Harry i Meghan Murple nie tylko się nie rozwiedli, ale Harry odciął od rodziny na Instagramie i planuje dalej z Meghan dziecko.
1. Jakie waszym zdaniem jest prawdziwe nastawienie aktorki - Mulatki? Ja prawdę mówiąc, jestem w dziwnie pozostającym podobnym do rodziny królewskiej nastroju, pełnym nie pogardy może dla Murzynów ale świadomości ich "inności" i konfliktów w tej niemej walce zawartych, również na skalę światową. No i spraw towarzyskich męsko - damskich, bo Meghan jest piękną kobietą , a miliony, nawet kiedy się ma dziecko, robią sięw domu niepotrzebne jednej kobiecie w ciąży i wychowującej niemowlę.
Co innego polityka.Ta budzi kłowity, bo księciem Anglii będzie niniejszym mały miły Obama.
Stawiajcie,jak chcecie.
2. Jak potoczą się losy królewskiej rodziny? Rozwiodą się?
3. Czy zmieni się nastawienie rodzinki Wiliama i królowej, no i i Karola z Camill' -TEŻ Cam, uwaga!!!, kochanki Karola przecież (tu mnie należałoby wpisać, mianowicie Meghan mnie nie obchodzi jakby, jest powietrzem. Mimo,że kiedyś miałam i znajomków Muyrzynów , Mulatów, Arabów... są sympatyczni

Ale i kłóciliśmy się"po ludzku", bez owijki w afrykańską bawełnę i inne tkaniny). Czy Harry wytrwa w nastawieniu pro- i odetnie się?
Discuss, men and women! Please...