Wiecie, za rozzie i sobą (i z ryżem, moimw końcu, i zadowolonymi ptakami, i nową niemą ale wszechwladną Yamaszką z 2000) medytowałam długo o śmieci własnej. Memento mori...dawne, karmiczne dzieje nie wychodzą z
pamięci...
Kossmiczny układ kart dla tej choroby:
20 Sąd / -
14 Temp/-
7 Char
Został jak myślałam zapoczątkowana pewna "świadomość mentalna" dla tej "choroby".
Kłoot w tym, jak zdrowie ichorobępojmuje medycyna, a jak np.medycyna holistyczna, bo oni zaczęli,jak historyczni szamani,którzy nawet dietą i ziołami osiągali lepsze sukcesy, niż najlepsi medycy...
Do tego "grały karty", czyli do mnie. Mam bowiem kumpli w PAN,którzy to WIEDZA jako naukowcy, jest mi ŚWIADOME, co takiego jest przedmiotem Nobla ' 2006 , a co "ukradł" Nobel" 2007, i co mają wspólnego Noble z Obamą. Bodajżekolor skóry jak piszą zewsząd internauci, i nic ponadto.
Ponad TO.
Czy im odbiło nie będę się pytać, odbiło wszystkim innym.
Nie informacja bowiem.. i tak ten skromny symbol, mnie powierzony,składam bogom w ofierze ;D (i jak tu złożyć z powrotem na ołtarzach najlepsze strofy...)
Wszyscy bowiem jesteśmy NORMALNI. Mamy środki,żeby zakłócony zarazkiem nie odnawialny system czymś potraktować, mało tylko w nas chęcie i piniędzy włożonych w badania...
Dlatego As Sword /- jest ujemny,nie wiemy jak sobie poradzić ztązarazą, gdziechcieliśmy żeby bezobjawowo z grypą człowieczek beznałogowo wrócił do machiny społeczej... Atymczasem na czary należy pluć, a pracę na tydzień darować, i wtedy wyjdzie,że to zwykła mutacja grypy.
Albo "pacoiorkowca"czy "gronkowca"
I wtedy czł.jest deadmen,na sepsę czy też nie. 10M
Mam po prostu poczucie zakłóconej definicji choroby,spolecznej zbrodni,którą ktoś dawno temu popełnił.
Zespół bowiem objawów to nazwa w środowisku lekarskim, inna sprawa -lekarstwo,które od setek lat już nie chce współgrać z ziołami,które są na dalszym planie,bo fitoterapia została wykluczona jako środekzaradczy,w dodatku taki,że wzmacnia się wzajemnie. Mnie tego uczył ...weterynarz.
Wzajemnie.
Cam.
PS. do tzw. Korona - vire, crown czy crowd... jasne że ma to odpowiednie odnośniki.
A my to walim, zwykłą wódzią palim. Jak i zawsze.I tak wyjdzie, żeto zwykła ściema albo i grypa co ma 2,5roku (pisałam), tłukąc nie wiadomo skąd."Epidreamic".
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..
Kości zostały rzucone. To tylko interpretator się pomylił

stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com