Dodaj do ulubionych

30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA

26.06.16, 12:42
bez kart wiadomo, ze od godz. 21:00 wszyscy bedziemy robic jedno i to samo smile

Polska: Rycerz mieczy, 3 mieczy, As mieczy (suma XI., a w tej talii, to Moc)
Portugalia: Krol kielichow, V. Papiez, As mieczy (Suma: XIV. Umiarkowanie)

cieszy mnie, ze obie druzyny maja na koncowke te sama karte..cieszy mnie ten Rycerz u Polakow - suma, czy to by byla Moc, czy Sprawiedliwosc, to jest mocna. zyczeniowe myslenie mi nie pomaga..dociagne do tych Asow:

Polska: IX. Pustelnik
Portugalia: 9 monet

auuuuu! przespie sie z tym. mysle, ze odpowiedz juz jest w pierwszych kartach..
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 15:04
      Ja nawet nie zdazyłm na Pl - Szwajc. postawić.
      Jak pamiętam swoje różne typowania - Rycerz mieczy wychodził mi na zwycięstwo.
      9 monet zaś to zawsze kręcenie się koło domu. Jak wychodzi , to wiem że będę malować, sprzątać, przewracać w szafach i wydawać kasę na meble. hehhe, mam nadzieję że pojadą do domu big_grin

U nas - Polacy rzucą się do walki, będą mocno napierać. Portugalia imho gra baardzo średnio jak na swoją renomę i możliwości. Mamy dużą szansę, jednak atak to i odsłonięcie się na kontry.Myślę że wbiją nam gola, ewentualnie w tej 3 Mi jakiś brzydki faul. Portugalia podejdzie do tego spokojniej, będą nas trochę migać, będą swobodniejsi w grze. Będą dłużej w posiadaniu piłki, i to Polacy będą za nią biegać. Papieża jeszcze nie widziałam w swoich kartach . Nie wiem , może to z kolei ktoś od nich zostanie sfaulowany , i strzelą gola z karnego ( dla nas 3 MI ?)
      Asy mieczy na koniec świadczą chyba o jakiejś równowadze - remisie, do rozstrzygnięcia w karnych znowu ?
      • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 15:47
        brzmi to bardzo przekonywujaco, Tabulo. pewno masz racje, tylko..czemu na Polske same miecze - to ich strach, obawy przed druzyna Portugalii i co tam robi ten Pustelnik..nadal mysle smile
        • tabularasa22 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 16:22
          no właśnie nie wiem jak to u kogoś, u mnie jak wychodziły miecze - to drużyna była zwycięska. Nawet buławy nie pomagały. Rycerz jest super, ale ta 3 Mieczy wygląda na tarapaty.
          Pustelnik to też nie wiem - faktycznie myślenie życzeniowe wychodzi big_grin
          Przecież to AW ! No taki mądry ten trener tongue_out taki samotny wśród wilków - dziennikarzy tongue_out
          podąża ku oświeceniu po złoto gór big_grin
          • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 16:31
            i ten Papiez u Portugalczykow to Reprezentacja Polski, ktora stanie im na drodze do zwyciestwa smile
            trener swietny - wreszcie nie jakis gwiazdor swietujacy zwyciestwo jeszcze przed zwyciestwem..
    • lilijova Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 19:33
      Polska: rycerz mieczy
      Portugalia: 3 denary

Mam tylko nadzieję, że to nie oznacza, że chłopcy odsłonią się przez ofensywną grę a oni nam wtedy te denary grr smile
      • tabularasa22 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 19:41
        a jaka talia ? u mnie w jednej talii denary jak piłki
        dobrze wychodziły prognozy przy denarach mi
        3 denarów to mi się kojarzy, że dwóch przychodzi do jednego big_grin
        czyli 2:1 , tylko dla kogo ?
        • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 20:01
          ja na pilke tylko okraglymi kartami wink
        • lilijova Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 26.06.16, 21:46
          Tu akurat RW smile
          A jeszcze z cyklu szklanka do połowy pełna, to może oni jakieś kontuzje najlepszych graczy i wyląduja na ławce? Wiem, jestem zła big_grin

apre, przyznaj się, że kupiłaś je tylko po to big_grin
    • tabularasa22 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 28.06.16, 23:08
      U mnie bardzo mocny rozkład .
      Aż się za głowę złapałam.
      Polska : 6 monet, XIX Słońce, IX Eremita
      Portugalia : XV Diabeł, VIII Moc, XVI Wieża

oh myy, bądź tu mądra wróżko sportowa ...
      U nas nieco spokojniej, myślę że Polska pokaże sie z bardzo dobrej strony, zabłyśnie i wstydu nie będzie. Ale Portugalia .. takie AW !!!
      Boję się pomyśleć co mogą nawyprawiać. Widzę tylko nieczystą grę, faule i czerwone kartki .
      • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 28.06.16, 23:15
        Patrz Tabulo, wyszedl Ci na Polske w koncowce IX. Eremita, jak mnie w dolozeniu..
        Jakie karty na Portugalie..takie dobre, czy takie paskudne..wink
        Nie myslalas, zeby dolozyc....wink
        • tabularasa22 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 28.06.16, 23:20
          a to już dołożone, normalnie wyciągam po jednej.
          Tak , widzę tego Eremitę .. dokąd on idzie noooo
          Karty na Portugalię - paskudne, ale.. diabelnie silne ! Oni potrafią grać jak czołgi. Tam się uczą na treningach bardzo brzydkich fauli. Pepe to koszmar - zbój na boisku dosłownie.
          Nasi to elegancko, fair , prosto i z klasą, a Portugalia bez zahamowań.
          Nie wiem naprawdę sad((
    • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 28.06.16, 23:16
      i jak tu typowac - z serca, czy z kart, bo razem mi nigdy nie wychodzi wink
      • rrozsypana80 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 08:05
        U mnie wynik dla Polski: kolo- umiarkowanie- swiat... cienko to widze przez ten swiat. Jakby koniec?
        • donbas Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 13:45
          A może okno na świat? Ja typuję 2:1 dla PL
          • donbas Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 19:09
            A jesli 2 dla Polski to Milik i Błaszczykowski.
            • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 19:23
              I oby ta piekna wrozba sie spelnila !!! smile
        • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 19:36
          no wlasnie..ja zaluje, ze nie rozkladalam z jednego tasowania - przez taka sama karte na koncowke, to mam dylemat a´la dwa miecze..wink ale co ja tu bede zawalu dostawac - niedlugo sie dowiemy..jak mi pikawka z tych emocji wysiadzie, to wiecie Dziewczyny - milo bylo Was poznac wink
    • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 22:59
      Na koncowke po Asie mieczy sie spelnilo remisem 1:1, ale jak sie zrealizuja te dobrane IX. Pustelnik na Polske i 9 monet na Portugalie, pojecia nie mam nadal...sie okaze.
    • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 23:43
      Tu juz nie jest kto lepszy, a kto bedzie miec ciut wiecej szczescia..moze dlatego po dwa Asy i po dwie 9.
    • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 23:44
      buuuuuuuuuu, to byla juz tylko rosyjska ruletka...uncertain
    • aprepope Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 30.06.16, 23:49
      gwoli sprawiedliwosci - sedzia nie podyktowal rzutu karnego dla Portugalii, ale kurna szkoda wielka, ale nie mamy sie czego wstydzic, kochani! niewiele zabraklo.
      mnie sie 9 monet kojarzy z blyszczeniem, zwyczajnie..ale nadzieja kibica byla......dobranoc.
      • rrozsypana80 Re: 30.06. POLSKA ! - PORTUGALIA 01.07.16, 00:00
        Jezuuuu ale zal.... mnie na wynik w trakcie dogrywki wyszlo mag papiez wieza echhhh ta wieza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka