Dodaj do ulubionych

Polacy w okolicy Satu Mare

26.07.11, 12:50
Czesc! Jestem Polka. Od paru miesiecy mieszkam w Rumunii, w Satu Mare. Moze jest nas wiecej w okolicy?
Obserwuj wątek
    • transilvania Re: Polacy w okolicy Satu Mare 26.07.11, 16:35
      Polonia w Satu Mare powiększyła się do 2 osób :) Napisz na mojego priva: transilvania@gazeta.pl
      • latempesta Re: Polacy w okolicy Satu Mare 04.08.11, 00:05
        Ja jestem często w Baia Mare, mam tam chłopaka ,tez z chęcią spotkałabym sie z kimś , fajnie miec znajomych w okolicy:))
        moj mail erato.uss@gmail.com
        :))
        • Gość: Krzysiek Re: Polacy w okolicy Satu Mare IP: *.181.119.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.11, 21:45
          często bywam w satu mare przejazdem w drodze do polskich rumunów w pojanie mikuli.. mail: usacarservice@wp.pl dobrze mieć po drodze znajomych..:D
    • Gość: Bea Re: Polacy w okolicy Satu Mare IP: *.rdsnet.ro 24.07.12, 21:50
      Witam serdecznie,
      tez samotna z Satu Mare. Prosze o kontakt +48 666 099350 lub bettinamazur@wp.pl
      • transilvania Re: Polacy w okolicy Satu Mare 30.07.12, 07:18
        Czy podany adres mail jest aktualny? Napisalam ci maila z dobry tydzien temu. Tez jestem z SM, chetnie sie spotkam.
        • Gość: zybi Re: Polacy w okolicy Satu Mare IP: *.static.baiamare.rdsnet.ro 27.06.13, 20:08
          Witam, szukam mieszkania do wynajęcia (najlepiej umeblowana kawalerka, lub 2 pok.) w Satu Mare. Czy macie może namiary na kogoś kto chciałby wynająć mieszkanie, bądz ewentualnie nr. tel do agencji wynajmu (może jakąś przeoczyłem:)).Będę bardzo wdzięczny za wszelkie info. Szukam już dobre 2 tyg. i nic:( Pozdrawiam
          • transilvania Re: Polacy w okolicy Satu Mare 28.06.13, 07:26
            Polecam ci Agentia Maria-Imobiliare
            Satu Mare str Pastravului ( Petru Bran) nr 2
            ' 0745.760.477 Fax: 0361.801.658
            0744.562.396 Tel: 0361801658
            Email: office@imobiliaremaria.ro
            www.imobiliaremaria.ro
            W ich wyszukiwarce widze, ze maja dwie kawalerki do wynajecia:
            www.imobiliaremaria.ro/imobiliare_all/inchirieri_garsoniere_all.html
            pokoje 2-pokojowe tez maja:
            www.imobiliaremaria.ro/imobiliare_all/inchirieri_apartamente_all.html
            Poza tym duza i znana jest tez agencja Lup:
            www.imobiliarelup.ro/
    • valdi2403 Re: Polacy w okolicy Satu Mare 13.10.17, 20:13
      waldek2403@interia.pl jesli aktualne prosze o info
    • Gość: 100DniRowerem Re: Polacy w okolicy Satu Mare IP: *.centertel.pl 16.09.23, 13:21
      Dzień dobry, ja jestem w wyprawie rowerowej wyjechałem z Warszawy do 36 dzień dzisiaj przekraczam właśnie granicę będę w Satu Mare i mam takie obawy, czy gdzieś tam właśnie znajdę nocleg wiozę ze sobą namiot, ale ostrzegają mnie żebym się nie rozbijał gdzieś, żeby nie mieć problemów. Wszystko można zobaczyć na Facebooku Rafał Grill Buczyński #100DniRowerem można też wpisać w Google Rafał Buczyński rowerzysta I wyświetlą się o mnie reportaże, artykuły – ja jadę i pokazuje wspaniałych ludzi najpierw jechałem przez Polskę 526 dni, potem wyjechałem i na Słowacji i na Węgrzech również wspaniała gościnność, Bardzo proszę o informację lub udostępnianie posta, że będę potrzebował w drodze do Bukaresztu. Nawet po prostu miejsca, gdzieś w ogrodzie u kogoś żeby się rozbić skorzystać z łazienki i naładować telefon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka