Dodaj do ulubionych

Romani in Polonia

• Gość: lolo Re: Romani in Polonia IP: 77.227.17.* 19.12.10, 02:07
      cygan a moze jitano stul dziup i fera
    • Gość: Agnieszka Re: Romani in Polonia IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 08:46
      Słuchajcie kochani Forumowicze!!!!!!!:)
      Utworzyłam na Facebooku grupę o nazwie Romanian&Polish Friendship for ever.
      Może poznamy się lepiej?
      Jestem Polką z okolic Katowic, zafascynowana Rumunią, językiem rumuńskim i Rumunami oczywiście, kocham Was!!!!!
      Znajdźcie mnie na facebooku wpisując Agnieszka Ostrowska-Fetera bądź wpisując nazwę grupy:)
    • zgruszecki Re: Romani in Polonia 16.05.11, 18:39
      salut eu si sotul meu am dori sa ne stabilim in pl,deocamdata locuim in uk.El e polonez .Mie mie cam teama de mutare,nu stiu cum m-as integra cat de greu este sa gasesti un loc de munca,avand in vedere ca eu nu stiu sa scriu sa citesc doar putin sa vorbesc in poloneza.Orice informatie,sfat mi-ar fi de mare ajutor.
      salutari,carmen
    • maralinska Re: Romani in Polonia 22.07.11, 01:20
      hello!

tocmai am infiintat un grup pe facebook pentru romanii din PL!
      daca inca esti interesat, te invitam: Romani in Polonia!

salut,
      mara
      • botianteofil Re: Romani in Polonia 01.04.14, 13:18
        Buna! Sunt si eu un roman in polonia , in Varsovia, caut un loc de munca, ma poate ajuta cineva? as fi recunoscator! pot munci orice! cunostinte de mecanica si electro (auto) Pot munci si pe utilaje de gen macara, buldzer etc. Spalatorie auto sau orice altceva nu conteaza atata timp cat e ceva de munca, va rog mult ! 796968449 nr. meu va rog as fi recunoscator si lucrez din greu doar acordatimi o sansa, nu pot gasi un loc e munca pentru ca nu cunosc poloneza doar putin.... stiu engleza foarte bine, am si un carnet de conducere B,C,E MULTUMESC!!!
    • aeemit Re: Romani in Polonia 25.01.25, 02:29
      Szukałem pożyczki na spłatę rachunków, trafiłem na Sabin Finance na FACEBOOK AD, skontaktowałem się z nimi i pomogli mi z moją pożyczką. Prosta procedura, są niezawodni, jeśli potrzebujesz pilnej pożyczki, skontaktuj się (sabinhelps@gmail.com lub telegram: t.me/Debra_loan_services
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka