tabularasa22 19.05.17, 13:39 Czarownice upiorzyce wyciągnijcie 2 karty proooszę ogromnie na pana W. Otrzymałam video nagranie z autoprezentacją :d ucho ludzkie czegoś takiego nie słyszało któż to i jaka dla mnie rada ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 13:58 ,..hi..hi..pozdrawienia z krainy Oz. i bardzo slusznie,ze czegos takiego jeszcze nie bylo..w ramach propagowania rozwiazlosci wyszly dwie karty,.. Tabulo to 9 Kielichow, tra-la-la-la pelnych oj pelnych...od samego XV Diabla..czy musze robic odczyt tej pary?,...mysle ze nie potrzeba..Zatrzymaj go przy sobie na dluzej, warto!! Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 14:07 O shit!!! No nie moge. Sam tytul mnie rozwalil kompletnie ale wpis i wrozba naszego naczelnego Wiedzmina to juz kompletnie rozsadzily moja percepcje hahhahahaha No no popieram rade Adopto Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 14:08 Adopto a niech Cię !!!! Dzięki Stokrotne ! No powiem Ci .. rany no cóż ci powiem ! Pan pochodzi z kraju słonecznego :d krainy winem płynącej ale po polsku mówi idealnie no to spróbuję poznać Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 14:11 ,...Tabula to wie, ale jesli ktos ma watpliwosc to tylko dodam tylko,ze niniejsza 9kielichow mowi,ze wszystko czego pragniesz spelni sie, co do joty..co w polaczeniu z rogatym znaczy tylko jedno..zmyslowosc do zatracenia..i chyba wszyscy to lubimy,co? Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 14:31 ,..i wiecie co? ,..juz na samym wstepie,czytajac prosbe Tabuli wiedzialem,ze karty jakie wyjda to bedzie dynamit..8) Tabulko, trzymam kciuki,..8) Odpowiedz Link
donbas Re: Rura 2 19.05.17, 14:42 Słoneczny kraj? Byle nie Egipt i tym podobne " przyjemności" Odpowiedz Link
donbas Re: Rura 2 19.05.17, 14:46 Ha ha- słoneczny kraj to też Teksas. Na Boga Tabulo - trafiłaś na właściciela szybów naftowych? Może to te 9 pełnych kielichów? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 15:12 Ja tam obstawiam Wlocha lub Hiszpana po tym sloneczym kraju I Diabole Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 15:13 A z rura to kojarzy mi sie siarka :p czyli wciaz Diabel Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 16:44 Ekspresowa weryfikacja tak moi drodzy , Włoch ! Przemiły głos, łagodny jak szmerek strumyka, ujmujący język nienaganną polszczyzną - do czasu. Szybko okazało się, że to co wzięłam za zwyczajne preferencje ( styl życia, stosunek do zwierząt itp.) to były wymagania i pryncypia - bez żadnych możliwych odstępstw. Zero możliwości wskazania że ja np. owszem blisko ale nie na 100 % - o nieba ! Rozpętało się ... Piekło - złość, frustracja itp. Pożegnałam się ekspresowo i z niesmakiem. Tak że moi drodzy - nie taki Diabeu ... piękny jak go malują Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Rura 2 19.05.17, 17:08 Jakie to wloskie! Czulam to w kosciach. Oni sa tacy ekspresywni, ze moje furie to przy tym pikus. Fajni ale mega meczacy na dluzsza mete wlasnie. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 17:14 ,..szkoda,bo z goscia byl ciekawy egzemplarz, wprawdzie prosilas o dwie karty,ale az kusilo zeby postawic wiecej, lacznie z pytaniem co z tego wyniknie,no ale mialy byc dwie to dwie. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 17:25 oj Adopto egzemplarz wyjątkowy faktycznie . Wiele nie trzeba było, żeby wióry poszły mój spokój i opanowanie wywołały armageddon Dwie karty bo też na takie początkowe wirtualne znajomości wystarczy imho, przelatują jak komety Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 18:22 ,..no coz, mogl zawrocic Ci w glowce? mogl, bo ktoraz z pan nie podda sie urokowi sniadego poludniowca w jasnym garniturze i nonszalancko rozpieta koszula na szyi,..8) no i jeszcze ten szemrzacy lekkim dyszkantem strumyk..,albo czy nawet ja,no nie wiem,czy dlugo bronilbym sie przed slodka blondi o powloczystym spojrzeniu?? ,..8) Odpowiedz Link
donbas Re: Rura 2 19.05.17, 18:33 Szkoda , że nie Teksańczyk z naftą. To by nawet z diabłem współgrało .ta siarka i dym. Oczywiście Teksańczyk był w formie żartu, chociaż nigdy nie wiadomo.....a adopto brunetce też byś się nie oparł jeśli by to była np. Penelope Cruz albo Salma. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: Rura 2 19.05.17, 19:04 Teksańczyka jeszcze nie znałam ale obrzydliwie bogaty się już trafił. W kontakcie wirtualnym pewne oznaki wzięłam za żarty - ale grubo się pomyliłam. Na spotkaniu nie było mowy o niczym innym jak o spółkach, wyłudzeniach , siatkach kontaktów, markach samochodów. Myślę , że była to prawda, gdyż w trakcie czatów dostawałam dużo zdjęć i filmików z różnych sytuacji przesyłanych na bieżąco z owym panem w roli głównej. Uciekłam dosłownie, brrr, gdybym nie widziała na własne oczy, to bym nie uwierzyła że ludzie wierzą do tego stopnia w mamonę. Odpowiedz Link
donbas Re: Rura 2 19.05.17, 21:30 No właśnie. Jak obrzydliwie bogaty to zafiksowany na maksa w jednym temacie. Jakby nie mogło być w tym życiu jakiejś równowagi. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 19:10 ha...ha..to one dalyby mi kosza ,nie ja im,..wiesz Doni,tak sobie teraz pomyslalem,ze kolor czy dlugosc wlosow nie ma wiekszego znaczenia,co wazne,..zeby byla moja, oddana mi calkowicie,madra i w moim typie. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 19:19 ,..no i taka od wielu lat juz w moim zyciu jest..8) Odpowiedz Link
donbas Re: Rura 2 19.05.17, 21:32 Tp jesteś szczęśliwym facetem. To i dobrze. I tak trzymaj. Ale forum to jest forum i przecie można sobie pogadać na różne tematy. Też niekoniecznie poważne. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Rura 2 19.05.17, 23:50 ,..Doni jasne, jak najbardziej mozna, a czy jestem szczesliwym facetem? no jesli brac pod uwage sam zwiazek to tak,ale zycie nie jest jednowymiarowe,a z tym roznie bywa/lo.. Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Rura 2 20.05.17, 13:00 Dobre spostrzezenie Adopto zycie nie jest jednowymiarowe no ale jesli zwiazek jest dobry to juz jest Cos (przez duze C). Odpowiedz Link