19.05.17, 13:39
Czarownice upiorzyce wyciągnijcie 2 karty proooszę ogromnie na pana W.
Otrzymałam video nagranie z autoprezentacją :d ucho ludzkie czegoś takiego nie słyszało big_grin któż to i jaka dla mnie rada ?
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 13:58
      ,..hi..hi..pozdrawienia z krainy Oz. i bardzo slusznie,ze czegos takiego jeszcze nie bylo..w ramach propagowania rozwiazlosci wyszly dwie karty,.. Tabulo to 9 Kielichow, tra-la-la-la pelnych oj pelnych...od samego XV Diabla..czy musze robic odczyt tej pary?,...mysle ze nie potrzeba..Zatrzymaj go przy sobie na dluzej, warto!!
      • rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 14:07
        O shit!!! No nie moge. Sam tytul mnie rozwalil kompletnie ale wpis i wrozba naszego naczelnego Wiedzmina to juz kompletnie rozsadzily moja percepcje hahhahahaha
        No no popieram rade Adopto
      • tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 14:08
        Adopto a niech Cię !!!! Dzięki Stokrotne ! No powiem Ci .. rany no cóż ci powiem ! Pan pochodzi z kraju słonecznego :d krainy winem płynącej big_grin ale po polsku mówi idealnie smile
        no to spróbuję poznać smile
      • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 14:11
        ,...Tabula to wie, ale jesli ktos ma watpliwosc to tylko dodam tylko,ze niniejsza 9kielichow mowi,ze wszystko czego pragniesz spelni sie, co do joty..co w polaczeniu z rogatym znaczy tylko jedno..zmyslowosc do zatracenia..i chyba wszyscy to lubimy,co?
        • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 14:31
          ,..i wiecie co? ,..juz na samym wstepie,czytajac prosbe Tabuli wiedzialem,ze karty jakie wyjda to bedzie dynamit..8)
          Tabulko, trzymam kciuki,..8)
          • donbas Re: Rura 2 19.05.17, 14:42
            Słoneczny kraj? Byle nie Egipt i tym podobne " przyjemności"
            • donbas Re: Rura 2 19.05.17, 14:46
              Ha ha- słoneczny kraj to też Teksas. Na Boga Tabulo - trafiłaś na właściciela szybów naftowych? Może to te 9 pełnych kielichów?
              • rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 15:12
                Ja tam obstawiam Wlocha lub Hiszpana po tym sloneczym kraju I Diabole
                • rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 15:13
                  A z rura to kojarzy mi sie siarka :p czyli wciaz Diabel
                • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 15:14
                  i ja tez, ze wskazaniem na wlocha.
    • tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 16:44
      Ekspresowa weryfikacja big_grin tak moi drodzy , Włoch ! Przemiły głos, łagodny jak szmerek strumyka, ujmujący język nienaganną polszczyzną - do czasu.
      Szybko okazało się, że to co wzięłam za zwyczajne preferencje ( styl życia, stosunek do zwierząt itp.) to były wymagania i pryncypia - bez żadnych możliwych odstępstw. Zero możliwości wskazania że ja np. owszem blisko ale nie na 100 % - o nieba ! Rozpętało się ... Piekło big_grin - złość, frustracja itp. Pożegnałam się ekspresowo i z niesmakiem. Tak że moi drodzy - nie taki Diabeu ... piękny big_grin jak go malują big_grin
      • rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 17:08
        Jakie to wloskie! Czulam to w kosciach. Oni sa tacy ekspresywni, ze moje furie to przy tym pikus. Fajni ale mega meczacy na dluzsza mete wlasnie.
      • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 17:14
        ,..szkoda,bo z goscia byl ciekawy egzemplarz, wprawdzie prosilas o dwie karty,ale az kusilo zeby postawic wiecej, lacznie z pytaniem co z tego wyniknie,no ale mialy byc dwie to dwie.
        • tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 17:25
          oj Adopto egzemplarz wyjątkowy faktycznie big_grin . Wiele nie trzeba było, żeby wióry poszły big_grin mój spokój i opanowanie wywołały armageddon big_grin Dwie karty bo też na takie początkowe wirtualne znajomości wystarczy imho, przelatują jak komety smile
          • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 18:22
            ,..no coz, mogl zawrocic Ci w glowce? mogl, bo ktoraz z pan nie podda sie urokowi sniadego poludniowca w jasnym garniturze i nonszalancko rozpieta koszula na szyi,..8) no i jeszcze ten szemrzacy lekkim dyszkantem strumyk..,albo czy nawet ja,no nie wiem,czy dlugo bronilbym sie przed slodka blondi o powloczystym spojrzeniu?? ,..8)
            • donbas Re: Rura 2 19.05.17, 18:33
              Szkoda , że nie Teksańczyk z naftą. To by nawet z diabłem współgrało .ta siarka i dym. Oczywiście Teksańczyk był w formie żartu, chociaż nigdy nie wiadomo.....a adopto brunetce też byś się nie oparł jeśli by to była np. Penelope Cruz albo Salma.
              • tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 19:04
                Teksańczyka jeszcze nie znałam smile ale obrzydliwie bogaty się już trafił. W kontakcie wirtualnym pewne oznaki wzięłam za żarty - ale grubo się pomyliłam. Na spotkaniu nie było mowy o niczym innym jak o spółkach, wyłudzeniach , siatkach kontaktów, markach samochodów. Myślę , że była to prawda, gdyż w trakcie czatów dostawałam dużo zdjęć i filmików z różnych sytuacji przesyłanych na bieżąco z owym panem w roli głównej. Uciekłam dosłownie, brrr, gdybym nie widziała na własne oczy, to bym nie uwierzyła że ludzie wierzą do tego stopnia w mamonę.
                • donbas Re: Rura 2 19.05.17, 21:30
                  No właśnie. Jak obrzydliwie bogaty to zafiksowany na maksa w jednym temacie. Jakby nie mogło być w tym życiu jakiejś równowagi.
              • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 19:10
                ha...ha..to one dalyby mi kosza ,nie ja im,..wiesz Doni,tak sobie teraz pomyslalem,ze kolor czy dlugosc wlosow nie ma wiekszego znaczenia,co wazne,..zeby byla moja, oddana mi calkowicie,madra i w moim typie.
                • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 19:19
                  ,..no i taka od wielu lat juz w moim zyciu jest..8)
                  • donbas Re: Rura 2 19.05.17, 21:32
                    Tp jesteś szczęśliwym facetem. To i dobrze. I tak trzymaj. Ale forum to jest forum i przecie można sobie pogadać na różne tematy. Też niekoniecznie poważne.
                    • adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 23:50
                      ,..Doni jasne, jak najbardziej mozna, a czy jestem szczesliwym facetem? no jesli brac pod uwage sam zwiazek to tak,ale zycie nie jest jednowymiarowe,a z tym roznie bywa/lo..
                      • rrozsypana80 Re: Rura 2 20.05.17, 13:00
                        Dobre spostrzezenie Adopto zycie nie jest jednowymiarowe no ale jesli zwiazek jest dobry to juz jest Cos (przez duze C).
                        smile smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka