i33 14.05.06, 08:47 zorganizujmy wielki bal-----przebranie obowiązkowe, rekwizyty mile widziane! kto za co przebiera się???? uschłabym gdyby nie marzenia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eevvaa Re: kim chciałbyś być? 14.05.06, 10:59 -ale spotkanie forumowe przydałoby się. Byłam na takim spotkaniu z innego forum. Poznałam fajnych ludzi- cudownie nam się rozmawiało, a teraz fajnie pisze jak się znamy.) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
i33 Re: kim chciałbyś być? 14.05.06, 13:03 jejku!nie za szybko jestem w straaasznym stanie ogólnym bez odnowy biologicznej nie pokazuje się ...a gdzie? Odpowiedz Link
eevvaa Re: kim chciałbyś być? 14.05.06, 13:12 Tylko na razie zaproponowałam, ale nie wiem co na to inni? Myślę, że może bliżej wakacji, urlopów. Jesteśmy z różnych miejsc ( Np.Lublin).Byłam na spotkaniu forumowym w Wawie, bo stamtąd najwięcej było osób i wszystkim najbliżej. Może coś wspólnie ustalimy?) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
flowe Re: kim chciałbyś być? 14.05.06, 18:11 a ja odpowiem na zadane pytanie- chciałabym być wolna jak ptak, odrzucić wszystkie negatywne myśli, poczuć spokój, kojarzy mi się z tym życie nad morzem- rano wstaję, wskakuję na deskę i pływam... ale się rozmarzyłam a to spotkanie to fajny pomysł, co prawda rzadko uczestniczę w dyskusjach- ale Was z przyjemnością czytam, całkiem fajnie tu Odpowiedz Link
i33 Re: kim chciałbyś być? 14.05.06, 19:05 to marzenie to dość realne--przyjeżdzaj nad morze, sprzęt można wypożyczyć instruktora też Odpowiedz Link
lilith_6 Rewolwerowiec :-) 14.05.06, 21:53 Ja będę rewolwerowcem. Z wielkim... coltem )) A pomysł Ewy bardzo mi się podoba. Gdyby tylko było więcej czasu... Pozdrawiam, LiLith Odpowiedz Link
i33 Re: Rewolwerowiec :-) 15.05.06, 08:27 i w orginalnych cowboykach supermenem--słałabym listy do wszystkich tych niechcianych kobiet... i naprawiałabym im krany, pralki--i robiła dłuuugie masaże Odpowiedz Link
i33 Re: kim chciałbyś być? 16.05.06, 09:12 specjalnie bal a nie spotkanie grillowe--!!!*********** ZAPRASZAM PONOWNIE "sam wielki książe dzisiaj wydaje bal dla gośi w których nie wierzy nikt-- usta, usta--ciągle spragnione--nektaru najsłodszego z bielutkich szyj blada jak chusta twarz spod zasłony co tylko czeka żeby wysunąć kły... falują krynoliny lekkie jak puch." Odpowiedz Link