Dodaj do ulubionych

Karty dla Tabuli

02.02.17, 21:33
Tab Twoj przyszly tydzien w pracy bedzie pod znakiem giermka mieczy. Ktos Ci zalezie za skore, zirytuje bedzie wbijal szpileczki drobne

Czego masz sie trzymac? 2 denarow wiec mysle sobie, ze po prostu nie traktuj nic na serio i mocno zobowiazujaco bo nie jest warte zachodu. Zrob co masz zrobic i nie przeciazaj sie zbyt mocno.

Na co trzeba uważać? 4 denarow. Nie zamykaj się w sobie bo cos miłego moze koło nosa przejść. Rozgladaj się uważnie bo moze los podsuwa Ci właśnie jakis skarb i szkoda stracic okazję.

Nie są to AW więc wydaje mi się, ze ciezar tygodnia nie będzie zbyt wielki. Wszystko o czym mówią karty to drobne sprawy codzienne i zlosci nie beda wielkie i okazje tez nie beda okazjami życia smile
Źle nie będzie smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Karty dla Tabuli 02.02.17, 21:36
      PS. .... i moze powinnas innym pokazac jasne granice? Niech wiedza smile
    • tabularasa22 Re: Karty dla Tabuli 02.02.17, 21:42
      dzięki śliczne. W sumie nihil novi sub sole ...
      strasznie w pracy lawiruję już jakiś czas big_grin w pracy, pomiędzy pracą a domem itd. itd. Faktycznie trzeba żonglować bo na raz się nie połapie big_grin dobrze wiedzieć że tego właśnie trzeba się trzymać a nie przywiązać do jednego , hehe .
      no, to lece do ... roboty a jakże ...
      • adoptowany Re: Karty dla Tabuli 03.02.17, 15:05
        ale powiedzmy sobie,ze generalnie tydzien Tabuli przebiegnie bardzo spokojnie wg. wczesniejszych planow i jej oczekiwan, zaryzykuje i powiem, to prawie idylla..i w domu i w pracy,a mysli pobiegna ku komus milemu.
        a oto karty 4bulawy 9monet 3kielichy,
        • tabularasa22 Re: Karty dla Tabuli 06.02.17, 11:28
          muaaaa, ale piękne karty adopto smile
          9 monet już się zaczęło pełną gębą big_grin w weekend przepuściłam fortunę na ciuchy i buty big_grin
          ide na wesele za 2 tygodnie , ale zapas mam na kilka imprez big_grin
          a to wszystko w towarzystwie starej psiółki i ploteczek w przymierzalni i kawy smile
          po babsku że hej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka