 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.03.10, 16:20 Byłam u Pani Anety pół roku temu. Wybrałam się tam z polecenia koleżanki, której Pani Aneta podała kilka imion i przedstawiła historie tych osób (koleżanka w dniu wróżby znała tylko jedną z nich) - wszystko to okazało się prawdą. Pełna nadziei, że wreszcie udało mi się znaleźć prawdziwą wróżkę umówiłam się na wizytę. Potwierdzam, że p. Aneta jest bardzo miłą i ciepłą osobą. Jeśli jednak chodzi o wróżbę, nie sprawdziło się do tej pory nic. Pani Aneta podała mi kilka terminów, kilka razy też zapytana o termin powiedziała, że będzie to lato, ale nie wie czy w tym roku czy za 2 lata (jako że jest jasnowidzem widziała jaka to pora roku). Problem w tym, że minęły już dwa sztywno określone przez nią terminy i nie wydarzyło się to co w/g p. Anety miało się wydarzyć. U p. Anety była też inna moja znajoma i jej wszystko po kolei się sprawdza i jeszcze jedna, której jak mi nie sprawdza się nic. Nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 07.03.10, 12:34 HMM...MYŚLĘ,ŻE TRZEBA DAĆ CZAS CZASOWI......,WSZYSTKO BYŚMY CHCIELI OD RAZU-A TU ISTOTNA JEST SZTUKA CZEKANIA..PANI ANETA BOGIEM NIE JEST,MOŻE COŚ WIDZIEĆ-JAKIES FAKTY,WYDARZENIA,ALE NIE DATY DOKLADNEJ NIE:)) JESLI CHODZI O IMIONA TO W MOIM PRZYPADKU TYLKO JEDNO IMIĘ BYŁO TRAFIONE,BO RESZTY NIE ZNAŁAM I NIE ZNAM NADAL,ALE Z TEGO CO WIEM,TO W PRZYSZLOŚCI TO BĘDĄ ZNACZĄCE IMIONA-OSOBY W ŻYCIU. Odpowiedz Link
kasiaa.25 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.03.10, 14:38 Też tak myślałam, że może to kwestia czasu i należy cierpliwie czekać, tyle że p. Aneta dokładnie określiła dwa terminy tj. podała miesiąc i rok. Te terminy już minęły, a to co miało się wydarzyć nie wydarzyło się. Zastanawiam się więc czy moja wróżba się nie sprawdzi czy p. Aneta jedynie pomyliła się określając terminy. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 07.03.10, 16:18 MOIM ZDANIE SIE POMYLIŁA W TERMINIE,ALE I TAK SIĘ MOZE TO WYDARZYC NIEWADOMO KIEDY,MI NIE PODAWAŁA TERMINÓW,BO JAK SAMA POWIEDZIAŁA,MOŻE BYĆ OMYLNA W CZASIE,ALE FAKT FAKTEM WIDZI JAKIEŚ TAM ZDARZENIE.NO CÓZ TRZEBA CZEKAĆ:) I DĄŻYC DO YTEGO BY SMY SAMI ULEPSZALI SWOJE ŻYCIE,NIE ŻYC CIAGLE SŁOWAMI P.ANETY,ALE TEZ ROBIC COS SAMEMU W TYM KIERUNKU,BY SIE POLEPSZYŁO,I PRZESTRZEGAĆ TYCH ZŁYCH PRZEPOWIEDNI..... Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 07.03.10, 19:19 Co do tych złych przepowiedni to niekoniecznie się z Tobą zgadzam. Mnie Pani Aneta stanowczo odradzała konkretną podróż,twierdząc,że podczas mojego pobytu poza krajem ominie mnie wiele propozycji zawodowych.Mimo ostrzeżenia, którego jak mówiła,była pewna, pojechałam.Nie straciłam nic. O tym,że inne rzeczy się nie sprawdziły (nie mam na myśli imion, bo chociaż pani Aneta z dużą pewnością siebie powiedziała,że "w imionach nigdy się nie mylę"-cytat ,a nie sprawdziło się ani jedno),już pisałam. Ja pani Anety nie mogę polecić, już o tym pisałam dokładniej;i tu nie ma nic do rzeczy ulepszanie swojego życia,dążenie do szczęścia itp.Jeśli ktoś operuje konkretami,a one się nie sprawdzają ,to jest dla mnie ewidentne,że nie ma albo chwilowo utracił swój dar. Pozdrawiam Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 07.03.10, 21:07 Zajrzałam do kalendarza, byłam u p.Anety pół roku temu. Wazna rzecz z ktora poszłam miała sie zdarzyc "już niedługo" i nie wydarzyła. Myslę, ze za chwilę zrobie cos co odradzała mi Pani Aneta, nic sie w mojej kwestii nie dzieje mimo, ze staram się :)) Ja generalnie odporna jestem na wszystkie wrózby i wrózki. Do tej pory żadna przepowiednia sie nie sprawdziła. Pani Aneta jednak potrafiła bezbłednie okreslić terazniejszość, podała imiona osób bliskich i własciwie kogoś scharakteryzowała.Wiem, ze niektore rzeczy maja wydarzyc sie w dalszej przyszłości, ale wrózba była też na najblizsza przyszłość, ktora juz minęła. Moze to tak jest, ze u innych sie sprawdza a u innych nie. Ciezko cokolwiek stwierdzić. Dobrze byłoby aby ludzie, ktorzy byli u Pani Anety ponad rok temu lub pozniej wypowiedzieli sie, wtedy bedziemy mieli wiekszą mozliwość oceny, a Ci ktorzy zamierzaja wybrac sie do wrózki zdecyduja czy to bedzie P.Aneta czy ktos inny. Gdyby sytuacja sie zmieniła to chetnie napiszę. Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.03.10, 16:35 No właśnie ! Sama sobie odpowiedziałaś czy Twoje wróżby się sprawdzą czy nie - pisząc, że jesteś na nie odporna! Po co więc w ogóle chodzisz do wróżek, jasnowidzów, itp? to jak jechać na pustynię w poszukiwaniu śniegu... Jeszcze raz napiszę - byłem u niej w wakacje zeszłego roku i do tej pory sprawdziło mi się wszystko co mi przepowiedziała do końca 2009 roku, a inne są w oczekiwaniu bo terminów nie podała. Pamiętaj - nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 09.03.10, 16:45 Chodze bo lubie :) Taki mam nałóg:) A u jasnowidz byłam dopiero pierwszy raz, reszta wrózek to przez przypadek, poszłam bo kolezanki były, dopiero teraz mam powazny problem, dlatego poszłam do kogos bardziej profesjonalnego. I to cała historia. Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 09.03.10, 22:42 barumtryk,już to wiemy. Wiemy też, że nie każdemu się sprawdza.I tyle. Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.03.10, 23:40 a teraz zrobię wam psikusa i nie "zareklamuję" żadnej Pani "czary mary" a tylko napiszę, że - NIE PORZEBA NAM ŻADNYCH WRÓŻB - MAMY SWOJE POTĘŻNE UMYSŁY, KTÓRYCH NIE WYKORZYSTUJEMY W STOSOWNY SPOSÓB. WSZYSTKO ZALEŻY OD NAS SAMYCH!!!!!!!!!!! AMEN Poczytajcie sobie o podświadomości, pozytywnym myśleniu i prawie przyciągania. To właśnie mi uświadomiły dwie WSPANIAŁE uduchowione osoby takie jak Aneta i Teresa Zembrzuska ! Powodzenia ! Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 10.03.10, 21:43 Rzeczywiście psikus. I rzeczywiście żadnej reklamy.... Odpowiedz Link
camaretto Re: dobra wróżka Warszawa? 07.06.19, 10:41 Myślę, że tak naprawdęmasz silny charakter. Poza tym, jak ktoś jest sceptyczny, to choć by nie wiadomo co. Znam osoby, chore bodajże na wszystko możliwe, u których "nie klika", ai wróżby ani wszelkie bioterapie... Chrześcijaństwo, psycholog, te sprawy...tak,ale złudzenia musiały odłożyć na bok. Z drugiej strony, unikają tym sposobem oszustów, nieprawomocnych hipnoz... *********************************************** Macie nowe wpisy, weryfikacje tego co mówicie? Cam Odpowiedz Link
adaada55 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.07.11, 10:56 czy mogłabyś przesłac mi adres do tej Pani Anety z Tarchomina. dziekuje Odpowiedz Link
szabrownik2 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.06.12, 15:47 www.wrozkazinaida.aq.pl/ jak dla mnie to z cala pewnoscia i odpowiedzialnoscia wrożka ZInaida ,jesli szukasz pomocy fachowej i w miare szybkiej,ta kobieta sie zaangazuje i nie zlekcewazy, ja to juz wiem.....www.wrozkazinaida.aq.pl/ Odpowiedz Link
camaretto Re: dobra wróżka Warszawa? 11.06.21, 06:27 /NIe wiem niestety, widzącądę w pastylce, co to takiego "najlepszy" Ja wiele razy nie korzystałam z wróżb nawet własnych, a Tarot uchronił mnie przed nie tylko "przewróżbieniem" ale i uzależnieniem od emocjonalnym, po ptostu trzeba było się odłączyć, nawet w opcji, kiedy pozornie nie było ratunku,czy przejść z miłych dla oka obrazków wspierających psychicznie "na własne tory", wyłączając innych, jakże milych wróżbitów, chrzaniących bzdury do uszka w siną dal. Na szczęście "pomogła" stara znana reakcja u Magdy ze"Szkółki", podówczas adminki i wróżki na telefon. Nie halo (jak mawiał synek koleżanki,kiedy nie chciał widzieć telefonu w rękach mamy ;D). Nie halo! Odpowiedz Link
szymanskka Re: dobra wróżka Warszawa? 17.12.20, 09:49 ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z oczyszczania energetycznego który przyniósł boski efekt, pech który przesladował mnie kilka lat ustąpił, jestems zczesliwa od pół roku gdzies, nidawno spodobał mi się pewien facet wolny ale po przejsciach, zamówiłam u wróżki rytuał miłosny na niego i co po około 2. tygodniach facet mnie zauważył i wczoraj była super randka wiec polecam ja, mi bardzo pomogła, jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl Odpowiedz Link
w4ldek Re: dobra wróżka Warszawa? 13.11.08, 15:14 polecam maria ulicka www.xn--wrka-rqa63f.com.pl/ Odpowiedz Link
melania11111 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.11.08, 14:51 Hej, napisz cos wiecej o niej? czy bylas/es i jestes zadowolona/y??? Potrzebuje wiecej info...Dzieki Odpowiedz Link
w4ldek Re: dobra wróżka Warszawa? 17.11.08, 12:52 po prostu do niej zadzwoń i porozmawiaj, sama się zorjentujesz o co chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamilakomska Re: dobra wróżka Warszawa? 17.10.19, 09:57 ''''mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie Odpowiedz Link
marika_w Re: dobra wróżka Warszawa? 20.09.20, 16:01 Ja polecam Nela Ket przyjmuje również online na www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-nela-ket jest wyjatkowa. Kazda rozmowa z nią jest dla mnie jak zbawienie. Pomaga mi spojrzeć na wiele kwestii z innej perspektywą Odpowiedz Link
lady_1 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.11.08, 16:29 Pani Magda Rutkowska jest na Ursusie. Nr tel po wygoglowaniu Odpowiedz Link
amanda38 Re: dobra wróżka Warszawa? 23.11.08, 11:44 Polecam Wam wróżkę Amandę. Wiele rzeczy mie się sprawdziło. Jest dobra. Numer do Pani Wandy 606141036. Najlepiej dzwonic po godzinie 18 Odpowiedz Link
iinka Re: dobra wróżka Warszawa? 12.12.08, 17:37 Byłam w Wawie u jednej wróżki, pani nazywała się Gabi. Wróżyła dość ogólnie, starała się być bardzo sympatyczna. Nastawia człowieka pozytywnie. Sprawdziły się jak na razie 2 rzeczy, kwestia zdrowia pewnej osoby i to, że towarzyszy mi smutek, ale w takim stanie do niej przyszłam. Reszta brzmiała zachęcająco i pozytywnie nastrajała, ale nie wiem kiedy ma się to spełnić i czy jest możliwe. Byłam u niej ponad rok temu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
iinka Re: dobra wróżka Warszawa? 12.12.08, 21:30 Ps.: Usłyszałam min że spełnią się moje marzenia - co brzmi miło, problem w tym, że one są mało realne :) Pozdrawiam Ps.: Czy wróżki mogą powiedzieć jak sobie poradzić z jakimś problemem? Odpowiedz Link
marcus098 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.03.17, 09:58 Ja od lat korzystam z pomocy wróżki Arievik. Moim zdaniem jest genialna. Jej wróżby spełniają się po kolei jedna za drugą w różnych odległościach czasowych. Po za tym Pani Arievik bardzo dobrze się zna na ludziach; jej uwagi o ludziach w moim otoczeniu są niezawodne. Pani Arievik jest jedyną wróżką, która pojawiła się w moim życiu. W zupełności mi wystarczają jej wróżby i wskazówki. Jest też bardzo ciepłym człowiekiem; daje z siebie bardzo dużo pozytywnej energii. Szczerze polecam. Odpowiedz Link
daria22e Re: dobra wróżka Warszawa? 29.10.19, 11:38 ,,---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
beatka1106 Re: dobra wróżka Warszawa? 03.01.09, 10:52 No to teraz już mam mętlik gdzie iść i czy warto. 150zł to troche dużo :( Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 05.01.09, 18:32 witam, ja do Pani Anetty jestem zapisana na najbliższy pt. osobiście umieram z ciekawości, gdyż to moja pierwsza styczność z wróżkami. dam znać jak będę po. -- Odpowiedz Link
olo024 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.09, 20:00 Możecie wierzyć lub nie ale mi się sprawdziło wszystko. Ta kobieta jest niesamowita. Polecam ja napewno do niej pójdę jeszcze r Gdyż pomogła mi rozwiązać wiele problemów.byłam już u kilku Wróżek i tl znanych lecz one jej do pięt nie sięgają. Naprawdę warto do niej się wybrać. Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.01.09, 20:35 Hej dziewczyny. Ciekawa jestem tej wróżki :) A gdzie ona teraz przyjmuje?? Czy ona wróży ze zwykłych kart czy z tarota?? i ... czy długo sie czeka na wizytę?? Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.09, 10:00 ja też jestem ciekawa :) idę już w pt. pryjmuje na białołęce. z czego wróży? nie mam pojęcia... ja zadzwoniłam w pn i zostałam zapisana na pt w tym samym tygodniu, więc nieszczególnie długo. -- Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.09, 10:04 OOOO to oczywiscie czekamy na wrażenia po wizycie;) Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.09, 10:33 Czy ta wróżka nazywa sie Aneta Bartnicka ?? Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.09, 23:35 nie mam pojęcia. jeśli to Pani Aneta Bartnicka, to dobrze czy źle? co dobrego lub złego o niej słyszałaś? p.s. troche obawiam się pt-kowej wizyty - nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z wróżeniem. -- Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 08.01.09, 10:18 Czytałam , że ktoś własnie pisał o wróżce Anecie Bartnickiej, tyklo nie pamietam gdzie to było. Ale to chyba nie ta... ale raczej dobrze pisali.. Co do wróżek to miałam już stycznosc z wrózkami. Nie ma co sie obawiać. Nie wiem mają coś w sobie takiego , że potrafia człowieka pozytywnie nastwić do życia.... a z tego co czytam to ta wróżka Anetta z Białołęki chyba jest niezła:) A Ty tylko z tego forum o niej słyszłaś ??? :) Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 08.01.09, 11:21 faktycznie jak poszperałam w necie, to dużo dobrego znalazłam o Anecie Bartnickiej, ale wydaje mi się, że to nie ta sama Aneta. tak, tylko z tego forum. zobaczymy. -- Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 08.01.09, 14:17 powodzenia i czekam na wrażenia ;) Odpowiedz Link
olo024 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.01.09, 19:17 Ps.chciałam jeszcze dodać, ze podczas mojej rozmowy telefonicznej podała mi imiona moich znajomych i imię mojego męża. Jak pisałam wcześniej korzystałam z usług innych wrozbitow i byłam bardzo roszczarowana. I jeszcze jedno duży plus nie odliczala czasu tak jak robili to inni.Bardzo Pani dziękuję Odpowiedz Link
martunia_6 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.01.09, 19:17 Byłam u wróżki Anetty w sierpniu (to na pewno nie jest Pani Aneta Bartnicka). Wywarła na mnie ogromne wrażenie, i to nie tylko swoimi zdolościami jako jasnowidz i wrózka, ale przede wszystkim jako dobry człowiek, który w swoja pracę oddaje angażuję się całym sercem, szanuje ludzi, dobrze im życzy a w razie potrzeby stara się pomóc. Przyszłam do Wróżki Anetty zmęczona, wykończona nerwowo i bez nadzieji na lepsze jutro, a wyszłam po kilku godzinach naładawana dobrą energią, z podniesioną głową i wiarą że będzie dobrze i rzeczywiście jest coraz lepiej, a wróżba powolutku się sprawdza (jeśli 4 mieisące można nazwać krótkim okresem na wróżbę na całe życie). Co mnie najbardziej zaskoczyło, to to że po dwóch tygodniach od wizyty Wróżka Anetta bezinteresownie zadzwoniła do mnie z zapytaniem: "Pani Martuniu, jak się Pani czuje? czy wszystko w pożądku?" To pokazuję jakim jest dobrym człowiekm, który swoim zajęciem spełnia mosję pomagania ludziom. Ani z taką postawą nie spotkałam się u innych osób z tego fachu, ani nawet się jej nie spodziewałam. Odpowiedz Link
meggi79online Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 11.03.09, 15:41 hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby. Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze odradzam. Odpowiedz Link
alicy-jka22 OTWORZCIE OCZY!!!!!!!!!!!!!!!1 08.01.10, 20:33 Dziewczyny!! Po pierwsze.. Jesli ktoś ma naprawde taki dar i powołanie to nie bierze za to pieniedzy i nie traktuje tego jako zawód!! Otworzcie oczy! Jesli jest na cos popyt to jest i podaz! Kobiety lubia chodzic do wrozek i zostawiac tam kupe pieniedzy wiec i wrozek jest masa i jeszcze wiecej, tych najlepszych i prawdziwych jest zaledwie pare w kraju i nie dowiecie sie z netu o nich.. nie liczcie na to Radze obejrzec film-(dokument wlasciwie) "Sekret" lub przeczytac ksiazke Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 11.01.09, 14:50 magiczna osoba. dodatkowo wspaniały człowiek. a czy wróżba się sprawdzi? mogłaby :) Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.01.09, 18:30 Widzę , że wizyta sie udała;) cieszę się ? Wróżba jest ze zwykłych kart czy z tarota ?? Mam pytanko czy ten nr podany wcześniej (791044204) jest aktualny?? i jak do P. Anety najlepiej dojechać. Jestem z okolic Warszawy wiec proszę o podpowiedź;) pozdrowionka Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 11.01.09, 21:59 tak, nr jest aktualny. ja dzwoniłam na ten właśnie nr. wróżba jest ze zwykłych kart i tarota. Pani Aneta wróżyła mi z klku rodzaju kart, oprócz zwykłych, ale nie wiem czy to były jakieś odmiany tarota czy moze coś jeszcze innego :) a z której strony będziesz jechała? Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 12.01.09, 09:08 Na pewno będę jechała z centrum Warszawy ... a ciekawe czy mozna umówić się na sobotę ?? Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 12.01.09, 09:54 hm. więc samochodem - musisz dostać się na ulicę modlińską i jechać modlińska w strone legionowa. na białołęce na dużym skrzyżowaniu przy urzędzie gminy skręcić w lewo, to będzie ulica światowida. następnie jechać prosto i na 4 światłach skręcić w lewo w ulicę mehofera. potem kawałek prosto i w prawo tak jak droga prowadzi. i potem cały czas prosto. na począdku to chyba nie będzie ta ulica, jednak potem odkryjesz, że to właśnie ta ulica której szukasz :) Odpowiedz Link
insidemyownmind Re: dobra wróżka Warszawa? 12.01.09, 09:56 autobusem nie mam pojęcia. ale widziałam, że coś tam jeździ. Odpowiedz Link
madlen_81 Re: dobra wróżka Warszawa? 12.01.09, 09:59 Aaa po prostu jak będę się wybierła, to dopytam sie P. Anety jak dojechać na pewno będzie wiedziała . A jaka to ulica ?? Odpowiedz Link
frevelka Re: dobra wróżka Warszawa? 13.01.09, 13:23 cześć, dołączam do was. Jestem też umówiona na następny tydzień. Zostałam poproszona o przyniesienie zdjęć. Ciekawa jestem tej wizyty. Odezwę się jeszcze po fakcie. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
malgosia.4 Re: dobra wróżka Warszawa? 09.03.09, 11:51 Witam, próbuje dodzwonic sie do Pani Anety ale nie odbiera:( czy ktoś posiada jakis inny rodzaj kontaktu z tą Panią?? ewentualnie w jakich godzinach mam dzwonic. dzwonie pod nr uzyskany z tego forum.791044204. dzięki za pomoc Odpowiedz Link
szabrownik2 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.06.12, 15:48 w 100% zinaida ,jesli szukasz prawdy ,a nie bajeczki:) chyba jedyna w swoim rodzaju i ma ten dar , te pasje, to sie wyczuwa w kontakcie z ta osoba www.wrozkazinaida.aq.pl/ Odpowiedz Link
monisiampni Re: dobra wróżka Warszawa? 10.12.18, 10:04 Warto na pewno; ważne do kogo. Osobiście polecam panią Arievik. Wróżby pani Arievik sprawdzają się wszystkie po kolei rok po roku Odpowiedz Link
daria22e Re: dobra wróżka Warszawa? 29.10.19, 11:39 ';;'---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
marcinz00 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.01.09, 14:15 Witam. Mam pytanie:) Dlaczego chcesz chodzić do wróżki? Myślisz że powie Ci prawde?:) Pewnie nie pytałaś nigdy Jezusa o to z czym chcesz iść do wróżki. Tylko Jezus zna przyszłość i zwróć się do Niego o pomoc. Tylko On Ci pomoże. Napisz do mnie jeśli chcesz. gg:6523711 Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.01.09, 18:23 Jakie wrażenia po wizycie osób ,które ostatnio były u tej pani Anety?Bo chyba z tego co pamiętam to w tym tygodniu ktoś miał być. Odpowiedz Link
onadaleko Re: dobra wróżka Warszawa? 03.02.09, 14:59 dzwonie drugi dzien i nie moge sie dodzwonic na podany nr tel.Mieszkam za granica. Czy ta pani ma nr stacjonarny?Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika84142 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.02.09, 15:40 dzien dobry czy moglby ktos podac numer telefonu do pani Anety lub e mail?dziekuje Odpowiedz Link
odtracona Pani Aneta lub kto? 05.03.09, 20:17 Witam. Jestem na rozstaju życia i chyba wizyta u wróżki "podreperowałaby" choć trochę moją psychikę (o ile to możliwe). Czy zadzwonić i umówić się z panią Anetą (choć przyznam - boję się tego, co powie) czy z kimś innym? Proszę o przyjacielską radę. Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: Pani Aneta lub kto? 06.03.09, 21:47 odtracona myślę że wizyta u pani Anety pomoże Ci.Ja jak miałam doła w życiu korzystałam z usług wróżek.Zawsze mi pomagały,zawsze coś powiedziały co dało mi nadzieję.To coś jak wizyta u terapeuty,niektórzy chodzą do psychologa a ja wybierałam właśnie wróżki.Ważne by znaleźć tą właściwą, nie oszustkę,bo takie też są.U pani Anety byłam kilka miesięcy temu i naprawdę polecam.Jest bardzo dobrym człowiekiem.Poza tym nie załamuj się,ponoć każdy problem ma swoje rozwiązanie i zawsze trzeba mieć nadzieję.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
odtracona Do Czarnulki76 07.03.09, 19:47 Dziękuję Ci za słowa otuchy! Ja też wierzę w to, że po nocy w moim życiu wyjrzy słońce. Tylko ta noc wyraźnie taka polarna jest - trwa zbyt długo. Może i bym sobie jakoś poradziła, ale "zwaliło się" na mnie kilka spraw od razu i nie daję sobie rady. I nie mam nikogo, kto by mi w tym pomógł. Samotność doskwiera, ale w wieku 50 lat trudno o nowe przyjaźnie, o nowe związki. A mnie też potrzeba i wygadania się. I jakiegoś światełka w tunelu kłopotów. Dlatego do pani Anety pójdę z nadzieją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: Do Czarnulki76 07.03.09, 22:45 Odtracona cieszę się,że masz nadzieję.Zawsze można być szczęśliwym,niezależnie od wieku.Nawet mając 50 lat i nawet więcej.W życiu tak często bywa, że jak się wali to wszystko.Wiem z doświadczenia mimo iż chyba jestem trochę młodsza, ale po takim okresie,któregoś dnia zaświeci słońce tak jak piszesz.Musisz tylko wierzyć że się ułoży-"nadzieja jest matką wszystkich".Czego oczywiście Ci życzę.Mam prośbę gdy będziesz już po wizycie u pani Anety to napisz czy lepsze jest Twoje samopoczucie,czy jesteś zadowolona,czy Ci pomogła w jakimś stopniu.Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: Do Odtraconej 08.03.09, 21:05 Przepraszam za pomyłkę.Ten wcześniejszy tekst był zaadresowany to odtraconej a nie czarnulki jak napisałam Odpowiedz Link
meggi79online Re: Do Odtraconej 11.03.09, 15:38 hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby. Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze odradzam. Odpowiedz Link
winoikrew wróżka vitalissa 21.06.12, 16:30 z całą pewnością mogę polecić wróżkę Vitalissę dla osób które poszukują prawdy o sobie, ja sama byłam u kilku wróżek i spotkałam się z nieprawdą, naciąganie, takim ogólnymi odpowiedziami ostatnio skusiłam się na zakup wróżby u ((Vitalissy)) i korzystałam już kilka razy z jej porad, po prostu miałam sporo dylematów i jest to pierwsza wróżka która na prawdę mi doradziła, pomogła i jej odpowiedzi pokryły się z faktami, możliwe że każdy musi sobie dopasować wróżkę ale tak jak piszę polecam wróżkę Vitalissę na pewno nie jest to osoba która naciąga, z tego co się zorientowałam ma sporo klientów, jej odpowiedzi pokrywają się z faktami i warto spróbować, zwłaszcza że za nieduże pieniądze. Odpowiedz Link
meggi79online Odradzam!!!!!!!!!!! 11.03.09, 15:39 hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby. Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze odradzam. Odpowiedz Link
fred_filozof Re: Odradzam!!!!!!!!!!! 23.12.11, 22:15 Potwierdzam - to zwykła oszustka. Nie ma pojęcia o wróżeniu, a już na pewno nie jest jasnowidzem. Gdy byłem na wizycie u niej zaczęła mnie wypytywać o moją przeszłość, i gdy jej parę rzeczy powiedziałem to ona wtedy zaczęła mówić o mojej "przyszłości" (na zasadzie dedukcji). Widać, że kobieta znalazła żyłę złota w branży "wróżbiarstwo" i zbiera na mieszkanie. Problem w tym, że nie ma o tym zielonego pojęcia. Jestem na 99% przekonany, że wiele z pozytywnych opisów jest jej własnego autorstwa. Serdecznie odradzam - strata pieniędzy i czasu. PS: Z dotychczasowych moich doświadczeń wynika, że wróżyć należy poza warszawą. W Warszawie nie spotkałem ani jednej rzetelnej wróżki/wróża. Za to wszyscy chcą bajońskich stawek za dyrdymały wyssane z palca. Kiedyś byłem u świetnej wróżki na małym rynku w Krakowie - niestety już wówczas była dość zaawansowana wiekiem i schorowana i w tej chwili na mur beton już nie przyjmuje... Odpowiedz Link
winoikrew Re: Odradzam!!!!!!!!!!! 20.01.15, 09:51 to ja polecam wróżkę która nie wypisuje dyrdymałów, wiem że nie każdemu sprawdzają się wróżby i nie wiem jak będzie w twoim przypadku, sama się rozczarowałam po kilku wróżbach u znanych wróżek, szukałam dalej i natrafiłam na wróżkę vitalissę po czym większość wróżby się sprawdziła, nie myło dyrdymałów tylko konkretne wypowiedzi, wiem że większość ludzi ją poleca, sama polecałam i z tego co wiem inni też byli zadowoleni, czytałam niedawno komentarze na tym forum i mam pewność że 1 czy 2 osoby na siłę próbują tą wróżkę ośmieszyć zlekceważyć, zastanawiam się czy to czasem nie konkurencja bo opinie na temat tego forum nie są pochlebne, każdy kto korzysta z forów internetowych wie, że na gazecie jest najgorszy chłam obłuda odnoszę wreżanie że toczy się tu walka o najlepszą wróżkę a te które są chwalone przez wiarygodne osoby zaraz są okrzykiwane podstawionymi oszustami to ciężki grzech można siebie samego pochwalić ale nie kosztem innych. Odpowiedz Link
winoikrew Re: Odradzam!!!!!!!!!!! 02.02.15, 19:16 ale jaką wróżkę macie na myśli, chyba nie vitalisse bo ja kontaktowałam się przez net i raz byłam, wypytywanie mnie nie miało miejsca tylko pytala o imię i datę urodzenia i na tej podstawie wróżyła z kart i na prawdę sensownie tak że jestem zadowolona, wiem ze wróżby ok 17 lat już, na mnie wywołuje b. dobre wrażenie, jak ktoś opisuje nie było wypytania czy ogólnikowych wypowiedzi tylko dokładnie i dość szczegółowo nie mówią już że opisywała wygląd imiona itp. ale o nic mnie nie pytała sama po ułożeniu karty opisała sytuację w jakiej byłam i trafnie. Odpowiedz Link
annaa100 Re: Odradzam!!!!!!!!!!! 07.12.12, 16:50 skąd jestes? nie wiem czy dalej jestes w potrzebie ale np ja bylam u vitalissy i tez na wizycie jednak mam inne odzucia pozytywne nie powiem ze mowila znajdziesz prace teg i tego w takiej i takiej firmie ale dosc konkretnie i sprawdzilo mi sie tez bylam ponad godzine mysle ze moze xle trafilas ktos kiedys napisal ze wrozke trzeba sobie dopasowac. Odpowiedz Link
meggi79online Re: Pani Aneta lub kto? 11.03.09, 15:38 hmmm...tak ja byłam jakiś czas temu. Poszłam, ponieważ zasugerowałam się pozytywnymi opiniami na forum ( które teraz mam podstawy sądzić, że pisze zsama "wróżka").Jednakże jestem bardzo rozczarowana. Wizyta trwała ok godz."Wróżka" była dla mnie zupełnie niewiarygodna...Mówiła mało konkretnie, ogólnikowo. Jej wypowiedzi można byłoby tak na dobrą sprawę dopasować do każdej jednej osoby. Przez całą wizytę miałam wrażenię, że ta Pani wogóle nie ma pojęcia o kartach i jest zwykłą oszustką. Robiła mi wróżbę na najbliższą przyszłość i kompletnie nic mi się nie sprawdziło!!!!!!!!Ja osobiście byłam u kilku wróżek i byłam bardzo zadowolona. Wróżka Anetta była osobą której poprostu nie ufałam i miałam rację.Szczerze odradzam. Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: Pani Aneta lub kto? 07.04.09, 23:18 Przepraszam ale nie pozwole obrazac Pani Anety. Pani wypowiedz jest totalnie irracjonalna i sugeruje frustracje, ktorej Pani Aneta na pewno nie jest winna. Po pierwsze- jak bez uplywu czasu mozna stwierdzic, ze ktos mial racje lub nie? Po drugie- jesli poszla Pani z takim nastawieniem doszukiwania sie "niewiarygodnosci" to sie Pani jej doszukala Po trzecie- Pani Aneta ma gigantyczne doswiadczenie z kartami i to, ze nie rzuca ksiazkowymi "znaczeniami" swiadczy o jej zaawansowaniu. Sam osobiscie poznalem wiele wrozek rzucajacych mi znaczenia z podrecznika... bez zwrocenia uwagi na czlowieka. Pani Aneta jest oprocz tego czlowiekiem o doskonalej umiejetnosci wczuwania sie w "klienta" i rozumienia go na wielu poziomach. Prosze sie przyznac- ze jest Pani zaciekla konkurentka! Za wiele sie napatrzylem w swoim zyciu na "wrozki" ziejace nienawiscia do innych i uzurpujacych sobie prawo do "wiedzenia" lepiej. Poza tym ostatnie i irracjonalne- skoro tak doskonale "zna" sie Pani na kartach, ze potrafi zanegowac Pani autorytet- to po co Pani wizyta? Przeciez jesli wie Pani "lepiej" to po co ta wizyta w ogole byla? A moze prawda bardzo prozaiczna... uslyszala Pani to... czego Pani slyszec nie chciala???? Wrozka nie jest od mowienia tego co czlowiek chce uslyszec tylko od mowienia tego co widzi! Nawet jesli Pani jest niezadowolona- to jest to chamstwo nazywac kogos oszustka. Sory- ale pognalbym Pania przez wies pomiedzy buraki. Odpowiedz Link
kaskaosa Re: Pani Aneta lub kto? 03.12.14, 20:10 To zależy o jakiej Anecie Panie mówią. Bo jeśli jest to Pani Aneta z nr tel 791044204, i o niej się mówi, ze jest oszustką, to chętnie osobiście pogonię kogoś pomiędzy buraki:DD. Ta Pani jest rewelacyjna i w necie nie znajdziecie jej nazwiska. Ona ma zdolności i mało jest takich ludzi z darem, większości się wydaje że coś potrafią i straszne jest to, że my tak łatwo dajemy się nabrać na czyjeś spektakularne opisy i elokwencję. Byłam i wiem, ze Pani Aneta jest dobra. Innych wróżek o takim imieniu nie znam i nie chcę poznać! Proszę mi wierzyć, że piszę tu prawdę, znaleźć kogoś z darem nie jest łatwo, te Panie nie potrzebują reklamy i ciężko się do nich dostać na wizytę, np. z neta ciężko, trzeba mieć znajomości, tj. ktoś komuś coś powiedział, wiecie tak jak z pracą w Polsce koleżanka koleżance szepnęła o wolnej posadzie i ta ją właśnie dostaje, nie ktoś inny. 90% to jest oszustwo, smutne ale prawdziwe, w końcu ciężko żyje się w Polsce, no a trzeba z czegoś żyć na poziomie nie robiąc nic, smutne ale prawdziwe!! Odpowiedz Link
0emma Re: Pani Aneta lub kto? 04.12.14, 05:51 PODPISUJĘ SIĘ POD TYM,BYŁAM U NIEJ 3 RAZY I MOGE SMIALO STWIERDZIC,ZE MA DAR I JEST WIARYGODNA,DUZO BY O NIEJ PISAC,ALE ZAPEWNIAM RZECZY O KTORYCH MI MOWILA,KTORE BYLY,SA LUB BEDA TO WSZYSTKO SIE SPRAWDZILO I SPRAWDZA. Odpowiedz Link
camaretto Re: Pani Aneta lub kto? 11.06.21, 06:43 NIe nazywajmy więc oszustem tego kto nie mówi stricte oszust, ale odradza. Albo nie sugerujmy, że się zna się na kartach, czy też że "pani Anetta nie czyta w sposób "książkowy"". Bo nie wiem, dlaczego ja znając się na kartach, wiele razy "sprawdzając" wróżbę u innych nie mając żadnych interesów za 150 -200 za wróżbę i posiadając wiele książek (często każda "pani czy pan" nawet i jeszcze w internecie ma własne zdanie, mówiąckrótko czasami 4 różne) -w tle mam wyniki które czynią ze mnie nie tylko uczciwego klienta, ale i wróżkę, gdzie mam duży % trafności, znany niestety u innych osób. Choćby u z pism albo z internetu na"gazecie"... Może warto z pompą skończyć, przestać się puszyć, nie brać zbyt wiele, zwłaszcza od biednych i skończyć kłamać? Odpowiedz Link
annaa100 Re: Pani Aneta lub kto? 14.11.13, 15:11 kochana a mi się wszystko sprawdza u vitalissy doradza mi od dawna, może jest coś nie tak bo czasami tak bywa ja tez długo szukałam dobrej wróżki byłam u innyvh i to samo czyli nic a u vitalissy cały czas mi sie sprawdza może sprawdź raz jeszcze niech ci powróży może był jakiś zły dzień albo szukaj dalej ale wiem ze to trudne.. Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.03.09, 20:09 Nie zgadzam się z powyższą opinią.Ale każdy ma prawo wyboru.Osobiście jestem bardzo zadowolona po wizycie u pani Anety.Naprawdę u niej byłam i nie podszywam się pod nią.Wyraziłam swoje zdanie, ale absolutnie nikogo nie namawiam.Każdy musi sam zdecydować. Odpowiedz Link
nikol73 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.03.09, 22:53 O widze, ze konkurencja Pani Anetty nie śpi. Byłam u tej Pani już nie jeden raz i powiem krótko WSZYSTKO sie sprwdzilo i nadal sie sprawdza. Z tego co wiem Pani Anetta od 15 lat pracuje z kartami. :)to więc jak to możliwe ze nie zna sie na kartach. Byłam u różnych wrozek i wrozbitowi od których wyszłam w gorszym stanie niż weszłam. Oszustami można nazwać Aide, Wrozke Wiktorie, która za każdym razem mówi co innego, Slawna Sybille oraz wrozbite Pana Tomasza jak i wielu innych. Którzy doprowadzili mnie do takiego stanu ze tylko pozostało mi sie powiesić. Dzięki tej kobiecie moje życie nabrało sensu i dziś mogę wam powiedzieć że to wszystko co mi powiedziała sprawdza sie i mało tego wspiera mnie telefonicznie duchowo. Była jedyna osoba która podała mi rękę nie żądając zapłaty podczas mojej rozmowy telefonicznej z prośbą opomoc. Byłam zdziwiomi ze nie wskazała mi nr konta tak jak robiato inne i mówią bzdury. Zgadzam sie czarnulko z Toba jak i z innymi,którzy znają Pania Anette osobiście i było im dane ta Pania poznać, gdyż nie każdego przyjmuje. Ja ja polecam każdemu kto jest w potrzebie. Ps . Odpowiedz Link
gutek-1000 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.03.09, 23:40 O co ja tu widzę. Ciekawe rzeczy. Dwa tygodnie temu byłem u tej Pani o o dziwo wszystko sie sprawdziło i podała mi imię mojego przyjaciela. Z którym miałem problemy. Kobieto poczekaj ,, jakiś czas ,, a nie wypisujeszz bzdury i tyle. Idź do Stawinskiej albo do Pani Kempisty która nie ma zielonego pojęcia to sie przekonasz szanowna Pani M. Życzę powodzenia. Szlak mnie trafią jak ktoś mówi o kimś ze jest oszustka. Brzydzę się takimi ludźmi. Tobie nie jest potrzebna Pani Anetta tylko psychiatra. Szkoda słów. Żal mi takich ludzi,którzy tak łatwo oceniają innych a nie patrzą na siebie. Boże wybacz im bo nie wiedzą co czynią. Tak łatwo im oceniać innych. Ps. www.psychoatra.pl Odpowiedz Link
ew.a10 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.03.09, 00:14 Byłam u Pani Anetty i o dziwo wszystko sie sprawdza-polecam. Naprawdę polecam. Zaliczylam wiele wróżek ale ta Pani jest wyjątkowa. To co mówią na EzoTv to bzdury. Tam to sie podszywaja wróŻki i udają ze dzwonią jako sluchaczki. A wrozbita Rodin to jest super wroz - polecam wszystkim. Tylko kupcie sobie odrazu trumnę. Jest super tak jak i pozostali z Ezo tv. Ja tu nie cukruje ale naprawdę polecam i jeszce jedno chcesz stracić kase to idzcie do tych oszołomów . Bardzo polecam. Ale nie narzekAjcie później. Ja dzięki jej jej pomocyp funkcjonuje Odpowiedz Link
almurka Re: dobra wróżka Warszawa? 15.03.09, 02:25 Witam!! Mam pytanie, czy numer który jest podany na początku jest aktualny?? Bo chce się umówić z Pania Aneta.... Bardzo mi na tym zależy, bo potrzebuje albo wrózki albo psychologa:(:( Najpierw spróbuje jedna z wrózką:) Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.04.09, 23:00 Pani Aneta jest fenomenalna. Do tego warto wspomniec jeszcze jednego czlowieka - Wojciecha Glanca znanego ludziskom takze z telewizji. Pomimo ze jest swietnym jasnowidzem, tez rekomendowal Pania Anete na swoim blogu. Ale z tego co wiem, to on bardzo rzadko przyjmuje prywatnie i robi seanse grupowe dla roznych firm. W kazdym razie ich obydwoje nalezy zarekomendowac. Powiem szczerze. Ja i moja zona (tak jestem facetem) korzystamy z uslug i Pani Anety i jego (jak tylko mozna go zlapac bo to bardzo zajety czlowiek). I byc moze takze przez niego mozna trafic do Pani Anety. Nie pamietam w tej chwili jego strony dokladnie ale jego mozna znalezc jako hipnotyzera i brzuchomowce (ten czlowiek wiele razy pokazywal sie w TV i mam nadzieje, ze i Pani Aneta tez zacznie byc przez TV rozrywana). W czasie pisania tego posta znalazlem podziekowania dla Pani Anety na jego blogu: www.brzuchomowca.com/2009/04/podziekowania-dla-wrozki-jasnowidza-anety/ napewno mozna do Pani Anety trafic przez niego takze. Odpowiedz Link
szczypawa22 Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 07.04.09, 23:10 Pani Aneta: 791 044 204 Pan Wojciech 502 209 686 Odpowiedz Link
ewka-128 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 17.04.09, 22:52 Witam Was wszystkich na forum.Bylam u Pani Anetty okolo roku temu .Powiem ,ze podczas wizyty mowila o rzeczach ,ktore byly dziwne,w tamtym czasie wydawaly mi sie nierealne i szokujace np imiona.Po pol roku jestem zszokowana !!!.Dzis moge powiedziec ze babka ma zdolnosci chyba od Boga.Kazde imie ktore podala sprawdzilo sie -ostrzegla mnie przed ludzmi ktorzy mieli mnie oszukac -pozniej okazalo sie to prawda.Powiem szczerze jestem zaskoczona.Prowadze wlasna firme ,szukajac pomocy bywalam u wrozek roznych ,ale imion i wygladu osob ktore sa mi pozytywne badz beda mialy wplyw negatywny nie dane mi bylo uslyszec tylko u Pani Anetty.Ja nie robie jej reklamy i nie polecam .Ja po prostu jestem w szoku. Odpowiedz Link
martolina18 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 04.05.09, 12:28 witam Zamierzam wybrać się do Pani Anety. Byłam już kiedyś u wróżki, ale hmm.. chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej z mojej przyszłości, a z tego co tutaj czytałam piszecie, że Pani Aneta ma niesamowite zdolności. W związku z tym moje pytanie jest takie: czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wizyta u tejże wróżki wygląda? Czy ona dopytuje się o jakieś szczegóły, czy np. można jej pokazać zdjęcie osoby i prosić o jakieś informacje na jej temat itp. Jak wyglądały wasze wizyty u niej? Z góry dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam Odpowiedz Link
katarzynka123-2 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 14.05.09, 16:37 Bylam u kilku wrozek w swoim zyciu,lecz dla porownania powiem ,ze tam bylam traktowana czasowo i sluzbowo.Z ciekawosci,wiec poszlam do Pani Anetty.Kobieta wydala mi sie bardzo ciepla osoba,co pozniej sie potwierdzilo.Problem z ktorym do niej dotarlam byl tylko w mojej glowie.Usiadlam w milczeniu.Kobieta wziela mnie za reke i zapytala patrzac mi w oczy kim jest..., bo w tej osobie tkwi moj problem(..tu podala imie osoby o ktora chodzilo)nie dokonczylam ,bo kobieta zaczela mowic jakby czytala moje zycie.W trakcie tego co mowila tasowala karty jeszcze ich nie rozkladajac.To co powiedziala w 100 procentach sie zgadzalo.Wychodzac od niej zastanawialam sie skad ludzie maja taki dar- i tu nie nazwalabym tej Pani wrozka ,lecz - jasnowidzem.Polecam. Odpowiedz Link
katarzynka123-2 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 14.05.09, 16:50 P.s I nie dziwie sie ,ze Pan Glanc jako osoba medialna na swoim blogu, rowniez wypowiada sie na jej temat Pani Anetty pozytywnie i bardzo cieplo,ciekawie i ma racje,gdyz ta Pani ma dar,ktorego nie da sie wyuczyc nawet z tysiaca ksiazek-Pani Anetta po prostu to posiada. Odpowiedz Link
fromniles Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 17.05.09, 17:18 Witam - muszę przyznac, że zachęcająco niezmiernie brzmią te Wasze posty o Pani Anecie, czy Anette - nie wiem jaka forma obowiązuje. Cóż - jako i cała reszta tu zaglądających mam chęc się na taką wizytę umowic, mocno wierzę, że będzie pozytywnie, że odzyskam nadzieję i optymizm, że nie usłyszę, że to przez co przechodziłam i przechodzę nie zrobi ze mnie emocjonlanego paralityka. Osobiście wolałabym tu nie zaglądac, wolałabym by to forum, w ogóle nie miało zwolenników - ale przecież jakoś pocieszac się trzeba. Jeśli rzeczywiście Ci wszyscy ludzie tu piszący serio byli na takich wróżbach, serio się to sprawdziło i serio się nie załamali - też idę - przeżyciami podzielę się po wizycie :) Odpowiedz Link
winiesia Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 29.05.09, 14:03 witam, ja probuje sie skontaktowac z Pania Anetta, ale nie mam zbyt wiele szczescia bo nikt nie odbiera :(( czy aby ten numer tel., ktory podaliscie jest poprawny?? Odpowiedz Link
martolina18 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 30.05.09, 09:25 Pani Anetta była za granicą. Teraz pewnie uda się Pani z nią skontaktować ;) Odpowiedz Link
winiesia Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 31.05.09, 01:01 Właściwie to probowalam się skontaktować z Panią Anettą, już po jej powrocie do kraju, ale bez efektu, no nic będę próbowała dalej :))) Odpowiedz Link
martolina18 Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 31.05.09, 06:45 A nie wiecie może czy długo się czeka na wizytę do Pani Anety? Odpowiedz Link
winiesia Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 31.05.09, 13:22 Fromniles, jak bedziesz po spotkaniu to nie zapomnij sie odezwać i napisać jakie są twoje wrażenia. Ja jestem zaciekawiona więc czekam :)) Odpowiedz Link
mariolakonczyna Re: Telefon Pani Anety i Pana Wojciecha 14.11.13, 19:28 ja tobie szczerze polecam vitalisse jeśli nie chcesz się rozczarować, ale polecam ci wizytye lub rozmowe przez telefon i nie patrz co tu wypisuja o wróżkach bo to śwory głównie konkurencja itp. Odpowiedz Link
ariete75 Re: dobra wróżka Warszawa? 06.06.09, 08:51 absolutnie nie zgadzam sie ze stwierdzeniem,ze Aida to oszustka, a dla precyzji, nie jest wrozka, tylko ma dar tzw. jasnowidzenia. Bylam u niej i moge stwierdzic z wlasnego doswiadczenia, ze naprawde widzi duzo rzeczy, a ile zobaczy - to zawsze zalezy od konkretnego przypadku pozdrawiam Odpowiedz Link
iwona88888 Re: dobra wróżka Warszawa? 02.06.12, 22:46 ja doradzam wróżke Vitalisse, opisała mi moją obecną sytuacje i doradziła.www.wrozkavitalissa.za.pl/# Odpowiedz Link
kamikaze2 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 16:08 jak dla mnie wrozka zinaida zasluguje na uznanie bardzo dobra wrozkazinaida@wp.pl 784910901 Odpowiedz Link
kamikaze2 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.13, 16:10 bardzo dobraz rzetelna wrozba bardzo trafna analiza u pani zinaidy a tej anetty nie znam,nie korzystalam chociaz bylam u niejednek wrozkazinaida@wp.pl 784910901 Odpowiedz Link
anahella Zapraszam na Tarota 27.03.09, 17:59 Wróżę w Warszawie, spotykam się na mieście, praktycznie cały dzień. Nie wymagam by ktoś mi się przedstawiał z nazwiska, ale wolę by podał prawdziwe imię - to dla nawiązania dobrego kontaktu. Sesja nie dłuższa niż dwie godziny, i przeciętnie trwa półtorej godziny do dwóch. [b]W trakcie sesji karty odpowiadają na pytania[/b]. Klientki często zadają je niekonkretnie, więc pomagam je skonkretyzować. Jeśli klientka jest skrępowana i nie wie na jakie tematy chce odpowiedzi w pierwszej kolejności, Tarot sam wskazuje temat kluczowy. Nie wróżę na osoby trzecie, w życie których klientka nie powinna się angażować. Jeśli ktoś chce zadać pytanie w imieniu koleżanki - odmawiam. Nie wróżę też w towarzystwie - wszelkie "wparcie moralne" nie może słuchać sesji, może poczekać obok. To klientka sama zadecyduje, czy powtórzyć komuś treść wróżby czy nie. Można nagrywać, można notować. Pytania dodatkowe (uzupełniające) mile widziane. Szczegóły na priv: anahella(at)gazeta.pl Odpowiedz Link
kipacior Re: dobra wróżka Warszawa? 25.05.09, 11:10 Dzień dobry. Czy na ten temat mogą wypowiedzieć się osoby, które na początku wątku deklarowały, że się wybiorą do wróżki Anety oraz te, które były ponad rok temu? Jak czas zweryfikował wróżbę? Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 02.07.09, 21:15 Ja byłam dziś u wróżki Anety. Nie mogę powiedzieć czy się coś sprawdziło, co jest rzeczą oczywistą. Ale jak tu nie wierzyć osobie, która mówi Tobie rzeczy, jakie chodzą Ci po głowie? Wymienia imiona osób Tobie znanych lub tych które poznasz. Wymieniła mi nawet jedno nazwisko. Bardzo dużo mówi od siebie,a to co mówi to NIE brednie, tylko przeszłość, teraźniejszość i .... przyszłość, czyli to co nas najbardziej interesuje. Jestem zachwycona-to tak w skrócie. Generalnie miałam dziś dzień pełen emocji i nie mam siły pisać, ale chciałam się z wami podzielić swoją opinią o tej osóbce. Odpowiedz Link
winiesia Re: dobra wróżka Warszawa? 13.07.09, 13:29 Do "martolina18": Mam pytanie, jaki jest koszt takiego spotkania? Ciesze sie ze tak pozytywne ma Pani emocje po spotkaniu z wrozka Anetta :)Tak wiec sama czym predzej musze zadzwonic i umowic sie. Tak w koncu uda mi sie dodzwonic. Dam znac. Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 17.07.09, 20:09 winiesia napisała: > Do "martolina18": > Mam pytanie, jaki jest koszt takiego spotkania? > Ciesze sie ze tak pozytywne ma Pani emocje po spotkaniu z wrozka Anetta :)Tak > wiec sama czym predzej musze zadzwonic i umowic sie. Tak w koncu uda mi sie > dodzwonic. Dam znac. Witam :) Koszt spotkania wynosi 150 zł. Wróżka Aneta przeprowadziła się do Pruszkowa i tam teraz przyjmuje. Wiem, że trudno jest się do niej dodzwonić, bo sama miałam komplikacje, ale warto być cierpliwym :) Po spotkaniu z Panią Anetą inaczej patrze na świat, dała mi wiele cennych wskazówek i uświadomiła mi wiele rzeczy. Bardzo sympatyczna kobieta, uprzejma i pomocna. Nie żałuję, że do niej poszłam i gorąco wszystkim polecam :) Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
turczynka-ja Re: dobra wróżka Warszawa? 02.07.09, 00:52 ja pisuję sobie do wrozkawrozka@wp.pl .jest za darmo. u mnie się sprawdza co napisze. Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.07.09, 15:08 Witam wszystkich ! Powiem krótko - jest FENOMENALNA ! - szacun ! a oto inny komentarz, jaki znalazłem w necie: www.brzuchomowca.com/2009/04/podziekowania-dla-wrozki-jasnowidza-anety/ Polecam również P. Teresę Zembrzuską - też jest niezła. Pozdrawiam, polecam i zapnijcie pasy ;-) Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 22.07.09, 23:45 Przepraszam a ile teraz kosztuje wizyta u tej Pani ???? Czy tylko te 100 zł czy cos juz wiecej? Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 23.07.09, 13:03 zadzwoń do niej - a ona Ci powie ;-) Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 23.07.09, 20:32 No tak.. to logiczne, ale jakos tak nie mam śmiałości podziekowac kiedy np. krzyknie 200 zł, 250 zł, a to zdecydowanie za dużo. Poza tym skoro to jasnowidz to sa szanse, ze jak zadzwonie ponownie za jakies pół roku to mnie rozpozna :)Mam dziwne przekonania, ze ludzie z kasą sa zawsze lepiej traktowani nawet przez wróżki. Dlatego tez moje pytanie tutaj... ludzie maja rózne obawy i przemyślenia , nie zawsze da sie wszystko racjonalnie wytłumaczyć... Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 24.07.09, 09:37 Moja droga ! Ujmę to w ten sposób – odrzuć swoje przekonania (błędne zresztą) oraz postrzeganie świata poprzez swój obiektywny umysł (świadomość) – bo to właśnie nasza świadomość jest powodem naszych zmartwień! Pamiętaj, że ta Pani nie ma strony internetowej, ciepłego fotela w Ezo TV ani na „Ezo Hotline”, nigdzie się nie reklamuje 0 dlaczego ??? nikt z Was sobie do tej pory nie zadał takiego pytania ? – to jest wspaniały człowiek, którego przeznaczeniem jest pomoc innym i nigdy nie podchodzi do spotkania jak do transakcji handlowej ! Raz jeszcze powtarzam – odrzuć swoje błędne przekonania i zadzwoń do niej Kobieto ! Jeszcze jedno - nie nazywajcie ją "wróżką" - strasznie tego nie lubi. Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 31.07.09, 17:48 only_andziabandzia napisała: > No tak.. to logiczne, ale jakos tak nie mam śmiałości podziekowac > kiedy np. krzyknie 200 zł, 250 zł, a to zdecydowanie za dużo. Poza > tym skoro to jasnowidz to sa szanse, ze jak zadzwonie ponownie za > jakies pół roku to mnie rozpozna :)Mam dziwne przekonania, ze ludzie > z kasą sa zawsze lepiej traktowani nawet przez wróżki. Dlatego tez > moje pytanie tutaj... ludzie maja rózne obawy i przemyślenia , nie > zawsze da sie wszystko racjonalnie wytłumaczyć... 150 zł barumtryk ma rację - ta Pani nie goni za pieniędzmi, nie traktuje człowieka jako klienta, lecz jako osobę, której może pomóc. Ale to, że nie lubi jak się mówi do niej per wróżka to ja nie wiedziałam. mnie nie zwróciła uwagi. Odpowiedz Link
odtracona Pani Aneta i cena? 31.07.09, 22:16 Witajcie. Miałam zamiar już dawno zapisać się do pani Anety. Czytałam, że cena spotkania to 150 zł. Kiedy do niej zadzwoniłam jakiś czas temu, to wymieniła kwotę 250 zł. Teraz piszecie, że płaciliście 150 zł. To w końcu która kwota jest prawdziwa? Mnie 250 zł trochę odstraszyło. Za 150 zł pójdę. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
tanya1 Wróżka Agafia 01.08.09, 14:46 Czy ktoś był u tej Pani?Jeśli tak to jakie wrażenia? Odpowiedz Link
martolina18 Re: Pani Aneta i cena? 02.08.09, 12:25 odtracona napisała: > Witajcie. Miałam zamiar już dawno zapisać się do pani Anety. > Czytałam, że cena spotkania to 150 zł. Kiedy do niej zadzwoniłam > jakiś czas temu, to wymieniła kwotę 250 zł. Teraz piszecie, że > płaciliście 150 zł. To w końcu która kwota jest prawdziwa? > Mnie 250 zł trochę odstraszyło. Za 150 zł pójdę. Czekam na > odpowiedź. 150zł, ja byłam u Pani Anety miesiąc temu i tyle płaciłam. A co do pytania niżej to.. kurcze, czy tak trudno jest przeczytać kilka postów wyżej? Są wypowiedzi osób wypowiadające swoje wrażenia odnoście wizyty u Pani Anety. Czasem warto się wysilić i poszukać, a nie czekać aż ktoś poda nam coś na tacy. Odpowiedz Link
prucha Re: Pani Aneta i cena? 02.08.09, 12:40 Witam Czy opisywana tutaj wróżka Anetta to pani Aneta Steczkiewicz? Bardzo proszę o info. Odpowiedz Link
martolina18 Re: Pani Aneta i cena? 02.08.09, 13:35 Ja osobiście nie wiem. Pani Aneta obecnie przyjmuje w Pruszkowie (dodaje dla ścisłości) Odpowiedz Link
tanya1 Martolinko 02.08.09, 12:42 Mi nie chodziło o wrażenia u pani Anety, bo wysiliłam się i przeczytałam wszystkie. Pytałam o Panią Agafię( Agatę Baleję).O niej nikt nic nie napisał więc dlatego pytam. Odpowiedz Link
martolina18 Re: Martolinko 02.08.09, 13:34 W takim razie najmocniej przepraszam. Ubzdurało mi się, że cały czas chodzi o P. Anetę. Nie słyszałam o Pani Agafii. Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: Pani Aneta i cena? 11.08.09, 03:08 Pani Aneta jest świetna i warta tej ceny to mogę powiedzieć z własnego doświadczenia. Ale nie mogę wytrzymać, żeby nie wspomnieć także o geniuszu Tarota jakim jest pewien znany z telewizji człowiek. Dość ciekawa postać. Z tego co wiem ma już obecnie tytuł doktora metafizyki nadany przez instytut z USA... za to co zrobił poza Polską. Do niego naprawdę warto uderzyć chociaż ostatnio jak dzwoniłem był bardzo zajęty czemu wcale się nie dziwię. Mówię o Wojciechu Glancu, który jest hipnoterapeutą, specem od tarota, jasnowidzem. Ostatnio nawet gdzieś widziałem jego kurs tarota w necie. On Panią Anetę też rekomenduje co świadczy o tym, że daleko im od "zazdrości zawodowych" tak popularnych u wróżek:) Zresztą- ja wiem, że warto do niego uderzać. I celowo i z premedytacją podam jego telefon za to co dla mnie i mojej rodziny zrobił: 502 209 686 (na 99% prawidłowy) Odpowiedz Link
szczypawa22 Wróżka Boudicca. 10.11.09, 00:50 Już zuważyliście zapewne, że pisałem o Pani Anecie. Teraz muszę skierować jeszcze wielki ukłon do wróżki (runistki) Boudicci z Trójmiasta. Od kilku dni ma nareszcie też swoją stronę poświęconom tarotowi i runom (pamiętam jak ją kiedyś do tego namawiałem). www.runyitarot.com Odpowiedz Link
margo927 Re: Pani Aneta i cena? 06.11.13, 17:02 Widzę, że sprawa jest stara. Nr tel. do Pani Anety jest już dawno nieaktualny. Próbowałam się z nią skontaktować jakieś 3 lata temu. Odpowiedz Link
barumtryk Re: Pani Aneta i cena? 12.11.13, 16:57 Witaj Margo aktualny, aktualny .. wyślij jej esmsa i napisz krótko o co biega ... powinna oddzwonić, dla przypomnienia 791 044 204 a tak na marginesie to współczuję Ci, że to "wróżki" muszą Cię w Twoim własnym życiu prowadzić, które to już sam nie wiem czy dalej jest Twoje czy ich :-( Ja byłem u Anety i wyprała mi mózg w poz. tego słowa znaczeniu > nie musze dalej chodzić tylko dlatego, że mi się nie wszystko jeszcze sprawdziło !!! ponoć dobry jasnowidz widzi !! - tylko nie widzi daty - czy to za rok a może za 3 lata się stanie !!! przecież Twoja twarz nie postarzeje się nagle , znacząco na przestrzeni kilku lat tak więc CIERPLIWOŚĆ, spokój ducha i wiara w najlepsze to główny przepis na udane życie !!! i daj "se siana" z tymi wróżkami ... łącznie z Anetą (mimo że jest genialna) - obawiam się, że się totalnie uzależniłaś ... :-( Odpowiedz Link
kaskaosa Re: Pani Aneta i cena? 03.12.14, 19:43 Potwierdzam. Ta Pani jest droga ale jest dobra. Osoba z darem, kontakt nawiąże chyba z każdym, taka prawdziwa i szczera kobieta. Zdolności interpersonalne oceniam bardzo wysoko, zachwycające. Jest tak jak inni piszą, siadamy Pani rozkłada karty i podaje imiona osób nam bliskich i inne cuda opowiada o których nie powinna wiedzieć, no ale gada:)) Drogo ale warto jak ktoś ma problem. Szczerze polecam. Odpowiedz Link
ona56 Re: Pani Aneta i cena? 03.12.14, 20:14 Piszesz totalne głupoty Pani Aneta nie jest dobrą wróżką (mówiąc delikatnie) byłam u niej 2x ,reklamowałam głupoty mówi,nawet za darmo do niej nie pójdę. Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 09.11.09, 13:31 Bzdura ! Coś się czepiła tych 250 zł ???? Wszystkie kwestie już dawno były tu wyjaśnione - wystarczy tylko poczytać dokładnie forum. Basta ! Odpowiedz Link
delizia Re: dobra wróżka Warszawa? 07.01.10, 16:51 Byłam, nie polecam, szkoda pieniędzy, zero konkretów, nic co powiedziała się nie sprawdziło, a nawet gorzej - było odwrotnie niż mówiła. Dajcie sobie z nią spokój. Od mojej wróżby u tej Pani minął rok. Lepiej popytać się znajomych i znaleźć dobrą wróżkę pocztą pantoflową. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 10.01.10, 11:45 NAPRAWDĘ BYŁO AZ TAK ŹLE???? Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.08.09, 03:09 Pani Aneta jest świetna i warta tej ceny to mogę powiedzieć z własnego doświadczenia. Ale nie mogę wytrzymać, żeby nie wspomnieć także o geniuszu Tarota jakim jest pewien znany z telewizji człowiek. Dość ciekawa postać. Z tego co wiem ma już obecnie tytuł doktora metafizyki nadany przez instytut z USA... za to co zrobił poza Polską. Do niego naprawdę warto uderzyć chociaż ostatnio jak dzwoniłem był bardzo zajęty czemu wcale się nie dziwię. Mówię o Wojciechu Glancu, który jest hipnoterapeutą, specem od tarota, jasnowidzem. Ostatnio nawet gdzieś widziałem jego kurs tarota w necie. On Panią Anetę też rekomenduje co świadczy o tym, że daleko im od "zazdrości zawodowych" tak popularnych u wróżek:) Zresztą- ja wiem, że warto do niego uderzać. I celowo i z premedytacją podam jego telefon za to co dla mnie i mojej rodziny zrobił: 502 209 686 (na 99% prawidłowy) Odpowiedz Link
kinia_2304 Re: dobra wróżka Warszawa? 11.08.09, 17:06 Witam Byłam jakiś czas temu u p.Anety. Wrażenia raczej poztywne, powiedziała mi kilka konkretnych rzeczy.Niestety jak do tej pory nic się nie potwierdziło, choć mam bardzo pozytywny stosunek do ezoteryki i ludzi tym się zajmujących. Brakuje mi na tym forum opinii ludzi którzy byli u p. Anety na temat tego co sprawdziło się z jej przepowiedni. Podzielcie się proszę swoimi opiniami, bardzo mi na tym zależy.Nie wiem co o tym wszystkim sądzić, a jestem w bardzo trudnej sytuacji! Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 12.08.09, 11:55 Hej, Witam wszystkich ponownie - po pierwsze - Pani Aneta nie nazywa się ani Steczkiewicz, ani Bartnicka, - zawsze się z tego nabija jak słyszy w słuchawce ..."dzień dobry, czy to Pani Aneta Steczkiewicz, czy jakaś tam" :-) Po 2) Warto ją odwiedzić - bo jest jasnowidzem - a to jest ogromna przewaga nad kartami tarota. Tarot żyje swoim własnym życiem i często może zdarzyć się tak, że pokaże nam coś co chcemy usłyszeć lub nie – a nie do końca pokrywa się to z tym co faktycznie nastąpi – już nie wspomnę o interpretacji kart, która też może okazać się mylna – wróżka też jest człowiekiem i może się pomylić. Po 3) Byłem u P. Anety ponad miesiąc temu (oczywiście powód jest podobny jak u każdego z Was – coś się w naszym życiu dzieje nie tak) przepowiedziała mi same dobre rzeczy i wydarzenia, które mają zmienić moją obecną sytuację o 180 st. i powoli widzę , że to następuje – to się sprawdza ! (oczywiście nie będę Wam podawał przykładów – bo to moja prywatna sprawa). Podoba mi się, że P. Aneta nigdy nie podaje dokładnych dat kiedy coś ma nastąpić. Zawsze uczciwie przyznaje, że może się coś omsknąć w czasie – a to bardzo negatywnie może wpłynąć na samopoczucie jej klienta/-tki – nie ma nic gorszego od rozczarowania i ponownego zdołowania się. Po 4) droga Kiniu – wróżki wróżkami, ale jak się nie weźmiesz za siebie w sensie pozytywnego myślenia to i nawet dobra przepowiednia może się nie sprawdzić - kiedy człowiek sam się będzie katował destrukcyjnymi myślami ! Pamiętajcie, że wszystko bierze swój początek w naszym umyśle i cokolwiek się dzieje sami to coś ściągamy do naszego życia! Myślcie tylko pozytywnie, bądźcie dobrzy dla innych, kochajcie, a będziecie kochani, dziękujcie za to co macie, a otrzymacie więcej, wybaczajcie i proście o wybaczenie – a to przyspieszy spełnienie dobrej wróżby, a także przegoni mniej optymistyczne. Poznajcie wreszcie potęgę naszej PODŚWIADOMOŚCI – to ona kieruje naszym życiem i spełnia wszystkie życzenia jakie są do niej przesyłane każdego dnia przez naszą ŚWIADOMOŚĆ ! Good luck ! Odpowiedz Link
szczypawa22 Przepowiednia dotycząca wydarzeń w Polsce 22.08.09, 13:14 Słuchajcie. O Pani Anecie i Panu Wojciechu pisałem już parę razy na tym forum. Znalazłem taką oto ciekawostkę... przekonacie się sami, że miam rację wyrażając się pozytywnie na temat ich talentów: www.hipnotyzer.com.pl/2009/08/szokujaca-przepowiednia-dotyczaca-zdarzen-w-polsce-21-sierpnia/ Odpowiedz Link
daria22e Re: dobra wróżka Warszawa? 29.10.19, 11:39 '''---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
angel512 Re: dobra wróżka Warszawa? 12.08.09, 20:56 Witam Serecznie .... Chciałabym wszystkim osobom które potrzebują wsparcia,odpowiedzi na swoje problemy osobiste gorąco polecić Panią ANETĘ i jej ogromny dar.....,byłam u Pani ANETY rok temu z poważnymi problemami natury osobistej ,przepowiednie i porady Pani ANETY sprawdziły się stu procentowo....,jestem jej bardzo wdzięczna za pomoc i wsparcie .....i polecam tę osobę gorąco wszystkim którzy potrzebują takiego wsparcia życiowego.... Odpowiedz Link
spicyspy Re: dobra wróżka Warszawa? 12.08.09, 23:58 kręca mnie wrozki, ale jak to czytam to mysle jedno - ci co wroza dostsowauja sie do czasow i sami udzielaja sie na forach jako uzytkownicy. jak sie to przeczyta jednym ciagiem, to niestety ta wiara we wrozki umiera. czy ktos zauwazly, ze osoby chwalace anette pisza w taki sam sposob? ech... Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 13.08.09, 09:21 do spicyspy - nie mierz innych swoją miarką i najlepiej zmień forum na stronę np. odloty.pl - tam cię spotka więcej atrakcji niż jakaś "wróżka" która sama siebie chwali na faorum ... Odpowiedz Link
margot41.4 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.08.09, 23:29 A ja byłam dzisiaj i jestem zachwycona spotkaniem. Wiem, że nie będzie łatwo, ale nikt nie mówił, że życie jest proste. Usłyszałam dziś kolejny już raz, że szczęście zależy od nas i przyjdzie wtedy gdy mu na to pozwolimy. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
spicyspy Re: dobra wróżka Warszawa? 14.08.09, 00:13 twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu... Odpowiedz Link
natalka-nalka Re: dobra wróżka Warszawa? 27.08.09, 11:12 Witam, próbowałam skorzystać z numeru do pani Anetty, ale niestety cały czas nie mozna się połączyć - jest komunikat że abonament czasowo niedostepny. Czy ktoś wie dlaczego? Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 27.08.09, 20:25 Pani Aneta jest bardzo zajęta.Ja także próbowałam się z nią skontaktować przez parę dni o różnych porach.W końcu mi się udało dodzwonić i umówić na spotkanie.Wygląda na to,że ma bardzo dużo pracy.Przynajmniej tak zrozumiałam z naszej rozmowy. Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 27.08.09, 21:01 Dlatego, że Pani Aneta ma też prywatne życie i w związku z tym ma wyłączony telefon gdy chce spokoju bądź ma klienta. Ale spokojnie.. można się dodzwonić. Wystarczy chcieć ;) Odpowiedz Link
natalka-nalka Re: dobra wróżka Warszawa? 28.08.09, 15:46 Udało mi się i ide na wizytę 8 września :) Czy znosiliście zdjęcia? Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 28.08.09, 20:05 pewnie, że tak. dzięki temu P. Aneta czuje energię osoby o którą pytasz. Odpowiedz Link
reni130 Re: dobra wróżka Warszawa? 29.08.09, 23:41 A czy Pani Aneta przyjmuje jeszcze na Biołołęce i czy nr 791 044 204 jest nadal aktualny? 4 lata temu byłam u Stawińskiej i za dwa tygodnie u Zawadzkiego, niby oboje mówili to samo ale nic się nie sprawdziło :(. Może w to trzeba bardzo wierzyć. Odpowiedz Link
zawsze.pumka Re: dobra wróżka Warszawa? 30.08.09, 02:27 natalka-nalka napisała: > Udało mi się i ide na wizytę 8 września :) > Czy znosiliście zdjęcia? Mi się też udało dodzwonić za drugim razem ,idę na wizytę 7 wrzesnia prosila zeby wziąć zdjęcia osób o których chce się coś dowiedzieć.sęk w tym ze wszystkie zdjęcia mam w laptopie ,więc wezmę go ze sobą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 31.08.09, 23:48 zawsze.pumka napisała: > natalka-nalka napisała: > > > Udało mi się i ide na wizytę 8 września :) > > Czy znosiliście zdjęcia? > > Mi się też udało dodzwonić za drugim razem ,idę na wizytę 7 wrzesnia prosila > zeby wziąć zdjęcia osób o których chce się coś dowiedzieć.sęk w tym ze wszystki > e > zdjęcia mam w laptopie ,więc wezmę go ze sobą :) > > Pozdrawiam Zdjęcia możesz pokazywać np. w telefonie, więc wystarczy zgrać zdjęcia z laptopa na tel. ;) Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 07.09.09, 14:33 Byłam u pani Anety parę dni temu i mam bardzo mieszane uczucia.Być może to moja wina, bo oczekiwałam więcej konkretów. Ale może po kolei.Co do kart i tego co powiedziały rzecz jasna nie mogę się wypowiadać,to pokaże przyszłość,czy wskazania pani Anety się sprawdzą czy nie. Co do daru jasnowidzenia mam pewne wątpliwości,ale być może mam złe wyobrażenie czym jest taki dar.Może trochę rozczarowało mnie to,że pani Aneta nie potrafiła powiedzieć nic konkretnego na temat osób, o które pytałam,stawiała analizę psychologiczną, która była trafna, ale zastanawiam się,na ile jest to zasługa jej daru a na ile przenikliwości i intuicji psychologicznej. Powiedziała parę imion, niestety żadne z nich nic mi nie mówi,ale zastrzegła,że niektóre z tych osób dopiero poznam.Niektóre jej zdaniem znam,co mnie dziwi,bo te imiona nic mi nie mówią i to trochę zachwiało moim zaufaniem. Jeśli chodzi o pytanie,z którym poszłam,nie uzyskałam odpowiedzi, ale nie mam o to żalu, bo sytuacja jest na tyle skomplikowana,że tak naprawdę nie mogę oczekiwać że ktokolwiek odpowie za mnie. Dobrze oceniła psychologicznie moich przyjaciół i osoby o które pytałam,to na pewno.Natomiast jak to jest z tym darem jasnowidzenia, nie potrafię ocenić.Jeśli cokolwiek z tego,o czym mówiła (właściwie konkretnie jedynie o imionach) się potwierdzi, na pewno o tym na tym forum napiszę. Generalnie nie żałuję że poszłam,ale pani Aneta jakoś mnie niczym nie zaskoczyła,może po zachwytach na tym forum spodziewałam się więcej konkretów, a może po spotkaniu z Flawio Anuszem parę lat temu wydawało mi się,że można bardziej nakierować osobę ,która potrzebuje wsparcia.Ale być może w mojej obecnej sytuacji Flawio także ,podobnie jak pani Aneta,nie pomógłby bardziej konkretnie. Spotkanie z nim wspominam lepiej,może dlatego,że bardziej precyzjnie i konkretniej mówił, i to mnie do niego przekonało.Ale po wizycie u pani Anety będę czekać,co się zdarzy i czy to co mówiła się sprawdzi.Zobaczymy. Czekam też na opinię innych,którzy się z nią spotkali. Nie wykluczam,że może miała słabszy dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zawsze.pumka Re: dobra wróżka Warszawa? 08.09.09, 01:07 Witam Ja też przed paroma dniami byłam u Pani Anetki.Powiem że wizyty nie żaluje ,bo zostala na swoj sposob zaspokojona moja ciekawosc.Natomiast co do sprawy ktorej przyszlam ,dala mi pewne konkretne wskazowki ,m.in. co pokazują karty i ocena osoby ktora jest z tą sprawą związana ,co do oceny osoby ,moim zdaniem byla niomylna i wszystko się potwierdzilo.W kazdym razie dala mi pewne cenne wskazówki jak postąpic i co mam zrobic dalej.Poza tym powiedziala mi parę rzeczy ktore faktycznie planuję w przyszlosci ,więc to mnie ogromnie zaskoczylo.Poza tym dokladnie sprecyzowala moje slabsze strony dotyczące zdrowia,tez bardzo trafnie.Wymienila mi parę imion żenskich i męskich niektore z nich nic mi nie mowiy bo nie bylo to imiona ani moich znajomych ani nikogo z rodziny,ale powiedziala ze te osoby dopiero poznam.W mojej ocenie jak narazie w skali szkolnej ocenilabym Panią Anetę na 4 ( w skali ocen szkolnych) jesli to co mi powiedziala potwierdzi się w nie dalekiej przyszlosci to będę mogla z calym przekonaniem dać 6 ;))) zobaczymy ,czas pokaże. Odpowiedz Link
szopiczka Re: dobra wróżka Warszawa? 10.09.09, 17:08 ile trwa taka wizyta?jest jakis ograniczony czas? Odpowiedz Link
kipacior Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.09, 00:15 Wszyscy nakręcacie się wizytą u Anety, a nikt z Was nie zauważył, że nie ma tu opinii osoby, która była u tej wróżki jakiś czas temu i która mogłaby potwierdzić że wróżby się sprawdzają. Są tylko autoreklamy Pana Glanca. Otóż ja po roku mogę stwierdzić, że nic się nie sprawdziło. Owszem, Pani Aneta to bardzo miła osoba, na krótki czas wizyta u niej podbudowuje. Ale po pewnym czasie człowiek czeka, czeka i nic. Czy ktoś, kto był dawno temu może potwierdzić lub zaprzeczyć tej opinii? Odpowiedz Link
martolina18 Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.09, 12:08 Przecież pewne rzeczy mogą się wydarzyć po kilku latach. Poza tym Twój los jest w Twoich rękach - pamiętaj o tym. Wiele rzeczy świadomie czy podświadomie możesz od siebie odpychać, nawet te dobre bo np. brak Ci wiary w siebie, nie wierzysz, że możesz być szczęśliwy/a, że może Cie spotkać jakieś konkretne szczęście. A jakie masz myśli, takie masz skutki. Pamiętajcie, że Pani Aneta jest osobą, która ma dar w postaci jasnowidzenia (pewne przebłyski Twojej przeszłości,teraźniejszości, przyszłości) Ona nie jest w stanie odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania, bo mówi tylko to co widzi. Zawsze warto pytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ursulla Re: dobra wróżka Warszawa? 04.11.09, 09:59 Lepiej wszyscy z tego forum poszlibyście do psychologa..... choć kto wie może jednak do psychiatry!!! Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 04.11.09, 23:26 ursulla napisała: > Lepiej wszyscy z tego forum poszlibyście do psychologa..... > choć kto wie może jednak do psychiatry!!! Droga Ulu ! My cię też kochamy i pozdrawiamy ! Wracaj jednak tam skąd przyszłaś...cokolwiek i gdziekolwiek miałem na myśli ;-) Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 06.11.09, 18:09 ursullo-czyżb7ys była u pani Anety i sie zraziła????? napisz....... Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:14 wróżka wróżka wróżka czy wy ludzie normalni jesteście owszem można iść do wróżki jak ktoś zaginie i chcemy odnaleźć ta bliska osobę. Jak tak w Boga wierzycie to wiecie dobrze ze nie powinno się poznawać swojej przyszłości pozatym z tego co wiem nie mówią o wszystkim a po zatym co to za wróżka jak zdziera z was kasę ah co za ludzie!!!!!!!!!!!!Lepiej się wziaść w garść i wypracowac swój los a to co nas czeka to tylko BÓG wie Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:18 Głupi przykład wrózka mi powie ze poznam przystojnego bruneta i jeszcze zadzxwoni do mnie to co mam teraz szukac sobie bruneta ahhhhhh normalnie niemożliwi jestescie hmmmm Żeby chociaz przewidziała numery lotka to by była wrózka !!!! Wtedy mogłabym zapłacic za taką wizytę ;) Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:33 Wierzycie w takie wróżki a wierzycie w ogóle w Siebie chyba nie Co to za wybór nasz czy wrózki odpowiedzcie mi na to????? weźcie się lepiej za Siebie i to co wam rozsadek podpowiada.Z góry wiekszość z was idąc tam tak naprawde czeka tylko az cos sie przepowie myślicie ze to jest rozwiazanie waszych problemów nie sądze Może jeszcze zapytajcie sie kiedy śmierć nadejdzie na was łał ale Ciekawość_ To pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:41 Co to za wybór jesli ktos za nas zadecyduje o naszej przyszłości moja koleżanka była u kobiety która wrózyła z gwiazd non stop tylko czekała na to tak jak jej ta wrózka powiedziała to jest głupota ludzka głupota niezna granic i tyle. Jeszcze raz napisze niema co wyprzedzać losu .Bedzie tak jak sobie na skrzypcach zagramy. A na starośc pewnie bedziecie sie dopiero modlić tak jak wiekszość które przezyły swoje życie i sie powoli konczy. Żyjcie tak by nie żałowac życia podejmujcie sami decyzje a nie ktoś za was. Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:44 Wróżki i jasnowidze często lubią podkreślać: "Je też jestem chrześcijaninem/ katolikiem, ja też wierzę w Boga!" Służy to skutecznemu uśpieniu potencjalnych klientów, którzy miewają czasem wątpliwości, czy jest to zgopdne z tym, czega naucza religia... Wróżki i jasnowidze to słudzy szatana, ojca kłamstwa - czyż nie jest czymś zwykłym, że zwodzą ci, którzy sami zostali zwiedzeni? Część z nich zwodzi ludzi świadomie twierdzeniem, że chrześcijaństwo można pogodzić z ich praktykami, gdyż wiedzą, że tak nie jest. Wielu nieświadomie, bo zostali zwiedzeni nie znając Biblii. Czytając Biblię można natrafić na wiele słów Boga, przekazanych przez oddanych mu ludzi, w których praktyki te są jednoznacznie potępione i zakazane: Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:46 STARY TESTAMENT " Nie będziecie jedli niczego z krwią; nie będziecie wróżyć ani czarować. (...) Nie będziecie się zwracać do wywoływaczy duchów ani do wróżbitów. Nie wypytujcie ich, bo staniecie się przez nich nieczystymi; Ja, Pan, jestem Bogiem waszym." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska" 19, 26 i 19, 31). "Kto zaś zwróci się do wywoływaczy duchów i do wróżbitów, by naśladować ich w cudzołóstwie, to zwrócę swoje oblicze przeciwko takiemu i wytracę go spośród jego ludu." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska" 20, 6). "A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska 20, 27). "Niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, czy guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych." (Piąta Księga Mojżeszowa, tzw. "Powtórzonego Prawa" 18, 10-11). "Zbudował też ołtarze dla całego zastępu niebieskiego na obydwu podwórcach świątyni Pana. Również swego syna oddał na spalenie, uprawiał wróżbiarstwo i czary, ustanowił zażegnywaczy i wróżbitów i wiele złego czynił w oczach Pana, drażniąc go." (2 Księga Królewska 21, 5 - 6). "A gdy wam będą mówić: Radźcie się wywoływaczy duchów i czarowników, którzy szepcą i mruczą, to powiedzcie: Czy lud nie ma się radzić swojego Boga? Czy ma się radzić umarłych w sprawie żywych?" (Księga Izajasza 8, 19). "Wy więc nie słuchajcie waszych proroków (oczywiście nie chodzi tu o prawdziwych proroków, danych przez Pana! - uwaga H.) ani waszych wieszczbiarzy, ani waszych marzycieli, ani waszych wieszczków, ani waszych czarowników, którzy mówią wam: Nie będziecie służyli królowi babilońskiemu, Gdyż prorokują wam kłamliwie, aby was oddalić od waszej ziemi, bym Ja was odrzucił i zginęlibyście." (Księga Jeremiasza 27, 9 -10). "Lecz terafy (czyli duchy - uwaga H.) mówią słowa mylne, a wróżbici mają kłamliwe widzenia. Sny, które tłumaczą, są złudne, puste ich słowa pociechy. Dlatego ludzie włóczą się jak trzoda, błąkają się, gdyż nie mają pasterza." (Księga Zachariasza 10, 2). Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:46 NOWY TESTAMENT "Jawne zaś są uczynki ciała, mianowicie: wszeteczeństwo, nieczystość, rozpusta, bałwochwalstwo, czary, wrogość, spór, zazdrość, gniew, knowania, waśnie, odszczepieństwo, zabójstwa, pijaństwo, obżarstwo i tym podobne; o tych zapowiadam wam, jak już przedtem zapowiedziałem, że ci, którzy te rzeczy czynią, Królestwa Bożego nie odziedziczą..." (List do Galatów 5, 19 - 21). "A gdyśmy szli na modlitwę, zdarzyło się, że spotkała nas pewna dziewczyna, która miała ducha wieszczego, a która przez swoje wróżby przynosiła wielki zysk panom swoim. Ta, idąc za Pawłem i za nami, wołała mówiąc; Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego i zwiastują wam drogę zbawienia. A to czyniła przez wiele dni. Wreszcie Paweł znękany, zwrócił się do ducha i rzekł: Rozkazuję ci w imieniu Jezusa Chrystusa, żebyś z niej wyszedł. I w tej chwili wyszedł." (Dzieje Apostolskie 16, 16 - 18). "Udziałem zaś bojaźliwych i niewierzących, i skalanych, i zabójców, i wszeteczników, i czarowników, i bałwochwalców, i wszystkich kłamców będzie jezioro płonące ogniem i siarką. (Objawienie 21, 8). Z powyższego zestawienia widać jasno, że nie nie można pogodzić praktyk wróżbiarskich i magicznych z chrześcijaństwem, gdyż jest to omam szatański, sprawka demonów. Bóg jasno mówi: "NIE!" i pokazuje, że praktykujący magię, wróżbiarstwo, jasnowidzenie cudzołoża z demonami, grzeszą i idą na wieczne potępienie. Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:48 I napiszcie mi teraz kto z was tutaj obecnych jest chrześcijaninem????????????????Wstyd po prostu wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 09:13 Lepiej pogadac z osoba wam bliska jak macie problemy ale pamietajcie o waszym wyborze decyduje tylko własne JA... Ciekawa jestem kto z was to przeczyta zapewne nikt bo tutaj sa sami praktykujacy ale nie to co trzeba Macie może dzieci ????? To uczcie je tak by zawsze trafiały do domu i kupcie im za te pieniażki na wrózke jakies nowe ciuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiekszosc z was która to przeczyta i jednak stwierdzi ze zle robi niech to po prostu naprawi gorzej zepsuc niz naprawic ale zawsze jest to jaks poprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 17:22 Po pierwsze,zanim zaczniesz głosić swoje prawdy objawione,naucz się poprawnie używać ojczystego języka.Następnie polecam wizytę u specjalisty, bo Twoje wywody świadczą o tym, że masz poważne problemy nie tylko z polszczyzną, ale także z rozumem. A potem jako wzorowa katoliczka, opuść to forum, bo od samego czytania będziesz miała grzech ciężki. Na koniec zaś- zarzuć ten pouczający to.To o czym piszesz, i jaki językiem,jasno wskazuje, że nie nadajesz się na mentora.Jeśli oczywiście rozumiesz ,co mam na myśli. Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 17:53 prucha napisała: > Po pierwsze,zanim zaczniesz głosić swoje prawdy objawione,naucz się poprawnie u > żywać ojczystego języka.Następnie polecam wizytę u specjalisty, bo Twoje wywody > świadczą o tym, że masz poważne problemy nie tylko z polszczyzną, ale także z > rozumem. > A potem jako wzorowa katoliczka, opuść to forum, bo od samego czytania będziesz > miała grzech ciężki. > Na koniec zaś- zarzuć ten pouczający to.To o czym piszesz, i jaki językiem,jasn > o wskazuje, że nie nadajesz się na mentora.Jeśli oczywiście rozumiesz ,co mam n > a myśli. Oczywiście "ton" i "jakim".Przepraszam,klawiatura mi zjada litery. Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 19:37 Z rozumem to Ty masz problemy zapewne katoliczka to niej jestes wiedziałam ze tak bedzie .Jestem tu p o to by wam przemówić do rozsadku Tobie juz nikt niepomoże . Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 19:48 Wrózka to sposób na życie? Raczej nie zapewne albo sama jesteś wrózka albo należysz do osób gdzie wrózka pomogła w wyznaczeniu drog...Zapewne dobrze Ci sie zyje ale czy to był twój wybór??????????????????????? niemam zamiaru Cie obrażać bo to do dobrego tez nieprowadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 19:52 Zapomniałas w jakim swiecie zyjemy kazdy ma prawo do swojej własnej wypowiedzi Ja o poprawnej polszczyżnie niepisałam i niew zmieniaj tematu a jak Ci to przezkadzas to nie czytaj tego !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.10, 21:02 Wiesz co to jest wolny wybór? Bozia wszystkim dała wolną wolę.To, czy jestem katoliczką czy nie,nie należy do tematu.Bo być może nie zauważyłaś ,ale to nie forum religijne. A skoro mi doradzasz,abym nie czytała Twoich marnych wypocin, to może wyciągnij wniosek i po prostu nie pisz w tym wątku.Twoje dobre rady raczej nikogo nie interesują. Zwłaszcza, że mam wrażenie ,że masz 8 lat i poważne problemy z pisownią, logiką i formułowaniem myśli.Zajrzyj do słownika, zalicz parę klas podstawówki, nabierz rozumu, a potem możemy pogadać. Ja z Tobą skończyłam.Myślę,że Twój kaznodziejski ton wywoła więcej sprzeciwów,ale ja już nie mam Ci nic do powiedzenia.Nie mój poziom, przykro mi. Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 13.09.10, 20:59 Jak na razie to ty tylko narzekasz juz Ci tez pisałam Jak Ci sie niepodobna niewierna osóbka to wogole niepisz i nieoceniaj moich komenatrzy bo jak naraziew potrafisz tylko oczerniać nic wiecej !!!! Żegnam Ciebie moja droga Odpowiedz Link
mariolakonczyna Re: dobra wróżka Warszawa? 25.07.14, 09:10 miałam tu odpisać jednej dziewczynie, ale nie mogę jej znaleźć teraz, co do pani vitalissy bardzo dużo się sprawdza, nie sugeruje się opiniai na tym forum bo tutaj grasuje konkurencja jak ktoś napisze coś dobrego tak jak np. ja od czasu do czasu to zaraz jestem atakowana a później robu się łancuszek komentarzy o różnych wrózkach i już nie wiadomo na temat której piszą, jedni piszą dobrze drudzy źle tutaj na gazecie jest sam chłam już się o tym przekonałam disiaj weszlam po długim czasie na to forum pełno nowych wróżek i niby kazda odrazu najlepsza poczytaj sobie strony internetowe wróżek i wybierz jakąś a te które nie mają stron to przeważnie nowicjuszki albo bawią się z ludxmi. Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:54 A wy po prostu wierzycie w takie głupoty zapewne bardziej wrożce niz Ojcu i Matce. wrózka powie ze jest katolikiem to jest słowo swiete ah teraz to nawet szkołe mozna kupic i ludziom gadac ze ma sie dyplom Szkoda słow na was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ssmagicznass Re: dobra wróżka Warszawa? 11.09.10, 08:56 Czytałam te wasze posty az mi niedobrze sie robi WY po prostu jestesci straceni na los ale nie wasz tylko ten jaki wrózka powie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
immortal24 Re: dobra wróżka Warszawa? 05.10.09, 17:35 szukam kontaktu do "wrozki" Anety ktora obecnie mieszka w okolicach Pruszkowa...pilnie tego potrzebuje.Z gory dzieki Odpowiedz Link
kipacior Re: dobra wróżka Warszawa? 12.09.09, 13:08 Została postawione konkretne pytanie- kto z osób, które były u pani Anety dawno temu może potwierdzić że jej wróżby się sprawdziły?. Oczywiście, można rozwodnić temat snując wymyślne debaty jak to przeplatają się nici życia i że podświadomie można coś zmienić albo i nie zmienić. O tym, że swoje życie kształtujemy i może potoczyć się różnie wiadomo bez udziału wróżek. Wróżka rzekomo ma wiedzieć jaką drogą pójdziemy. Tak więc albo wie, albo nie wie? Jeżeli się myli, to nie jest wróżką tylko osobą o bujnej fantazji. Pytam więc konkretnie- komu została przepowiedziana przyszłość w sposób rzetelny a kto uzyskał tylko chwilowe pocieszenie gdy był w dołku psychicznym Odpowiedz Link
pozornieoniczym Re: dobra wróżka Warszawa? 13.09.09, 12:39 Konkretnie odpowiadam: Byłam u Pani Anety ponad rok temu, przepowiednia dotycząca przyszłości okazała się rzetelna i prawdziwa. Potwierdzam to po dłuższym upływie czasu i cierpliwości, a nie tygodniu. Dla mnie jest to osoba, wiarygodna, przepowiednie jej sprawdzają się u mnie i moich znajomych do dziś. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annaa100 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.11.13, 15:03 ja musze podtrzymać dobrą opinie o wróżce vitalissie bo mi dużo pomogła, na prawdę zawdzięczam jej kilka ważnych spraw, kilka razy korzystałam i wszystko mi się sprawdziło uważam że każdy powiniemn na trafić na tą swoją wróżkę. Odpowiedz Link
kipacior Re: dobra wróżka Warszawa? 17.09.09, 08:22 To dziwne- ja po roku czasu stwierdzam, że nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 17.09.09, 10:58 No cóż ...hm – tak bywa. Ale przyznam, że jestem trochę zdziwiony, ponieważ P. Aneta stara się nie operować lub ograniczać do minimum podawanie jakichkolwiek terminów jak tydzień, miesiąc, rok itp. Ja osobiście byłem u niej w czerwcu br. i powiedziała mi, że ogromne zmiany, na lepsze, na które strasznie niecierpliwie czekałem, nastąpią już wkrótce ! Co to znaczy już wkrótce ??? Jak sądzisz ??? Jutro, pojutrze, a może za tydzień – nie ! one właśnie się dokonują teraz – po 3 miesiącach i w dodatku sprawdza się wszystko co powiedziała – to jest naprawdę niesamowite doświadczenie :-) Ja mam na twój przypadek 2 teorie: 1) albo tak bardzo byłeś/łaś rozkojarzona (myślami gdzieś daleko), że umknęło ci wiele szczegółów z tego spotkania, 2) albo tak bardzo nie wierzyłaś/łeś w pomoc ze strony takiej osoby, że twoja podświadomość zablokowała wszystko co dobrego ci Aneta przepowiedziała – polecam lekturę „Potęgi Podświadomości” – zgłębienie tej wiedzy pozwala nam zapomnieć o jakichkolwiek problemach i tylko cieszyć się wspaniałym życiem – powodzenia ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 18.09.09, 20:01 a czy ktoś wie czy do P. Anety można dzwonić w soboty, żeby umówić się na wizytę (nie wiem czy wypada zakłócać jej czas w soboty...)? Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 18.09.09, 21:02 indmum zadzwonić możesz ,natomiast z tego co mi wiadomo to nie lubi wróżyć w weekendy Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 18.09.09, 21:07 dzięki Czarnulka76, chcę zadzwonić, żeby się tylko umówić na wizytę Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 18.09.09, 22:47 Ja byłam na spotkaniu w weekend,nie pamiętam już,ale chyba w sobotę.Podczas spotkania kilka razy ktoś dzwonił.Próbować chyba można. Odpowiedz Link
lorrnetka Re: dobra wróżka Warszawa? 21.09.09, 00:12 Ja byłam u Pani Anety kilka miesięcy temu. U mnie trafnie powiedziała imiona znajomych, nawet rodziny i ( ku memu zdziwieniu) trafnie opisała sytuację, jaka działa się w moim życiu.Podała też kilka faktów, o których nie wiedziałam jeszcze wtedy, ale po kilku tygodniach wszystko się potwierdziło. Co do przyszłości udzieliła mi kilku ważnych informacji, które po części już się sprawdziły, a na resztę czekam. Dla porównania byłam też u innej wróżki - z ciekawości czy powie mi to samo - totalnie nie trafione. Pani naopowiadała mi cudów wzięła 120 zł. Nie warto wymieniać nawet jej imienia. 150 zł wydanych na Panią Anetę nie żałuję. Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 21.09.09, 20:07 Lornetka- a gdzie przyjmuje P. Aneta? Czy rzeczywiście gdzieś w Pruszkowie jak już ktoś pisał na forum? Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 24.09.09, 14:59 P. Aneta już nie przyjmuje w Pruszkowie - zadzwoń do niej, a ona wtedy poda Ci nowy adres w Warszawie. Powodzenia ! Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 24.09.09, 16:36 zdecydowałam sie pójsc do Pani Anety, ale niestety w zaden sposób nie moge sie do niej dodzwonić. Czy mozna do niej wysłac np. smsa z prosba o wizyte? Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 24.09.09, 22:14 a mozesz chociaz podac dzielnice, w której przyjmuje P. Aneta? Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 01.10.09, 11:58 JA TEZ BYŁAM NIEDAWNO U PANI ANETY,TEŻ POLECAM,NA SASKIEJ KEPIE,I WIECIE CO PANI ANETA BYŁA ZDZIWIONA JAK JEJ POWIEDZIAŁAM O TYM FORUM,ŻE ISTNIEJE... Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 01.10.09, 11:59 MAM DO WAS PYTANIE CZY KOMUS PANI ANETA POWIEDZIAŁA,ŻE STANIE SIE COS STRASZNEGO W WASZYM ŻYCIU? Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 03.10.09, 11:03 do zawsze-poprostu: a moższe zdradzić ile kosztowała wizyta? Odpowiedz Link
indmum Re: dobra wróżka Warszawa? 04.10.09, 14:29 pytam, bo może bym się też zapisała, a na forum czytałam już o różnych cenach wizyty- i 150PLN i 200PLN i 250PLN. Więc nie wiem skąd te rozbieżności w informacjach.No chyba że od każdego bierze inną kwotę. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 04.10.09, 17:59 ja bylam u niej pierwszy raz i wziela właśnie tyle Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 21.10.09, 20:35 i jak? byłas juz u pani anety? jak tak to opisz wrażenia:) Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 18.10.09, 22:17 zawsze-poprostu napisała: > MAM DO WAS PYTANIE CZY KOMUS PANI ANETA POWIEDZIAŁA,ŻE STANIE SIE > COS STRASZNEGO W WASZYM ŻYCIU? Ja od niej "wyciagnęłam" coś czego sie spodziewałam, ze moze sie wydarzyć, cos niepozytywnego i potwierdziła że, tak, sama nie chciala o tym mówić, ale pozniej skoro ten temat został poruszony to o tym mówiła. Odniosłam wrażenie, ze wiedziała od samego początku, ale troche unikała tak jakby tematu, chyba dlatego, ze nie chciała mnie bardziej zdołować. To ciezka sprawa i liczyłam na to, ze jak pójde do niej to mi nagle powie, ze wszystko bedzie ok, ale tak nie powiedziała, zresztą spodziewałam sie tego. Czy komus jeszcze z perspektywy czasu (2-3m) sprawdziły sie przepowiednie?! Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 21.10.09, 20:30 JA TEZ WYCZUWAŁAM,ŻE ONA O PEWNYCH SPRAWACH NIE CHCE ROZMAWIAĆ,ALE NIE WYCIAGAŁAM OD NIEJ NIC,W SUMIE ZADAWAŁAM MAŁO PYTAŃ.....,CZEKAŁAM AŻ ONA SAM POWIE COS KONKRETNEGO.A CZY TOBIE ONLY-ANDZIABANDZIA SPRAWDZILO CI SIE WIELE RZCZY I JAK DAWNO U NIEJ BYŁAŚ? Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 22.10.09, 21:55 Byłam niedawno jakies 2 tyg. temu, ale kobieta mnie zaskoczyła podając imiona osób z ktorymi jestem w jakis sposób związana. Dostałam porade w jednej sprawie i wątpliwości jakie miałam rozwiały się..gdybym tak zrobiła jak mi chodziło po głowie to jest duza szansa, ze nic z tego by nie było, zreszta czułam to "w kościach" Nie wiem czy zdołała w jakis sposób wyczuć moje przypuszczenia i w ten sposób postawic wrózbe, czy rzeczywiscie tak byłoby gdybym postapiła inaczej. Tego nie wiem. Wiem na pewno, ze ta Pani ma dar , potrafi bezbłednie odczytywać cechy ludzi ze zdjęć, duzo wie o osobie której wrózy. Co do przypowiedni to zobaczymy, napisze jak sie cos sprawdzi, mam nadzieje, ze to bedzie niedługo... zawsze-poprostu napisała: > JA TEZ WYCZUWAŁAM,ŻE ONA O PEWNYCH SPRAWACH NIE CHCE ROZMAWIAĆ,ALE > NIE WYCIAGAŁAM OD NIEJ NIC,W SUMIE ZADAWAŁAM MAŁO > PYTAŃ.....,CZEKAŁAM AŻ ONA SAM POWIE COS KONKRETNEGO.A CZY TOBIE > ONLY-ANDZIABANDZIA SPRAWDZILO CI SIE WIELE RZCZY I JAK DAWNO U NIEJ > BYŁAŚ? Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 23.10.09, 07:09 ZGODZĘ SIE Z TOBĄ,ŻE BEZBŁĘDNIE ODCZYTUJE CECHY OSÓB ZE ZDJĘĆ....JAK COŚ KONKRETNEGO CI SIĘ SPRAWDZI TO DAJ ZNAĆ:)MI TEŻ POWIEDZIAŁA PARE IMION TRAFNIE,ALE NIEKTÓRE MI NIC NIE MÓWIŁY I NIE MÓWIĄ(ALE TO W PRZYSZŁOŚCI MAJĄ BYĆ ZNACZĄCE OSOBY W MOIM ŻYCIU).JEDNO JEST PEWNE PANI ANETA MA DAR....JASNOWIDZENIA. Odpowiedz Link
completely_new_me Re: dobra wróżka Warszawa? 07.11.09, 18:08 mogłybyście mi wysłać nr telefonu do Pani Anety, jakieś namiary? Proszę :) Odpowiedz Link
ivett7 Re: dobra wróżka Warszawa? 07.11.09, 20:18 Ja też bardzo proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 08.11.09, 00:38 A co jest nie tak z numerem podawanym kilkakrotnie na tym forum? Jeszcze półtora miesiąca temu był aktualny. Odpowiedz Link
prucha Re: dobra wróżka Warszawa? 08.11.09, 00:41 A co jest nie tak z numerem podawanym kilkakrotnie na forum?Jeszcze półtora miesiąca temu był aktualny.... Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 08.11.09, 15:45 Moi drodzy !!! Ile razy trzeba powtarzać na tym forum, że numer, który przewija się od samego początku jest prawidłowy - a jeśli P. Aneta nie odbiera lub jest wyłączony - to chyba jest normalne, że kobieta albo chce odpocząć, albo jest zajęta. Dzwońcie i basata ! Mi zajęło chyba 2 tygodnie aby się dodzwonić i wreszcie umówić na spotkanie. Powodzenia ! ;-) Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 08.11.09, 20:05 A JA TAM NIGDY NIE AMM PROBLEMÓW Z DODZWONIENIEM SIĘ:) Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: dobra wróżka Warszawa? 24.11.09, 20:25 Dokladnie. Numer jest prawidlowy. Ale widocznie niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze ktos moze byc zajety na przyklad. Tak jakby na telefonie bylo napisane "obowiazek natychmiastowego odbierania". A poza tym... trudno zeby Pani Aneta odbierala jak komus wrozy, prawda? Chcielibyscie, zeby odbierala w czasie spotkania z Wami? Ludziska ludziska- otworzcie umysly chociaz troszke. Pomyslcie bo to nie boli. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 26.11.09, 15:07 I JAK DODZWONIŁ SIE KTOŚ? A MOŻE JUZ KTOŚ BYŁ U PANI ANETY--TO NIECH SIE PODZIELI WRAŻENIAMI NA TYM FORUM Odpowiedz Link
zancia230 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.12.09, 01:34 zawsze-poprostu napisała: > I JAK DODZWONIŁ SIE KTOŚ? A MOŻE JUZ KTOŚ BYŁ U PANI ANETY--TO NIECH > SIE PODZIELI WRAŻENIAMI NA TYM FORUM przeczytaj moją odpowiedz, jest na wczesniejszej stronie,pozdr Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 15.12.09, 09:38 DZIEKI ZA INFORMACJE:) NO TO MAMY KOLEJNY DOWÓD NA JEJ DAR JASNOWIDZENIA:)) JA TEZ WYBIORE SIE DO NIEJ ZA JAKIS CZAS,JEŻELI MI SIE UDA DODZWONIC I ZAPISAĆ. Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 16.12.09, 21:55 Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wynika, ze juz byłas u niej. Po co chcesz iść jeszcze raz? Zeby sprawdzic czy powie to samo, czy moze wrózba sie nie spełniła ? zawsze-poprostu napisała: > DZIEKI ZA INFORMACJE:) NO TO MAMY KOLEJNY DOWÓD NA JEJ DAR > JASNOWIDZENIA:)) JA TEZ WYBIORE SIE DO NIEJ ZA JAKIS CZAS,JEŻELI MI > SIE UDA DODZWONIC I ZAPISAĆ. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 17.12.09, 07:17 PO TO,BY USLYSZEĆ JAK DALEJ POTOCZY SIE MOJE ŻYCIE,A NIE MOZNA DRUGI RAZ IŚĆ? CO DO WRÓZBY TO NARAZIE NIC SIE NIE SPEŁNIŁO,ALE JA DAJE CZAS CZASOWI,A PANI ANETA NIE JEST BOGIEM I TEŻ MOZE OMYLNIE COŚ PRZEWIDZIEĆ... Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 17.12.09, 07:28 PO TO,BY ZAPYTAC SIE JESZCZE RAZ O MOJE ZYCIE,A NIE MOZNA DRUGI RAZ IŚĆ?? CO DO PRZEPOWIEDNI,TO NIC SIE NARAZIE NIE SPRAWDZIŁO,ALE DAJE CZAS CZASOWI.........A P.ANETA TEZ NIE JEST BOGIEM I MOŻE SIE MYLIĆ WPEWNYCH KWESTIACH Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: dobra wróżka Warszawa? 17.12.09, 22:08 Oczywiście, że mozna,zastanawiałam sie tylko nad tym w jakim okresie czasu cos może sie sprawdzic? Jezeli to bedzie dopiero za poł roku czy rok, to nie ma sensu iść do niej np. znowu po 3ch-5miesiacach, ja w takim przypadku uznałabym, że przepowiednia jest mało wiarygodna. Zreszta nie znam sie ... Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 18.12.09, 16:59 WŁASNIE CZĘSTO NIE MA PO CO CHODZIC BO TO BEZ SENSU............ Odpowiedz Link
barumtryk Szczęśliwego Nowego Roku !!! 31.12.09, 14:09 A ja życzę Wam wszystkim SPEŁNIENIA MARZEŃ w nowym 2010 roku ! Aby wasze losy / życie toczyło się tak jak chcecie, a Pani Anecie życzę, aby przepowiadała wszystkim same szczęśliwe scenariusze ! Pozdrawiam ! Maciek Odpowiedz Link
jat232 Re: Szczęśliwego Nowego Roku !!! 02.01.10, 17:16 Witam, czy u wróżki Anetty można używać dyktafonu? Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: Szczęśliwego Nowego Roku !!! 02.01.10, 20:45 ZAPYTAJ SIE JEJ...... Odpowiedz Link
przyszlosc82 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.05.10, 17:12 Śledziłam ten wątek od dłuższego czasu w poszukiwaniu osoby, która będzie w stanie pomóc mi rozwiązać moje problemy. Ostatecznie posłuchałam znajomej, która poleciła mi medium Grażynę. Kobieta ku mojemu zdziwieniu rzeczowa. Mówi to co faktycznie widzi, a nie to co chcielibyśmy usłyszeć. Przedstawiła mi kilka sytuacji z mojego życia, o których wcześniej jej nie wspomniałam, a faktycznie miały miejsce. Co do przyszłości.. minął miesiąc od wizyty u niej a wszystko zmierza w kierunku, którym ona mi wskazała. Posłuchałam jej rad i poza tym, że zmieniła całkowicie moje podejście do życia, powiedziała mi jak powinnam pokierować wszystkie sprawy, które pozostawały ciągle niezakończone. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 01.05.10, 19:06 przyszlosc82 napisała: > Śledziłam ten wątek od dłuższego czasu w poszukiwaniu osoby, która > będzie w stanie pomóc mi rozwiązać moje problemy. Ostatecznie > posłuchałam znajomej, która poleciła mi medium Grażynę. Kobieta ku > mojemu zdziwieniu rzeczowa. Mówi to co faktycznie widzi, a nie to > co chcielibyśmy usłyszeć. Przedstawiła mi kilka sytuacji z mojego > życia, o których wcześniej jej nie wspomniałam, a faktycznie miały > miejsce. > Co do przyszłości.. minął miesiąc od wizyty u niej a wszystko > zmierza w kierunku, którym ona mi wskazała. > Posłuchałam jej rad i poza tym, że zmieniła całkowicie moje > podejście do życia, powiedziała mi jak powinnam pokierować wszystkie > sprawy, które pozostawały ciągle niezakończone. > DAWAJ NAMIARY NA NIĄ:) Odpowiedz Link
przyszlosc82 Re: dobra wróżka Warszawa? 01.05.10, 20:03 Proszę bardzo. Numer do Pani Grażyny 501392439 Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 01.05.10, 20:50 przyszlosc82 napisała: > Proszę bardzo. Numer do Pani Grażyny 501392439 a gdzie ona przyjmuje?? Odpowiedz Link
izabelcia_0 Re: dobra wróżka Warszawa? 23.01.10, 12:25 witam! chciałabym sie dowiedzieć na jakiej ul. przyjmuje pani Aneta i czy telefon o którym pisaliście wcześniej jest aktualny . Jeśli nie to bardzo proszę o podanie nowego. Jestem na "rozdrożu" życia i potrzebuję pomocy kogoś z "darem" przewidywania przyszłości. Bardzo dziękuje za pommoc Odpowiedz Link
only_andziabandzia dziwna sprawa z tym forum... 06.01.10, 00:34 napisałam kiedys maila do uczestniczki tego forum o niku nikol73( 13.03.09, 22:53)ktora wychwalała Panią Anete na tym forum i oto otrzymałam taka to wiadomość : " Bardzo przepraszam ale to jakaś pomyłka ktos musiał podszyc sie pod mojego maila" pozostawiam bez komentarza... Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dziwna sprawa z tym forum... 06.01.10, 05:56 MASZ RACJĘ,TO DZIWNE.... Odpowiedz Link
barumtryk Re: dziwna sprawa z tym forum... 07.01.10, 09:31 a co w tym takiego dziwnego ? Albo kobieta ściemnia, albo dostęp do jej skrzynki mają inne osoby... Bo raczej trudno uwierzyć, że jakiemuś hakerowi chciałoby się wróżkę zachwalać, albo samej Anecie robić takie rzeczy, zwłaszcza, że nie ma kompa i dostępu do netu (przynajmniej nie maiła pół roku temu). Ja tam ją zachwalałem, zachwalam i zachwalać będę – bo jest genialna – a ja też jestem prawdziwy, odpowiadam na maile, telefony, a nawet osobiście mogę to wszystko powtórzyć. Spróbujcie się dodzwonić do Pań „wróżek” co mają takie piękne strony internetowe (próbowałem) – zajęło mi to tylko chwilę, a wolny termin był na jutro … myślę, że komentarz jest zbędny. A poza tym nie jest to forum dla Pani Anety – jeśli ktoś nie wierzy w Nią, ani w Jej zdolności – ma do tego prawo i niech znajdzie sobie inne źródło ezo-energii albo napiszcie coś o innej wróżce jak zrobiłem to ja – bo napisałem kiedyś o Teresie Zembrzuskiej u której byłem – mega osoba – ale jakoś wątku nikt nie pociągnął. Pozdr M Odpowiedz Link
iris323 Re: dziwna sprawa z tym forum... 07.01.10, 16:56 Byłam dzisiaj. Jestem pod wielkim wrażeniem, wszystko sie zgadzało, co do przyszłości... zobaczymy... Pani Aneta jest NIESAMOWITA. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dziwna sprawa z tym forum... 07.01.10, 16:57 DOBRZE NAPISAŁEŚ,JA NAPISAŁAM,ŻE DZIWNE,BO UWAŻAM TEŻ,ŻE ALBO KTOŚ ŚCIEMNIE ALBO INNA OSOBA MIAŁA DOSTĘP W TYM CZASIE DO SKRZ.E- MAILOWEJ.MOIM ZDANIE TO NIECH KAŻDY NAJPIERW DO NIEJ I DZIE TZN.DO PANI ANET I SAM SIE PRZEKONA I OPISZE TO NA TYM FORUM....,TYLE RAZY JUZ O TYM PISAŁAM,ŻEBY SIE DZIELIĆ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI PO WIZYCIE,JESLI KTOS MA OCHOTĘ.POZDRAWIAM.MNIE OSOBISCIE PANI ANETA URZEKŁA SWOJA NATURALNOŚCIĄ...,ŻADNYCH ŚWIEC,DZIWNYCH STROIKÓW MAGICZNYCH I PALĄCYCH SIE KADZIDEŁEK,PROSTOLINIJNA I NATURALNA MŁODA KOBIETA MÓWIĄCA W OCZY TO CO "WIDZI"-TAK JAKBYM BYŁA U ZNAJOMEJ NA KAWIE:)TYLKO,ŻE ZNAJOMA NIE WIE O MNIE TYLE CO PANI ANETA... Odpowiedz Link
szczypawa22 Re: dobra wróżka Warszawa? 10.01.10, 15:30 Dobry jest wróżbita i jasnowidz Pan W. Glanc 502 209 686 (tak podaje na stronie) a tu jego strony: www.hipnotyzer.com.pl pasja-tarota.ning.com Odpowiedz Link
ines44 Re: dobra wróżka Warszawa? 15.01.10, 13:52 Polecam Teresę Zembrzuską. Nie znam osoby, która by po kontakcie z nia kwestionowała jej dar . Odpowiedz Link
avatoria2000 Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 20.01.10, 00:45 Witajcie. Dowiedziałem się, że na tym forum jest wiele postów na mój temat tj dotyczących Tarota, którym z pasją się zajmuję. Zainteresowanch zapraszam do darmowego forum pasja-tarota.ning.com A teraz do sedna- jestem troche zajety wiec musialem ograniczyc ilosc codziennych wizyt chetnych na Tarota. Nie jestem chwilowo w stanie pracowac na takich obrotach jak ostatnie kilka miesiecy. Ale jesli ktos bedzie chcial- to zawsze znajde czas zeby pomoc rozwiazac problemy. Wystarczy do mnie zadzwonic: 502 209 686 A czym jestem zajety? Mieszynarodowym projektem i mniejszym... polskim. Pozwole sobie zamiescic wycinek: >>>>> Tysiące zalogowanych uczestników doświadczy fascynującego stanu przyjemnej i relaksacyjnej hipnozy przed ekranami swoich komputerów. Wielu z nich, przez kilka minut nie będzie w stanie poruszyć ręką, wstać z krzesła lub otworzyć oczu. Wielu z tych uczestników doświadczy bardzo przyjemnego i relaksującego stanu wzbogaconego o sugestie sukcesu w życiu osobistym i zawodowym. Na poczatku stycznia Anglik w ostatniej chwili wycofał się z bicia rekordu pozostawiając miejsce dla... Polaka. Tak więc zapraszamy wszystkich o otwartych umysłach, ludzi ciekawych życia i wszystkich z pozytywną energią: www rekordhipnotyzowania com www.rekordhipnotyzowania.com Odpowiedz Link
avatoria2000 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 20.01.10, 00:46 No i zapomnialem sie podpisac: Wojciech Glanc 502 209 686 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
niebieska24 czy zna ktoś wróżkę Małgosie z Nowolipia? 20.01.10, 22:46 Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam Odpowiedz Link
niebieska24 Czy zna ktoś wróżke Małgosie z Nowolipia? 20.01.10, 22:51 Bardzo prosze o dopowieź jesli ktoś u niej był? Odpowiedz Link
kiciawrr Re: Czy zna ktoś wróżke Małgosie z Nowolipia? 04.08.11, 00:05 Tak, ja znam, jest w porządku, konkretna, rzeczowa i bezpośrednia. Na początku może trochę przestraszyć wyglądem, ale jest naprawdę fantastyczna Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 21.01.10, 20:59 To nie jest forum na temat tarota, ale raczej umiejętności jasnowidzenia pewnej osoby. Pana telefony oczywiście gdzieś sie tutaj przewijały i myślę, że to powinno wystarczyć. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 22.01.10, 10:33 NO WŁASNIE CZY KTOS KIEDYŚ BYŁ U TEGO PANA? TO NIECH NAPISZE JAK WRAŻENIA... Odpowiedz Link
niebieskaa1 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 23.01.10, 12:41 co za stek bzdur, za przykro czytac. przesledzilam forumowa historie wszystkich osob zachwalajacych pania anete i dziwnie osoby te maja po jednym, gora 2 wpisach na forum. martwe dusze. zachwalanie pana wojciecha glanca to juz nawet nie wiem jak nazwac. chyba, ze ktos zapomnial o medialnej "karierze" tego pana, gdzie cala polska widziala zachowania, dajace do myslenia (lub nawet juz nie- tak byly jednoznaczne) na temat stanu zdrowia psychicznego pana wojciecha. pani aneto, panie wojciechu- trzeba wiecej wysilku i pomyslunku, zeby ludzi w balona robic. szkoda tylko, ze ludzie potrzebujacy pomocy traca czas czytajac te pierdy. Odpowiedz Link
barumtryk Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 11:31 Moja droga "niebieskaa1". I to jest właśnie największa wada Internetu – anonimowość. Zawsze znajdą się pewne SZUJE wypisujące głupoty i pierdoły, oczerniając innych Konkluzja jest następująca: nie wiem skąd przychodzisz i kim jesteś (zresztą G mnie to obchodzi), ale pamiętaj o dwóch rzeczach: 1. Nikt Cię tu nie zapraszał więc idź w pokoju swoją drogą jak najdalej stąd ! 2. Prawo Karmy działa zawsze i wszędzie – zatem siejąc ZŁO zbierzesz wkrótce jego plony :-( Zastanów się nad tym … i życzę Ci wszystkiego Najlepszego ! Odpowiedz Link
prucha Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 13:16 Proponuję się wzajemnie obrażać,każdy ma prawo do swojego zdania, a dyskusja schodzi powoli naprawdę w nieprzyjemne rejony. Przyznaję,że po spotkaniu z panią Anetą pół roku temu miałam bardzo mieszane uczucia,zwłaszcza po przeczytaniu wszystkich pozytywnych opinii;pisałam już o tym. Teraz niestety już mogę z całą pewnością napisać,że dar,o którym wiele osób tutaj pisze,dar jasnowidzenia,w moim przypadku niestety nie zadziałał zupełnie.Pomijam fakt,że nie sprawdziło się żadne imię wymienione przez panią Anetę (bo być może jeszcze się osoby o podanych imionach pojawią w moim życiu);nie sprawdziły się przede wszystkim konkrety. Wolałabym nie wchodzić w szczegóły;ale jestem bardzo rozczarowana. Wiem od zaprzyjaźnionego tarocisty,że są osoby wobec kórych karty milczą i nie chcą mówić nic;ale dar jasnowidzenia to chyba co innego. Mnie pani Aneta do siebie nie przekonała,póki co nie sprawdziło się nic,wręcz przeciwnie. Niestety odradzam. Odpowiedz Link
prucha Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 13:32 prucha napisała: > Proponuję się wzajemnie obrażać,każdy ma prawo do swojego zdania, a Oczywiście NIE OBRAŻAĆ,przepraszam;) Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 15:25 Kazdy ma prawo do własnych osądów, Niebieskaa1 również. Co do Pana Glanca niestety nie mogę sie wypowiedzieć bo nie byłam u niego i raczej nie zamierzam. Co to za jasnowidz czy wróż, który musi ogłaszać sie na podrzędnym forum ?! Chyba, ze ktos zrobił jemu niedzwiedzią przysługę ...to gratulacje, efekt inny od spodziewanego. Pani Aneta nie jest osoba medialną, dostać sie do niej jest trudno i nie ma strony www. tak jak inni specjaliści w tej dziedzinie. Ja byłam ponad 4 miesiące temu, oceniła bardzo dokładnie obecna sytuacje, imiona znajomych, portrety psychologiczne bliskich. Na razie w temacie najbardziej mnie interesujacym nic sie nie zmieniło mimo, ze juz niby miało sie zmieniać. Moze jeszcze sie sprawdzi.. Myslę, ze u jednych cos się sprawdza a u innych nie. Kazdy powinien podchodzic z dystansem do wszystkich wróżb i przepowiedni a osoby wrazliwe i słabe powinny unikać takich wizyt, moze nastapic efekt bierności i wyczekiwania na spełnienie dobrych nowin, które nigdy mogą sie nie pojawić. Raczej powinniśmy mieć sami do siebie pretensje , ze uciekamy do takich rozwiązań. Dzis biznes wrózbiarski i wszelkie portale zarabiaja na tym rozsadne kase i my na to sami pozwalamy...Czytam na jedym z takich portali horoskop miesięczny dotyczący tylko jednej dziedziny ( zawsze sa to 2-3 zdania)i juz trzy razy w przeciagu kilku miesięcy w interesujacym mnie temacie pojawił sie dokładnie taki sam tekst :))Taka sama wrózba. Portal prowadzony jest przez dwie znane z Tv "wróżki" Nawet nie wysiliły sie aby stworzyc cokolwiek nowego. Dzis to niestety tylko zwykly biznes, dlatego nie liczcie, ze taka wrózka Wam pomoże załatwic rózne sprawy. Co do Pani Anety to myśle, ze jednak ma to "cos w sobie" mimo, ze moja sprawa na razie nie znalazła rozwiazania. Odpowiedz Link
avatoria2000 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 28.01.10, 01:04 Przepraszam Ciebie bardzo, ale określając to forum jako "podrzędne" obrażasz wiele wspaniałych ososób jakie się tu pojawiają. Nie mogę na to pozwolić bo kilka osób z tego właśnie forum, dzięki czyjemuś postowi było u mnie i wiem, że moje usługi były im pomocne. Forum jak forum. Jeśli zaczynamy wchodzić w "podrzędność" to tak naprawdę powinniśmy w ogóle zwrocić uwagę na ogólną podrzędność wszystkich tego typu serwisów. Nie uważam, żeby "efekt inny od spodziewanego" bowiem dostawałem masę telefonów od czytelników tego właśnie forum. Są ludzie, którzy potrzebują wróżby, pomocy wręcz terapeutycznej od osoby, która zna temat i ma dużo zrozumienia. Wyrażasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Obrażasz fajnych ludzi (podkreślam WRĘCZ WSPANIAŁYCH), którzy mnie odwiedzali i nie mogę pozwolić na to. Idiotyczne jest zdanie "który musi > ogłaszać sie na podrzędnym forum ?!". Czy to ma znaczenie? Jak zauważysz ogłosiłem na forum w sumie jedno. Zaproszenie do rekordu świata w hipnotyzowaniu przez internet. Przeznaczonego dla internautów. Więc wybacz... skoro media piszą o pluciu Dody, to trudno żeby pisały o tym (z wyjątkami oczywiście bo artykuły zaczęły się ukazywać). Twoim problemem jest postrzeganie reklamy swoich usług jako czegoś złego. To świadczy o tym, że nie należysz do osób, które tak jak ja, spędziły ponad 5 lat życia w różnych krajach. Ten pogląd to skażenie propagandą poprzedniego systemu, w którym wszelkiego rodzaju reklamę etc traktowano jako "be". Nie ma w tym nic złego. Gdyby nie fora, ogłoszenia i setki innych form, być może nigdy nawet nie dowiedziałabyś się o moim istnieniu. Także o istnieniu Pani Anety. Gdyby nie to fourum, to chociaż ani ja ani Pani Aneta na brak pracy nie narzekamy o ile wiem, to małe prawdopodobieństwo, że kiedykolwiek byś trafiła na jakąkolwiek wiadomość. To się nazywa matematyką albo rachunkiem prawdopodobieństwa. A teraz, pozwolisz że zrobię to co uznam za stosowne. Zaporoszę do siebie na tarota każdego, kto tego potrzebuje. Nie mierzę czasu stopperem gdy rozkładam karty. Nie biorę wygórowanych cen. Wiem co to znaczy drogo, tanio, pomimo faktu iż jestem medialny a co za tym idzie, podejrzewa mnie się o branie gigantycznych stawek. Często podczas wróżb służę także pomocą terapeutyczną bowiem jestem psychoterapeutą, hipnoterapeutą, pisząc po polsku "zaawansowanym praktykiem NLP" i mój dorobek pochodzi z zagranicy. Tak więc często oprócz wróżby udzielam zwyczajnej terapeutycznej pomocy. Jeśli zadasz mi pytanie kto u mnie był, nie usłyszysz odpowiedzi bo to jest etyka zawodowa. Nie mówić. I zresztą namawiam moich klientów aby specjalnie się też nie rozgadywali. Pomimo iż jestem znany jako skandalista, wiem z czym mam do czynienia. Media to jedno. Życie to drugie. Film to trzecie. Ludzie, którzy znają mnie personalnie, wiedzą o czym mówię. Nie jestem gwiazdorem na szczycie. Jestem przede wszystkim człowiekiem z potężną wiedzą i darem. I tyle na ten temat. Zapraszam wszystkich, którzy mają odwagę się do mnie odezwać. Nie gryzę. Nie zawołam 0,5 miliona za wróżbę. Najprawdopodobniej jednak tylko będziemy musieli pokombinować nad czasem spotkania bo jestem po prostu zajętym człowiekiem. I za to często dostaję ochrzan od mojej.... że za dużo daję z siebie. Mój telefon 502 209 686 zapraszam też na nowe forum pasja-tarota.ning.com i przy okazji do rekordu w hipnozie (będzie zabawnie) www.rekordhipnotyzowania.com Papa Odpowiedz Link
avatoria2000 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 28.01.10, 01:07 No i zapomniałem się oficjalnie podpisać Wojciech Glanc 502 209 686 pasja-tarota.ning.com www.hipnotyzer.com.pl www.rekordhipnotyzowania.com Odpowiedz Link
niebieskaa1 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 21:09 ja nikogo nie obrazam, tylko kulturalnie sie wyrazajac stwierdzam fakt. przesledzilam wszystkie osoby wypowiadajace sie w watku, kazdy moze to zrobic i nikt nie uwierzy w wiarygodnosc opinii pochodzacych od nicka z jednym gora dwoma wpisami, Ty bumartyku tez do tych osob nalezysz, podobnie jak only_andziabandzia wypowiadajaca sie nizej, wiec wlasciwie moglabym juz skonczyc swoja wypowiedz bo wszystko jest jasne i sprawa se rypla. nie pomoze juz dorobienie nowych wpisow, bo beda mialy date po moim wpisie na forum. ale nie skoncze, bo chcialam Cie uprzejmie poinformowac, ze forum to jest publiczne i nie potrzebuje zaproszenia, a Ty zachowujesz sie jakbys byl wlascicielem lub co najmniej moderatorem tego forum- ale nie jestes. wierze gleboko w to, ze zlo wyrzadzone ludzim wraca, ale to raczej Ty wez sobie te prawde do serca, bo to Ciebie prawo karmy dopadnie za nabijanie ludzi w butelke- gdyz wnioskuje, ze w mysl zasady- uderz w stol a nozyce sie odezwa- jestes jednym z klonow reklamujacych panie anete i pana wojtka- pewnie jedna z tych osob osobiscie. do wrozki nie chodza ludzie szczesliwi, tylko osoby z problemami, pogubione w zyciu, szukajace rady, wskazowki, pociechy i byc moze nie w glowie im sprawdzanie historii nickow. zerujesz na slabszych a to jest nikczemne i Ty osmielasz sie mnie nazwac szuja? jakie slowo masz w takim razie na swoje postepowanie? czy ja kogos oczernilam- nie. stwierdzilam tylko fakty, ze caly ten watek to reklama. pozdrawiam i zycze szacunku dla innych ludzi i ich inteligencji bo przyjdzie karma i da leb. Odpowiedz Link
prucha Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 21:53 niebieskaa1,pisałam w pośpiechu i nieprecyzyjnie się wyraziłam.Zdanie o obrażaniu nie było skierowane do Ciebie,rzecz jasna. Nie wiem,co sądzić na temat tego forum.Co sądzę na temat rzekomego daru pani Anety-napisałam powyżej. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 24.01.10, 23:25 O odczuciach po wizycie u P.Anety wyrażałam sie wczesniej dwa razy,a dzis trzeci i wcale jej nie reklamowałam o czym moze świadczyć dzisiejsza wypowiedz. Nie mam tez tak na prawde nic do napisania, gdyz wrózba poki co jeszcze sie nie sprawdziła.( o ile wogóle )Co mam niby napisać, ze własnie urodziło mi się wywrózone dziecko po 4rech miesiacach od wizyty ? Jestem obiektywna i nie tworze tutaj zadnego fanklubu. Nikomu tez jej nie polecam i nie mam z tego tytułu zadnych gratyfikacji, pisałam tylko, ze zrobiła na mnie wrazenie i celująco oceniła obecna sytuację jak i ludzi mnie otaczających. Byłam pod wrazeniem! Jezeli sprawdzi mi sie cos co ma niby nastapic niedługo to sie chetnie podzielę informacjami. Co do reklamy to na tym forum to sama kiedyś zastanawiałam sie nad osobą chyba o niku" natalia73" ktora reklamowała Anete tutaj na forum, napisałam do niej maila i okazało sie, ze to pomyłka... Prosze mi nie zarzucać jakiś kłamst i oszust a tym bardziej darmowej reklamy za która nie otrzymuje wynagrodzenia. Akurat ja byłam u tej Pani i jestem autentyczna, nie tak jak inni. Co do wyboru wrózki to na prawde jest ich wiele na "rynku" takze co komu odpowiada... Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 25.01.10, 08:05 A CZY KTOS WIE CZY UKAZAŁA SIE JUZ KSIĄŻKA P.ANETY?? CHĘTNIE BYM JA POCZYTAŁA..... Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 25.01.10, 10:21 Komentarz niebieskiej pominę milczeniem … bo tak będzie w nieskończoność - „odbijanie piłeczki”. Świętą rację ma natomiast andziabandzia, że tak naprawdę wstydem jest korzystanie z takich usług – gdyż to my sami kreujemy sobie swoją rzeczywistość i możemy osiągnąć wszystko czego chcemy! A moje komentarze to nie reklama P. Anety, a raczej forma wdzięczności za przetarcie oczu i lepsze spojrzenie na świat. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszelkich błogosławieństw życia ! Odpowiedz Link
kajman28 Re: dobra wróżka Warszawa? 13.02.10, 17:01 witam. czy ktoś z Was słyszał o wróżce Gildii? bo oprócz tego,że jest droga i stawka zależy od tego ile będę "marudzić" to nic wiecej nie wiem warto nie warto? do pani Anety próbuje sie dodzwonić, niestety bezskutecznie :( pozdrawiam Odpowiedz Link
czarnulka76 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.02.10, 16:17 Nie słyszałam o tej wróżce ale jeśli już na wstępie mówi o ograniczeniach czasowych i okazuje się również droga to odradzam.Polecam jednak panią Anetę, choć wiem , że czasem trzeba wykazać dużo cierpliwości by się dodzwonić.Bo często wyjeżdża ,i wtedy wyłącza telefon lub ma dużo pracy w danym czasie.Ale warto próbować. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 15.02.10, 12:49 TAK TO PRAWDA-CIĘŻKO SIE DODZWONIC,ALE WARTO PRÓBOWAĆ Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 20.02.10, 11:47 CZY KTOS WIE JAKIE P.ANETA MA NAZWISKO? Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 22.02.10, 09:09 oczywiście - ale tak jak już wcześniej pisałem - prosi o zachowanie tej informacji dla siebie... Pozdr Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 22.02.10, 09:58 barumtryk napisał: > oczywiście - ale tak jak już wcześniej pisałem - prosi o zachowanie > tej informacji dla siebie... > Pozdr ROZUMIEM,A WIESZ MOŻE CZY JUZ JEST W SPRZEDAŻY JEJ KSIĄŻKA? Odpowiedz Link
barumtryk Re: dobra wróżka Warszawa? 23.02.10, 15:12 nie - jeszcze ma trochę do napisania... też jestem ciekaw jaka ona będzie.. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 23.02.10, 15:58 barumtryk napisał: > nie - jeszcze ma trochę do napisania... > też jestem ciekaw jaka ona będzie.. NO TO CZEKAMY:) Odpowiedz Link
czarne_mary Re: dobra wróżka Warszawa? 24.02.10, 13:31 Mi się udało dodzwonić, wybieram się na spotkanie z p. Anetą za 2tyg. Zaskoczyła mnie jednak trochę cena: 200zł za około godzinę. To spore pieniądze, a czas ograniczony - mam nadzieję, że będzie warto. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 24.02.10, 14:00 TO NAPISZ PO WIZYCIE U NIEJ CZY BYŁO WARTO,NIERAZ CENA NIEGRA ROLI..., Odpowiedz Link
arasia Re: dobra wróżka Warszawa? 15.05.10, 20:49 Witam przeczytałam wszystkie posty w tym temacie, nie wykluczone że będę się próbowała umówić z Panią Anetą. Jednakże mam pytanie, ponieważ doczytałam się 2 sprzecznych informacji. Gdzie Pani Aneta przyjmuję, podobno przeprowadziła się do Pruszkowa, czy to prawda? Może nadal Tarchomin? Będę bardzo wdzięczna za jakąś konkretną odpowiedź od osoby która ostatnio była u tej Pani. Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: dobra wróżka Warszawa? 17.05.10, 08:02 arasia napisała: > Witam przeczytałam wszystkie posty w tym temacie, nie wykluczone że będę się > próbowała umówić z Panią Anetą. Jednakże mam pytanie, ponieważ doczytałam się 2 > sprzecznych informacji. Gdzie Pani Aneta przyjmuję, podobno przeprowadziła się > do Pruszkowa, czy to prawda? Może nadal Tarchomin? Będę bardzo wdzięczna za > jakąś konkretną odpowiedź od osoby która ostatnio była u tej Pani. OSTATNIO PRZYJMOWAŁA NA SASKIEJ KĘPIE,DAJ ZNAC JAK SIE UDA CI DO NIEJ DODZWONIĆ:) Odpowiedz Link
avatoria2000 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 28.01.10, 01:20 Wypowiadając się w ten sposób na mój temat, nie znając mnie podkreślasz, że niestety do myślenia Ci daleko. Gdybyś bowiem wykazala się rzetelnością, to zapoznałabyś się z materiałami video jak i artykułami nie z "pudelka", które jasno wyklarowały co po co i dlaczego. Jeśli dziecko nie odróżniasz filmu od rzeczywistości, to masz rzeczywiście poważny problem. Nie wiesz nic a mądrzysz się na mój temat, temat Pani Anety i temat osób, które ośmielają się wypowiedzieć na jej temat pozytywnie. Jestem bardzo cierpliwym człowiekiem i waham się w tej chwili czy nie nazwać spraw po imieniu. Czy uważasz, że słowo "kretynka" byłoby na miejscu? E... chyba jednak go nie rzucę w Twoim kierunku bo nie warto. Zastanawiasz się nad moim stanem psychicznym dziecko? Idź czytaj Pudelka bo tam Pani Doda pluje. Nie odróżniasz mediów, filmów (z napisami) od rzeczywistości. Jeśli tak mówisz, to świadczy, że światopogląd tylko budujesz na pudelkach i innych papilotkach a to jest poważna sprawa. Po prostu wyluzuj, kup sobie "cukielka" albo "lizacka" i przestan czepiać się innych. Śledź dalej forumowe historie. Tylko użyj słonko móżgu przy okazji bo ewidentnie nie używasz. Użyj, bo obrażasz nie mnie (mam to gdzieś) ale ludzi, którzy Panią Anetę znają osobiście, Panią Anetę także. Różnica pomiędzy Tobą a wieloma osobami na tym forum jest prosta. Wielu czytelników było już u Pani Anety i poznało ją (lub mnie). A Ty poruszasz się ciągle w urojeniach. No i pewne dwa cytaty. 1. Mój błąd popełniony... "Nie wchodź w dyskusję z ignorantem bo najpierw ściągnie Cię on do swojego poziomu" 2. Pełen komentarz na temat wartości Twojej wypowiedzi powinien brzmieć tak: "Próżnoś riposty się spodziewał, Nie dam Ci przyczka ani klapsa nie powiem nawet pies cię jebał bo byłby to mezalians dla psa!". Może zarzucisz mi wulgarność? Pozdrawiam Odpowiedz Link
avatoria2000 Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 28.01.10, 01:21 No i znowu ten zapomniany podpis: Wojciech Glanc tarocista, hipnoterapeuta, psychoterapeuta 15 lat doświadczenia. 502 209 696 pasja-tarota.ning.com www.hipnotyzer.com.pl www.rekordhipnotyzowania.com Odpowiedz Link
avatoria2000 Wojciech Glanc - filmy o tarocie. 28.01.10, 01:30 Pomyślałem, że parę osób może to zainteresować. Miłego oglądania: Karta "Głupiec" www.youtube.com/watch?v=hEqzP81VBOk www.youtube.com/watch?v=Uzlo3Velmko Karta "Mag": www.youtube.com/watch?v=cnw3oDjLqXM www.youtube.com/watch?v=_4hmoRk60vA Pozdrawiam Wojciech Glanc 502 209 686 PS. żeby rozpoznać prawdziwe intencje, należy porozmawiać z człowiekiem. Inaczej "intencje" kryjące się za tekstem, są tylko urojeniem. Odpowiedz Link
prucha Re: Wojciech Glanc - filmy o tarocie. 28.01.10, 10:14 Panie Wojciechu,nie wydaje się Panu,że chyba Pan przesadził? Skąd tyle złości i agresji? Wybaczy Pan, ale biorąc udział w programie telewizyjnym (pomijam jakim,pomijam,jak....chociaż może to istotne i także stawia Pana w pewnym świetle) liczy się Pan zapewne z faktem,że będzie się o Panu mówić i Pana oceniać, na podstawie Pana zachowania lub po prostu kłamliwych plotek.Taka jest cena popularności, w każdym jej rozumieniu.Nie pojmuję więc,czemu w tak agresywny i niegrzeczny sposób atakuje Pan kogoś, kto ma do tej oceny absolutne , nadane przez Pana prawo? I moim prawem jest nie chcieć spotkać się z tarocistą,który próbował zrobić karierę w BIG BROTHERZE i jemu podobnych.I Pana ostatnia wypowiedź mnie w tym utwierdziła.Nie wyobrażam sobie wizyty u tarocisty o tak złej energii,który ma tak poważny problem z panowaniem nad sobą. Forum służy do wymiany opinii, a nie obrzucania się wzajemnie obelgami tylko dlatego,że ktoś jest niezadowolony z wizyty u pani Anety lub ocenia Pana fikołki w telewizji.Póki robimy to w sposób kulturalny,póty to ma sens.Pana wywód jest tego zaprzeczeniem,bo przede wszystkim obraża niebieską.Przykro. Odpowiedz Link
only_andziabandzia Re: Wojciech Glanc - filmy o tarocie. 28.01.10, 23:52 Nie wierzę, że pozwolił Pan sobie na taką paskudną ripostę...po prostu żenada...a ten " wierszyk " to już szczyt chamstwa , po prostu prymitywizm. Wyszła z Pana cała prawda. Odpowiedz Link
barumtryk Re: Wojciech Glanc - filmy o tarocie. 29.01.10, 09:54 Niestety, ale musze przyznać rację mojej przedmówczyni... Nie wierzę, że Glancu robi sobie taką reklamę – a może to nie on? Tylko jakiś głupi żart. Nie znam go osobiście, ale wiele o nim czytałem, słyszałem i mam właściwie bardzo dobre zdanie na jego temat. Facet jest „inny” a to dla społeczeństwa jest niebezpieczne. Ja jego inność odbieram jako geniusz i trudno mi uwierzyć, że taki „łebski” facet dał się sprowokować ! Glancu napisz, że to nie ty… Odpowiedz Link
zawsze-poprostu Re: Wojciech Glanc - filmy o tarocie. 29.01.10, 11:16 MOŻE TO ON...,TYLKO SIE PO PROSTU WKURZYŁ I NAPISAŁ CO MYŚLAŁ... Odpowiedz Link
daria22e Re: Tysiące ludzi zostanie zahipnotyzowanych LIVE 29.10.19, 11:40 ;';;v---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
ezoteryka-only Re: dobra wróżka Warszawa? 10.02.10, 16:35 Ja polecam wrozke Tamare. Fantastyczna kobieta. Podaje nr 600 613 497 Korzystam od dawna i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
onomatopeya12345 Re: dobra wróżka Warszawa? 14.06.21, 20:36 co, ciezko o uczciwa prace w czasie pandemii? lepiej naciagac naiwnych ludzi? Odpowiedz Link