Czy ma ktoś ochotę postawić karty a później pogadać?
Jak dotąd jednym z naszych ostatnich "osiągnięć" była historiaRoberta "Kuśnierza" oraz "skóry" z Mogilanów, sprawdziło się, więc może ktoś będzie miał intuicję?
Karty za chwilę na stół, chorobowe,jak i na rysunku , przeżywamy z kotkiem przy kawie, albo piwie, i nie wiadomo,czyTEN lek na nery kupić teraz,czy później, bo oni paluszek trzymają na ... statystyce. i nomenklaturze, a kasy niet, i z ubezpieczenia także.
Czy te panie niesłusznie zamknięte wwięzieniu niby na kwarantannie a zdrowe, nawet bez lekarzyny (może dlatego?) otrzymająz racji praw moralnych i do zatrudnienia, w dodatku nadinterpretacji prawa i sądownictwa oraz szerzącego się kłamstwa wobec tej niby "zarazy" (nie twierdzę, że broni biologicznej nie ma,tyle że nie zawsze ona ma postać akurat wirusów...) zadośćuczynienie?Nie jestem prawnikiem, ale pytom - bo ja pyton ;D jako nieświadomy konsument i ekonomista- też bez zapasów żarcia, bo nie wolno tera rodzinie ani wysylać kasy, ani łazić po próżnicy.
Lolu , ratuj... ja Trampkom i Dudom oraz kwaczkom śmierć wywróżyłam, bo oni teraz na transatlantyku, gurudeva mo9ralnie skończony, ale stres ogromny.
Rozzie "wtopiła" co prawda w momecie kiedy orzekłyśmy depresję u jednego z grzybiarzy w ostatnich latach. Wróżby się sprawdziły, ale mówiła, że "coś z tymi grzybiarzami jest"...po czym włączyła się ...partia polityczna i Związek Grzybiarzy.Mimo wszystko , nie o to nam chodziło, zwłaszcza jesteśmy przeciwni przy wykorzystywaniu dla politykierstwa naszego forum. Chcieliśmy tylko nieingerencyjne, trochę pomóc.
Ja siedzę na razie, bo symbole choć b. trudne sugerują oprócz przykrocenia "byczka" i "gwizdka na młodszych" nie bardzo drogę ,która mi pasuje.
Wkurzona też jestem, bo mimo że muszę i tak chora, siedzieć, nie bardzo mam regularne wpływy, muszę wrócić do zajęć ,remontu...wszystko to ekstra, ale kosztuje mnie teraz masę wysiłku i zagrożenie zdrowia, taksamo ichniejsze maseczki na uszach, których nie wolno mi nosić, infekcje i wstrząs mózgu sugerują nawet leżenie ,ale szpitali niet,wszyscy po tych zmianach nomenklaturowych tera "chorzy', a łóżek nie ma. chamstwo w starciu z rządem, 'chorzy "się wyleczyli, ale chcą im znowu wp...wojskiem przyłożyć. Modlę się, prawdę mówiąc, żeby w końcu tego diabła z polityki wywaić, Czarnek pierwszy, później lala Nie - dzielska. Do. Not.
No, Du - Da, przesada nie -wielka.
Skończ udawać z trampkiem i amerykańskim SN oraz krwią Floydów na ręku, ludzie mają jeszcze reumatyzm i kamienie, i nie wiadomo czy chcą do szpitali,.a już było nam tak dobrze z tą sraczką...