Dodaj do ulubionych

POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA

25.01.09, 13:07
BARDZO POMOGŁA MI W SPRAWACH BIZNESOWYCH I UCZUCIOWYCH.POLECIŁEM JĄ MOJEJ KUZYNCE.RÓWNIEŻ BYŁA ZADOWOLONA SZCZEGÓLNIE Z NUMEROLOGII I Z WRÓŻB NA OSOBY KTÓRE ODESZŁY.POLECAM
Obserwuj wątek
    • moni.a123 starczy reklamy 27.01.09, 18:33
      Pani Małgosiu! Heloł !!!!!????? już sie nie reklamuj :)
      żenada.
    • wiedz-ma13 Odeszły???? 27.01.09, 18:57
      A gdzie odeszły?Do innej wrózki??Co za nielojalnośc!Fuuuj....
    • dz66 Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 29.01.09, 12:14
      PANIE WRÓŻKI! PO CO TE NERWY I ZŁOŚLIWIŚCI.TO WAM NIE DODA ZDOLNOŚCI I UMIĘJĘTNOŚCI.Z KAŻDEJ OSOBY , KTÓRA NIE KORZYSTA Z WASZYCH "USŁUG" ROBICIE KONKURENCJĘ? ŻYCZĘ POWROTU DO ZDROWIA.
    • euzebiabio Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 01.05.14, 16:43
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 14.11.14, 13:15
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • mariolaila12 Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 01.06.15, 12:28
      mogę polecić wam wróżkę sarę, bardzo wiele mi się sprawdziło i w wielu sprawach mi pomogła, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • marietta29 Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 05.07.15, 12:14
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, korzystam z jej wróżb już od przeszło roku i bardzo wiele się sprawdza, adres do niej-kobietamag@interia.pl
    • lucja1wer Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 13.07.21, 16:12
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • mirrakil1234 Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 19.07.21, 14:03
      Korzystałam już z wielu wróżek od lat duzo mi to pomaga a poszukiwanie tej jedynej poprzestalam na kobietamag@interia.pl dla mnie niezawodna z bardzo dużą intuicją. Myślę,że warto spróbować;)
    • tereniakrakow Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 16.09.21, 13:01
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • majkiwhite Re: POLECAM WRÓŻKĘ MAŁGORZATĘ Z WROCŁAWIA 04.11.22, 16:24
      Zaciekawiło mnie to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka