Dodaj do ulubionych

Lot do Chicago

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:04
Witam wszystkich. Bardzo proszę was o pomoc w zlokalizowaniu lini u których tanio mogę kupić bilet na lot tam w okolicach 25 czerwca a powrót 25 sierpień. Przeglądałem wszystko co przyszło mi do głowy i co wyskoczuło w googlach i cena kształtuje się w granicach 3000. Tymczasem wiem że i za pół tej ceny się doleci. Obecnie linie lotnicze mają promocje które obowiązują najwyżej do końca marca. Czy biorąc pod uwagę lata ubiegłe, należy spodziewaćsię np w kwietniu nowych promocji??
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Lot do Chicago 25.03.06, 13:17
      Za 2335 pln znalazłem z WAW do ORD na daty,które podałeś.To niezła cena i latem
      chyba taniej będzie ciężko.TO United przez Londyn i powrót przez Kopenhagę:
      epodroze.pl/
      • Gość: Mirek Re: Lot do Chicago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:10
        Dzięki za pomoc voyager747. Zaraz zamówie tam bilet...
    • Gość: frequentflyer Re: Lot do Chicago IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 13:24
      skoro wiesz że za pół ceny się doleci, to czego głowę zawracasz ;-), weź i kup
      bilet na koniec czerwca za 1500 PLN. albo poczekaj jeszcze trochę, może będą po
      999.-
      a w kwietniu będą zapewne promocje, ale z terminem wylotu do końca kwietnia a
      może i końca maja. od lat 15 czerwca to ostatnia data kiedy można lecieć przez
      ocean po znośnej cenie. tylko jak poczekasz jeszcze kapkę, to i tych po 3000
      zabraknie a będą full-fare economy albo wyżej.
      na razie na epodroze.pl widzę sporo mozliwosci np na 24.06, powrot 24.08 za ok.
      2500 przez amsterdam, londyn lub kopenhagę na code-share'ach United.
      na orbitz.com -gdzie biletu nie kupisz z PL - są na podobne daty ceny po
      sześćsetkilkanaście dolarów z opłatami ale z wieczornym wylotem z warszawy i
      nocowaniem na heathrow czy schiphol (ale powrót już z krótką przesiadką). i o
      takie pytaj u swojego kasjera lotniczego.
    • Gość: marcin Re: Lot do Chicago IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 25.03.06, 15:28
      wylot z waw 6-26 powrot 8-28 z ord 788$ na expedia.com teraz ci sprawdzilem
    • Gość: marcin Re: Lot do Chicago IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 25.03.06, 15:33
      zapomnialem dodac ze to jest sas z przesiadka w kopenhadze
    • Gość: kasa76 Re: Lot do Chicago IP: *.internet.v.pl 25.03.06, 17:20
      będziesz musiał mieć dużo szczęscia żeby trafić coś tanio. To jest okres przed
      wakacyjny i nie jesteś jedyną osobą która leci do Stanów...a tym bardziej do
      Chicago. Rezeracja i bilety na ten okres ludki wykupywały już w styczniu.
      Podzwoń do biurach które współpracują z workandtravel, bardzo czesto robią
      rezeracje grupowe i może jeszcze zostały im jakieś miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka