jazz-use1 15.06.06, 02:37 na poprzednim, niestety, nie mogłem być z przyczyn ode mnie niezależnych, a bardzo chciałbym się z Wami spotkać twarzą w twarz :)) może zrobimy jakieś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstatacja Re: a może jakieś spotkanko? 15.06.06, 13:01 Masz raje, Januszek, ze sie boisz, wszak ktos Cie moze zjesc ;) Ja juz postulowalam piknik i przy swojej propozycji obstaje. Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: a może jakieś spotkanko? 15.06.06, 15:47 a ja siępodpisuję biema rękami (nogami?) Odpowiedz Link
kwiatek.anyzku Re: a może jakieś spotkanko? 15.06.06, 22:18 Jakbym mieszkala w Wawie to moglabym sie spotkac chocby jutro ;) A tak, chetnie sie urwe i przyjade, jak ustali sie kilkoro chetnych i jakis termin. Odpowiedz Link
amazon500 Re: a może jakieśspotkanko? 15.06.06, 23:27 Ja nie mam nic przeciwko temu, byle nie w weekend 24-25.06, bo wybywam daleko stąd ;) Odpowiedz Link
konstatacja Re: a może jakieśspotkanko? 09.07.06, 22:10 propozycje moga byc na prova, niemniej przygotuj sie, ze moze to byc spotkani jeden na jeden. Jakos nie sezon na zjazdy w stolicy... Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: a może jakieśspotkanko? 09.07.06, 23:12 one to one?? hmm.....drżę z niecierpliwości Odpowiedz Link
dda_fan Re: a może jakieśspotkanko? 11.07.06, 16:50 Ja w razie czego jestem chętny :). Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: a może jakieśspotkanko? 11.07.06, 23:44 to jest nas jush dwóch powiesz mi w kńcu, jak żeś mnie wyśledził? Odpowiedz Link
dda_fan Re: a może jakieśspotkanko? 12.07.06, 12:25 Ale się uśmiałem z tym śledzeniem :) , poprostu czasem się czyta co ludzie piszą w necie i to tyle. Nie znam Cię, ale czytając to co pisałeś mam do Ciebie szczerą symaptię, więc myslę, że się spotkamy. Odpowiedz Link
anis79 Re: a może jakieśspotkanko? 13.07.06, 08:14 Jeśli spotkanie nie będzie w ostatnim tyg lipca, to i ja znajdę czas :) Odpowiedz Link
konstatacja Re: a może jakieśspotkanko? 14.07.06, 08:58 Spottkanie bedze w ten weekend w centrum Warszawy, skoro juz kotsmusi powiedziec ostatanie slowo. Wiecej danych na priva. Wszyscy chetni... Odpowiedz Link
birgitta Re: a może jakieśspotkanko? 17.07.06, 10:04 Ja by chciała się z wami spotkać następnym razem, jak będzie jakieś spotkanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
konstatacja Re: a może jakieśspotkanko? 17.07.06, 19:22 Akurat w niedziele sie odbylo. Ale z pelna swoboda oglaszam nastepne w niedziele (kolejna, czylo okolo 25-go lipca - nie mam przy sobie kalendarza) tam, gdzie ostatnio i o tej samej godzinie, co ostatanio: wiecej informacji ma priva, to szczegolnie do Jazz-use ;). Odpowiedz Link
jazz-use1 Re: a może jakieśspotkanko? 17.07.06, 20:59 dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem?? Odpowiedz Link
konstatacja Re: a może jakieśspotkanko? 17.07.06, 21:22 no wlasnie nie wiem, bo wyslalam ci wiadomosc na maila gazety. Odpowiedz Link
dda_fan Re: a może jakieśspotkanko? 18.07.06, 14:38 A była informacja i ja napisałem do "konstatacji", otrzymałem odpowiedź i się "spotkało" :) W tę niedzielę jak tylko wrócę do Warszawy, to chętnie bym się ponownie spotkał. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
jazz-use1 konstatacjo 19.07.06, 09:19 faktycznie, dostałem maila z informacją od Ciebie. Jednak okazał się on cywilną, niewinną ofiarą Wielkiej Wojny ze Spamami... W ferworze walki trafił do kosza :(( A gdybym go przeczytał, nie wydarzyło by się tyle złych rzeczy...Ech losie.. No to, oby do następnego... Odpowiedz Link