Dodaj do ulubionych

Zagadka diviso

04.05.19, 09:38
Harry i Meghan Murple nie tylko się nie rozwiedli, ale Harry odciął od rodziny na Instagramie i planuje dalej z Meghan dziecko.
1. Jakie waszym zdaniem jest prawdziwe nastawienie aktorki - Mulatki? Ja prawdę mówiąc, jestem w dziwnie pozostającym podobnym do rodziny królewskiej nastroju, pełnym nie pogardy może dla Murzynów ale świadomości ich "inności" i konfliktów w tej niemej walce zawartych, również na skalę światową. No i spraw towarzyskich męsko - damskich, bo Meghan jest piękną kobietą , a miliony, nawet kiedy się ma dziecko, robią sięw domu niepotrzebne jednej kobiecie w ciąży i wychowującej niemowlę.
Co innego polityka.Ta budzi kłowity, bo księciem Anglii będzie niniejszym mały miły Obama.
Stawiajcie,jak chcecie.
2. Jak potoczą się losy królewskiej rodziny? Rozwiodą się?
3. Czy zmieni się nastawienie rodzinki Wiliama i królowej, no i i Karola z Camill' -TEŻ Cam, uwaga!!!, kochanki Karola przecież (tu mnie należałoby wpisać, mianowicie Meghan mnie nie obchodzi jakby, jest powietrzem. Mimo,że kiedyś miałam i znajomków Muyrzynów , Mulatów, Arabów... są sympatyczni big_grin Ale i kłóciliśmy się"po ludzku", bez owijki w afrykańską bawełnę i inne tkaniny). Czy Harry wytrwa w nastawieniu pro- i odetnie się?

Discuss, men and women! Please...
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Zagadka diviso 05.05.19, 12:30
      1. 7 kielichow. Ona chce czegoś bardzo mocno ale sama jeszcze nie wie co ona chce więc kaprysi. Jest zmanierowana do granic możliwości. Taki bieg za szczęściem tylko czy to co się błyszczy to szczęściem jest?
      2. Pustelnik. Niby samotność ale Pustelnik oddala się na chwilę do swej samotni a potem bywa, że wraca utartą ścieżką. Mojm zdaniem nie rozwiodą się ale każde będzie ciągnęło w swoją stronę, taka samotność we dwoje.
      3. Rycerz kielichow. Jak dla mnie oni nie chcą krzywdy Megan ale też nie bardzo chcą przy niej trwać. Przez jakiś czas Harry będzie znosił jej fanaberie a oni za nim a potem hmmm.... Patrz punkt 2.
    • camaretto Re: Zagadka diviso 05.05.19, 13:53
      Czyli... właścwie plan rodziny ci wychodzi? Na pewno będzie chciała nawet z Pustelnikim w tle mieć kontaktyz dzieckiem, ale te miliony też kuszą.Oferowali jej przecież pienięedzy więcej niż sami mają chyba, z paroma milionami euro wyszli chłopcy z racjispadku po prababci, więc chyba te35 mln. to chyba babcia funduje. Jakoś się przyzwyczaiłam do staruszek z prezentami, i zanim karty postawię muszę cośtam przełknąć. Ostatnie .. zgadliśmy!!! przynajmniej ja i moje Słońce ,swieci teraz, bo strajk odłożony, a już dowiedziałam się od prywaciarzy, że matury uchwalił Duda na każdą instancję władne. Pewno, jamiałam tylko pro forma maturę, konkursy przedmiotowe przejść muszą, i co? I poweisz że na ostatni roczek to źle szkołę wybrałeś? Ale współczuję te nauczycielom, oni nigdy nie byli zbyt dobrze opłacani, mam paru znajomków i samotna mama z małym dzieckiem też jest.
      No i ..koompela Diana (authentik!) która swojemu byłemu mężowi wepchnęłą samochód i rozwód, bo nie mógł mieć dzieci. Sama teraz przeszła wiele, ale udało się ją "ocucić" z małżeńskich przygód i maleństwo już do szkoły chodzi. Buszmen, to widać, ale czyj nikt nie wie.
      Tak, że napiszę jeszcze . Mam nadzieję, że mnie nie skasuje w domu.
    • camaretto Re: Zagadka diviso 06.05.19, 10:52
      Dobra, oprócz intuicji, która wręcz "nakazała"mi na początku tej znajomości i ślubu "ignorowanie" aktorki, no bo w sumie nie moja rodzina, a Harry jest i dorosły, i nie mówiąc nic, cwaniak chyba już też big_grin, 34 lata to poważny wiek.

Ciekawostki - William ma koniunkcję z Uranem w ostatnich stopniach Bliźniąt, podobną do bliźniaków Kaczkowskich.
      Z Harrym mają dokładny półkrzyż świateł, Jowiszów w opozycji i Marsa w znakach. Jak widać, dotyka to również milionerów,a niektórzy gina na wysokich stanowiskach.
      Jak i ja - z koniunkcją w Raku, "wyposażona" w sobowtóry, astrozaineresowana, zaczęłam m. in. medytację wzgl. Busha, którego politycznie nie popieram, ale jest od Rakiem z 18 lipca, z ascendentem w Lwie. Pluton w 1 domu, Słońce w 12 .No comments.
      A zara wróżba, a na siecie deserek - otóż istnieją inne księżniczki, które wyglądają jak księżniczki. Meghan siada pada.
      • camaretto Re: Zagadka diviso 06.05.19, 12:06
        Meghan Markle urodziła 16 godzin temu. W dodatku,jak się dowiedziałam przed chwileczką, nie zrezygnowała ze swojego obywatelstwa USA. No i wróżby zostały trochę rozserzone, jako że znamy końcówkę informacyjną na dzisiaj. 5 .05. 2019 na londyński czas, ok. 19:00 to 15' Byk w nowiu, z AC w Skorpionie, światłami na DC i opozycją Mars - Jowisz, Słońce w stellium z Uranem. Trochę z wujka, ale karma taty, i rodziny widoczna mimo pozornie lepszych układów Słońca, a więc większym zrozumieniem dla obu królewskich "oryginałów".
        Karty są dla mnie tym ciekawsze, że pół historii przechodzi przed oczami do faktu.
        P. i Sg. - 0 - Głupiec, 3Buł., 3 Mieczy/-
        Jak dla mnie, to Harry, mimo że "planował" już nawet walkę z rodziną i "nowy tas" w sumie jak i Willi, a co wolno wojewodzie bratu, to Harry'emu tym bardziej - to jednak nie liczył się z konsekwencjami tego czynu. Ostatnie bowiem co będzie zmuszony zrobić (a rodzina z tym temperametem nie da mu żyć, uderzają w serce związku,więc jeśli nie chce pozbyć się dzieci, to musi zaakceptować ich warunki) - to kasy,mimo że ma za co żyć, RPent w nieświadomości - z AMonet / - nie będzie chciał stracić. Wynik - walka i obrona z R Mieczy na końcu. Nie będę tłumaczyć, że nie ma co pokazywać się tak bardzo i będzie zmuszony ciągle do obrony swojego stanowiska. Serce wróżby - to dla niego/nich "sójka " w bok - GPent/- i 10 Buł/- z A Pent/- w minusach ("nawet nie wiesz, ile to kasy!" no i każda by chciała...) "Zablokowana" w ten sposób Meghan to byłodloa mnie "to" zagadkowe wyzwanie, aczkolwiek wolałabym stanąć po stronie rodziny. Zresztą, z Willamem mam koniunkcje, a Harry' ego horoskopowo "nie widzę" w ogóle, co najwyżej, jak i Willi, w kwadratach, i to podobnych.
        Astro dzisiaj sprawdzone mnie "pobiło". Kto jeszcze stanie do konkurencji, bo jakoś dokładniej nie sprawdzałam i tyllko pod swoim kątem?
        10 Buław/neg to zatem następny cios w nos, para czuje się zaścigana i potraktowana jak uczniak Pentakli, jednym słowem, z góry może sobie przekreślić palany na kasę, równych podzialów nie będzie, to nie ta klasa jazdy, u nich "wszystko" znaczy "nic",co i u nas w klasie rycerskiej bywało, bo taką to tradycję mam też, również moja rodzina, to nie kupcy - dorobkiewicze na straganie z pietruszką.
        8 Mieczy świadczy o związanych rękach zatem na płaszczyźnie interpersonalnej. Całkiem. No i 6 Mieczy to jedyne co im przyszło do głowy, para z 6 Mieczy w przeszłościnie może już... nic, musi, się bronić,m uciekać. Są z 9 Kielichów dla siebie atrakcyni., ale z 5 Kiel. muszą swoje emocje powstrzymać z daleka, no i nie wchodzić w drogę rodzinie królewskiej. Taką mam wróżbę,więc mało dąży w kierunku rozwodu, ale pieniędzy od "rodziny" nie dostanąwcale, zresztąo tych milionach to prawda z internetu.
        Podobnie mi wychodzi jak rozsypce.
        A reszta?Może nie tylko o Tarocie dyskusja,ale astrologia też potrafi wiele powiedzieć...Gdyby na mój horoskop patrzeć, to wżyciu z tyi symbolami byś nie powiedział tego samego, co osoba zzewnątrz, zresztążadna "mądra" się nie odważyła. I mam big_grin...40+ upływa samotnie, ileś zagrożeń życia, ale karty jak zloto pokazują tylko szczęśliwe wyjścia, czasy..
    • tabularasa22 Re: Zagadka diviso 06.05.19, 22:56
      Ja kompletnie nie śledzę takich newsów, pojęcia nie mam co się tam dzieje, ale oki, karty wyciągam a tu :
      1. 10 Buław - oj pannie będzie ciężko, umęczona do spodu. Dwór , atmosfera, a jeszcze macierzyństwo. Poniesie ten swój mandżur , widzę tu odpowiedzialność i świadomość swojej sytuacji. Do żałowania jeszcze trochę.
      2. Paź Monet - nieeee, nie rozwiodą, przynajmniej nie w najbliższym czasie, kaman, młode małżeństwo, na dotarciu smile
      3. 7 Mieczy - no way, etykieta dworska, obyczaj i tradycja, oj nie zmieni. Może fasadowo, dla podtrzymania PR, ale wewnętrznie nie, ziścił się koszmar szlachecki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka