Dodaj do ulubionych

Dzień Tab - 24.10

24.10.18, 21:39
Roz jak rozumiem wyciągnęłaś dla mnie na dziś karty, mam tu opisać dzień? czy coś źle zrozumiałam ?
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Dzień Tab - 24.10 24.10.18, 21:48
      Dobrze rozumiesz Tab smile
    • tabularasa22 Re: Dzień Tab - 24.10 24.10.18, 22:24
      No to dobrze big_grin
      U mnie dzień jak codzień. Rutyna, praca, stałe godziny zajęć.
      Bez niespodzianek. Samopoczucie dobre, chandra jakoś nie chce mnie nawiedzić. Żadnych ekscesów , pracy w zasadzie mniej niż zazwyczaj, dobre stosunki z dziećmi.
      Jak tak myślę o tym tym dniu to trochę mi żal , że nie dokonałam niczego wielkiego dziś big_grin
      a nie , stój ! Już pamiętam - rano zmobilizowałam się do ćwiczeń, po długiej przerwie. Tylko 15 minut, o ale zawsze coś !
      Kupiłam też elektro-gadżet, o !
      • rrozsypana80 Re: Dzień Tab - 24.10 25.10.18, 07:44
        Krol denarow + 9 kielichow

Dzień pragmatyczny i przyziemny. Chyba dość pracowicie, chociaż denary nie są rychliwe i codzienne zajęcia mogą Ci się ciągnąć jak przysłowiowa guma od majtek. Możliwy jakiś napływ gotówki lub zakup czegoś luksusowego. Wieczorem się nieco rozleniwisz i spoczniesz na laurach. Sięgniesz po kieliszek wina lub grzanca przed snem. Mam wrażenie, że pomimo pracowitego dnia będziesz finalnie z niego jak i z siebie bardzo zadowolona i ze spokojem zanurzysz się w błogim lenistwie.
        • tabularasa22 Re: Dzień Tab - 24.10 25.10.18, 10:56
          Ooo widzisz ! Tobie wyszło ! Brawo
          Tak własnie było, wieczór i popołudnie leniwe , odpoczęłam , chociaz późno poszłam spać bo klepałam z przyjacielem.
          Elektro gadżet nie był najtańszy , więc chyba to.
          Brawo Roz !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka