Dodaj do ulubionych

prośba o informację

18.03.05, 10:23
Wybieram się w tym roku na wakacje z rodziną w Hotelu.
Jeśli ktoś z was był, proszę o informację dotyczące pobytu na miejscu.
Jakie są ceny, co zabrać, jakie są gniazdka elektryczne itp.\

dzieki
Obserwuj wątek
    • kina74 Re: prośba o informację 18.03.05, 10:39
      Byliśmy 3 lata temu, w tym roku wyruszamy znowu. My byliśmy w Kreniewie, obok
      Albeny. Pogoda jest super, ceny niewysokie (na miejscu), jeśli chodzi o ceny
      wycieczek to raczej nie są niskie, ponieważ od paru lat Bułgaria wraca do łask.
      Gniazdka w hotelu były normalne. Koniecznie weź krem z wysokim filtrem, my się
      strasznie poparzyliśmy i parę dni było wyjętych z życiorysu. Parasol też jest
      niezbędny, ale można go niedrogo kupić na miejscu, no chyba że macie ochotę się
      tłuc z parasolem. Kiedy się wybieracie i jakim środkiem transportu
      chcielibyście dotrzeć??
      • ryskoc Re: prośba o informację 22.03.05, 15:37
        Czesc, Omijaj z daleka biuro Open Travel z Krakowa i dobrze sprawdz oferte aby
        cie nie spotkalo to co mnie (i nie tylko mmnie) w ubieglym roku. Omijaj z
        daleka obrzeza Zlotych Piaskow (zwlaszcza hotele Atlantic, Alen Mak i Bona
        Vita - zdjecia z tych hoteli na stronie
        www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html
    • agaro3 Re: prośba o informację 03.06.05, 19:41
      gniazdka maja normalne a poza tym jest tanio ,ciepło i w ogóle super!
    • autochton1975 Re: prośba o informację 06.06.05, 18:39
      A jak już bedziecie w BG to zapraszam do polskiego centrum nurkowego
      Zapraszam na stronkę, jest trochę informacji o BG.
      www.octopus-diving.net
      www.erwa.pl
      • judyta555 prośba o informację 13.06.05, 16:17
        Ja tez sie wybieram do Bulgarii na wakacje, myslalam o wrzesniu, znalazlam
        nawet atrakcyjne oferty w biurach salva travel, open i atur. Co o nich
        myslicie? A moze moglibyscie mi polecic jakies inne, sprawdzone, w miare
        niedrogo. Jeszcze sie chcialam zapytac o ceny i gdzie najlepiej sie wybrac. Z
        gory dziekuje za informacje :)
        • pepsi23 Re: prośba o informację 17.06.05, 14:30
          Ja też jade do Bg ale juz za tydzień, też prosze o jakies info o cenach np ile
          kosztuje but wody, czy jedzenie ze sklepów jest zjadliwe, co trzeba kupic w Pl
          a co mozna na miejscu. wyrzywienie sami sobie organizujemy wiec chcemy wiedziec
          jak to wyglada/. Jedziemy do Obzoru.
          dzieki za info o ile ktos nam odpowoie.....
          • iw24 Re: prośba o informację 20.06.05, 16:32
            Ja w Obzorze byłam z rodziną 2 lata temu i w tym roku też się wybieram ale w
            drugiej połowie lipca.Żywiliśmy się w knajpkach i było bardzo tanio bo za obiad
            płaciliśmy ok.10 lewa na cztery osoby.W sklepach też jest ok.można wszystko
            kupić więc nie trzeba zabierać nic z Polski.A najważniejsza rzecz to pić dużo
            rakij aby nie mieć problemów z żołądkiem.Ogólnie jest fajnie i tanio a pogoda
            murowana.
            p/s czy jadą z Wami dzieci?/Z dziećmi większy problem/
            Pozdrawiam.IP
            • troijnis My też jedziemy! 30.06.05, 16:29
              My też w tym roku postanowiliśmy jechać do Bułgarii. Pierwszy raz i w ciemno.
              Mam nadzieję że nie będzie problemów z noclegami. Ale nie wiemy dokąd warto
              pojechać i ile zabrać kasy? I czy tam s ą stacje z mozliwościa tankowania gazu -
              mamy auto na gaz ;-)
              • morimoto34 Re: My też jedziemy! 23.07.05, 09:23
                Stacji z LPG jest cała masa w Bułgarii. Nie ma z tym problemów. W zeszłym roku
                byłem w Bułgarii (Złote Piaski). Mieszkałem w hotelu 3,5 gwiazdki ze bardzo
                dobrymi śniadaniami. Za 10 dni zapłaciłem 550 zł. Polecam. Chcecie szczegółowe
                info piszcie na gg 9204504
          • kesja4 Re: prośba o informację 26.06.05, 21:31
        • morimoto34 Re: prośba o informację 23.07.05, 11:01
          Mam fanych hotel na wrzesień na Złotych Piaskach. Hotek 3,5 gwiazdki
          usytułowany w pięknym parku. Za 10 dni pobytu ze śniadaniem zapłaciłem 550 zł
          od osoby. Hotel bardzo elegancki z bardzo dobrym wyżywieniem. Przy hotelu
          basen, kantor, sklepiki, siłownia. Gorąco polecam. Sczegóły na gg 9204504.
    • kotecek3 Re: prośba o informację 11.07.05, 12:19
      My też się wybieramy do Bułgarii. w ciemno, nie wiemy jeszcze gdzie. ale chyba
      we wrzesniu.Czy ktoś też we wrzesniu? Dora Pozdrawiam
      • troijnis Re: prośba o informację 12.07.05, 21:33
        My na początku września będziemy na miejscu bo wybieramy się "w ciemno" i
        pierwszy raz około 20 sierpnia.
    • aaaska pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 23.07.05, 10:35
      a jak w Bulgarii z jedzonkiem dla dzieci. Czy mozna bez problemu kupic słoiczk
      soczki pampersy????
      aska
      • morimoto34 Re: pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 23.07.05, 10:57
        Nie ma żadnych problemów z kupnem żywności dla dzieci. Dostępne są także
        pampersy. To już cywilizowany kraj. Można śmiało jechać z dziećmi. My byliśmy w
        Bułgarii z naszym syne gdy miał 6 m-cy. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na gg
        9204504 Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka