izis52 26.06.11, 17:44 Znalazłam WAS w poszukiwaniu Alfredki. Ładny kawałek drogi od Krakowa , ale cóż się nie robi....... Wodnik zresztą mnie ośmielił do wcinania , więc czasem coś skrobnę. Tu podobno nikomu nie przeszkadza jak się ma 40 z haaakiem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: Witam alternatywnych 26.06.11, 19:50 Piszę trzeci raz, może nie zniknie tuż przed wysłaniem. Pisalam o naszym gronie, o samowarze w Herbaciarni, o wypiekach i nalewkach Mammai i Czubatka i innych forumowych małych /wielkich nie ma!/ sprawach. Kończę, bo zaraz znikniei. p.s. czas ożywić Exlibris.. Odpowiedz Link
czubatek Re: Witam alternatywnych 26.06.11, 22:09 Nie mialam wiele czasu na zagladaniena na forum i prace domowe,troche choroba mnie rozleniwila a teraz ferie i odwiedziny wnukow,dobrze Alfredko,ze przypomnialas o nalewkach, najwyzszy czas o tym pomyslec Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Witam alternatywnych 27.06.11, 19:07 Izis, marzena.sa Ruch na forum, aż miło. Witam koleżanki z wirtualnego sąsiedztwa i tatrzańsko-bałtyckich spotkań forumowych Odpowiedz Link
omeri Re: Witam alternatywnych 29.06.11, 10:08 witam takze serdecznie, chociaż trochę późno. Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Witam alternatywnych 29.06.11, 12:33 Izis, już jesteś Alternatywna, witaj w naszhym gronie. Odpowiedz Link
josarna Re: Witam alternatywnych 30.06.11, 21:53 Witaj Izis . Obiecuję częściej pisać. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Witam alternatywnych 30.06.11, 22:03 Jolu, czy już wszystko w porządku po nagłym spotkaniu się ze szlabanem ? Może jesienią przyjedziemy do Z. to spotkanie murowane ) Odpowiedz Link
josarna Re: Witam alternatywnych 30.06.11, 22:42 Już wszystko dobrze: głowa cała, auto naprawione. Miałam dużo szczęścia i jechałam powoli. Może jesienią w końcu uda nam się spotkać? Odpowiedz Link