nokata 07.02.05, 17:31 Jako ze Kanoka Tak sie zadeklarowala, to juz jej watek zakladam. no bo we czworke to mozemy sobie mailami wymienic. A z Instant to nawet prosciej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warum Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:11 No moi drodzy!, A gdzie tlumaczenie "na nasze"?Krok po kroczku instrukcje obslugi prosze mi przetlumaczyc. Odpowiedz Link
kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:32 Warum, może Instant, Wędrowiec, lub Nokata Ci napiszą , bo mnie z albumu F 40+, prawie "automatycznie" łyknęło) na A 40+ Z wchodzenia do albumu na macierzystym forum, pamiętam, że zaprowadził mnie tam "za rączkę" Bodzio i ...że trzeba było wszystko akceptować Chodź, Warum, czekam w Albumie A 40+ - właśnie wklejam zdjęcia, dlatego nie forumuję - ale ja osobiscie nie potrafię nikogo przeprowadzić ( Odpowiedz Link
kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:25 Hej, Nokato - małe nieporozumienie - bo chyba nie tylko JA będę pisała o fotkach w albumie - przynajmniej taka mam nadzieję) Ale że idę na pierwszy ogień - no to OK! SWOŁOWO, to niewielka wieś położona niedaleko Słupska, określana mianem stolicy Krainy w Kratę. Wieś została założona na planie owalnicy i przetrwała w niezmienionym kształcie od XIII wieku. Od 1240 roku należała do Zakonu Joannitów, w XIV wieku była w rękach rodziny von Below, następnie Petera Glasenappa, rodziny von Schwave. O tej ciekawej wiosce czytaliśmy jeszcze przed wyjazdem na urlop. Wioseczka jest niezmiernie urokliwa i swój czar rzuciła kilka lat temu na p. Ewę Szalewską – architekta ze Słupska. Pani Szalewska, zdobyła z funduszu PHARE pieniądze na odnowę zabytkowych domów i obejść. Przy każdym obejściu, umieszczona jest tablica, informująca o wykonanej rekonstrukcji obiektu i o tym czyj to był kiedyś dom i kto w nim w różnych okresach historycznych mieszkał . Niestety, obecnie niektóre z budynków wyglądają na niezamieszkałe i ....popadają ponownie w ruinę (. Swołowo jest idealnym przykładem budownictwa ryglowego i typowej dla tamtych terenów zabudowy wiejskiej. Pośrodku wsi jest plac z malowniczym stawem pośrodku. Komunikację zapewniają przerzucone przezeń romantyczne mostki. Wiejskie domy zwrócone są szczytami do wybrukowanej kocimi łbami ulicy. Cud boski, że na tym wysoce historycznym bruku nie połamaliśmy resorów, ale trzeba było po nim kawałek przejechać, żeby bezpiecznie zaparkować. Niektóre gospodarstwa, otoczone są murowanym ogrodzeniem, w które wkomponowane są budynki gospodarcze i budynek bramny – z masywną drewniana bramą. Tak ogrodzone obejście, sprawia wrażenie warowni. Oczywiście, taki wygląd miały gospodarstwa bogatych gospodarzy. Są też gospodarstwa ubogie, gdzie mały domeczek z pruskiego muru, otacza niewielki płotek. Najstarsze gospodarstwa pochodzą z XVIII w. We wsi jest również niewielki, gotycki kościółek z masywna wieżą...ale w dni powszednie zamknięty na głucho, jak obecnie większość kościołów w naszych wsiach i miasteczkach – tak że na temat jego wystroju, nic nie wiem ( A tutaj – trochę zdjęć ze strony ogólnodostępnej www.bik.pl/tomek/travel/Kaszuby/default.htm reszta w Albumie W dniu naszej wycieczki było cały czas pochmurno, ale na szczęście deszcz nie padał. Odpowiedz Link
instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:31 Warumko, wyslalam Ci zaproszenie. Wystarczy, ze klikniesz w "join now" i powinnas do niego wskoczyc. Passport chyba juz masz, skoro bylas w tamtym. Jakby co, to Nokata Cie za lapke poprowadzi ) Odpowiedz Link
kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 20:05 UFFF - udało się! wkleiłam. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: 09.02.05, 21:29 Witam sąsiadów Zakładamy jednak osobny album. Pomimo, że żal miłych chwil razem spędzonych to wydaje to się teraz rozsądniejsze. A w przyszłości zobaczymy jak to się ułoży. Życzę dobrej zabawy. Bez obrazy. Odpowiedz Link
kanoka Re: 09.02.05, 23:29 Pozdrawiam, Bodziu Obejrzałam przepiękne zdjęcia Josarny. Siąść i się zachwycić) Góry są bezkonkurencyjne fotograficznie - zwłaszcza jesienią. Nie wytrzymałam i wkleiłam zimowe zdjecia lasu Kabackego - robione w tym roku, kiedy spadł taki duuuży śnieg.... Odpowiedz Link
instant Re: 10.02.05, 00:02 Witaj Bodziu, mowi sie trudno i... Dzieki za swietna wspolprace w starym albumie i oczywiscie do nowego tez kluczyk dostaniesz, jesli tylko zapragniesz. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: 10.02.05, 18:59 I ja dziękuję instant za współpracę. Zastanawiałem się czy udział w obu albumach to dobry pomysł. Ale już wiem, że nie wytrzymam i będę do Was zaglądał też Pozdrowionka. Odpowiedz Link
josarna o fotkach w Albumie :) - Swołowo 10.02.05, 20:21 Dla mnie bardzo ciekawe, gdyż od lat niewiele ruszam się z miejsca. Kiedyś byłam też na Kaszubach i bardzo, bardzo mi się podobały, bo... nie jest tam płasko (to taki bzik wszystkich ludzi urodzonych w Krakowie i na południe od niego). Może kiedyś wypuszczę się w podróż po Polsce? Nie wiem, czy powinnam podać w albumie adres mojej strony www... Odpowiedz Link
instant Re: o fotkach w Albumie :) - Swołowo 10.02.05, 20:42 Koniecznie podaj, Josarno. Moze sie kiedys przyda, a poza tym milo bedzie obejrzec Twoje miejsce dzialalnosci. Wszelka reklama w albumie dozwolona, zarowno dzialalnosci komercyjnej, jak i tworczej ) Na razie jest nas tam 10 malych Murzynkow, ale tylko czworo sie produkuje. Zachecam pozostalych do czynnego w nim udzialu. P.S. Bodziu, dziekuje za kluczyk i pozdrawiam ) Odpowiedz Link
instant Korekta po zapuszczeniu zurawia do albumu 10.02.05, 20:52 Murzynkow jest juz 11, z czego produkuje sie 5. Milo Cie powitac, Bodziu ) Odpowiedz Link
popaye Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 10.02.05, 21:08 Instant,- dostalem od Ciebie zaproszenie do uczestnictwa w albumie. a) dziekuje,- b) nie mam pojecia jak "wyglada" taki album i czego dotycza tam publikacje - jednoczesnie nie chce "korzystac" z klucza z ... czystej ciekawosci Nie wiem jak "intymne" (prywatne) sa tam tam publikowane dokumenty, wpisy i zdjecia a... nie wiem tez jak sobie moge wyrobic o tym zdanie - tam nie zagladajac - z powodow wymienionych wyzej. c) zachecajace (dla mnie) w takim "albumie" jest m.in. fakt (jak sobie wyobrazam) iz z racji jego niepowszechnej dostepnosci nie obowiazuja tam ograniczenia co do praw autorskich (Copyright) zrodel w postaci np. zdjec czy odbitek foto np: dziel Sztuki itp. w odroznieniu od stron internetowych (www). Prosze o porade - jak moge rozwiazac ten (moj)"problem"? pE Odpowiedz Link
instant Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 10.02.05, 21:30 Popayu, odpowidam po kolei: a) prosze bardzo b)co prawda ponoc ciekawosc zabila kota i jest ona pierwszym stopniem do piekla, lecz takze i motorem poznania i postepu wszelakiego Stopien intymnosci fotek zamieszczanych w albumie zalezy wylacznie od jego uczestnikow. Jeden opublikuje swoj konrefekt w niedzwiedziej skorze i jaruzelskich okularach, pstrykniety z odleglosci 20 metrow bez zoomu, drugi nie zawaha sie przed publikacja wlasnego aktu saute w duzym zblizeniu. I jedno i drugie jest ok, bo przeciez nie chodzi tu o to, zebysmy sobie nawzajem liczyli zmarszczki, pryszcze, czy powierzchnie lysiny, tylko o wspolna zabawe w publikowanie, ogladanie i komentowanie ciekawych fotek. A zabawa, jak sadze jest klepsza, kiedy zabawowicze znaja sie przynajmniej z widzenia. c) Na albumie wisi wielka klodka, wlamanie do niego jest dosc trudne, co oczywiscie nie znaczy, ze niemozliwe, gdyby ktos bardzo chcial, tak wiec wszystko, co uda sie sciagnac z netu z-, czy bez copyright'ow moze sie tam znalezc, aczkolwiek jego glowna idea jest zamieszczanie tam naszych wlasnych produkcji. Licze, ze z czasem beda to nie tylko produkcje fotograficzne, ale rowniez np. literackie, czy plastyczne, nie przeznaczone dla szerokiej publicznosci portalu GW. Zatem moja porada brzmi : sprobowac ) Odpowiedz Link
nokata Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 13.02.05, 18:48 No i po trzech dniach od wpisu Instant moge w poczuciu i w potrzebie wyrazenia sympatii napisac: Witam Popaye w naszym albumie wyuzdanstwa i sodomii-gomorii. Mam nadzieje ze stopien deprawacji nie bedzie zbyt wysoki. Heh wtajemniczeni wiedza, w czym sie rzecz ma-cala. Odpowiedz Link
mammaja Re: o fotkach w starym albumie 14.02.05, 10:46 Mam pytanie do zarzadzajacych albumami: jak to sie stalo, ze ze starego albumu zniknal moj kominek, fotel, pantofle, ba caly album przy kominku? Czy kazdy moze skasowac czyjes zdjecia, czy tylko wlasciciel i zarzadzajacy? To samo pytanie zadlam na 40+ i prosze o odpowiedz, zyczac milego dnia Odpowiedz Link
kanoka Re: o fotkach w starym albumie 14.02.05, 11:02 Nic na ten temat nie wiem, bo moja wiedza nt zawiłości albumowych, jest niewielka. Ale chodzi mi po głowie, że jak się zakłada album, to z tego co pamiętam, można wybrać opcje, kto może wklejać i usuwać zdjęcia .... A kto konkretnie usunął Twój album, to już całkiem nie wiem? Może zostawiłaś opcję, że każdy to może zrobić, nie tylko Ty i "managers"? pozdrawiam knk Odpowiedz Link
kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 14.02.05, 12:20 Wycieczki po Pomorzu cd. Kierunek - kamienne kręgi. Tutaj - przewodnik Kamienne kręgi , grobowce megalityczne, miejsca mocy – to wszystko brzmi okropnie tajemniczo ..... Jako entuzjastka wszystkiego co dziwne i tajemnicze, będąc na wakacjach na Pomorzu, nie mogłam sobie odmówić wycieczki do owych kamiennych kręgów, o których z zainteresowaniem przeczytałam w necie www.kamienie.most.org.pl/ Kiedy mówimy „kamienne kręgi” zaraz myślimy - Stonehenge .... Ale i w Polsce są kamienne kręgi, równie tajemnicze, chociaż znacznie mniejsze, zwłaszcza wzwyż. Najbardziej znane, to te w Odrach (Bory Tucholskie), Węsiorach, Grzybnicy i Leśnie. My zwiedziliśmy kamienne kręgi w Grzybnicy i grobowiec megalityczny (dolmen)w Borkowie. Tego typu zabytkami z przeszłości interesują się archeolodzy, kosmolodzy, bioenergoterapeuci, radiesteci, różni wyznawcy nauk tajemnych integra.xtr.pl/teksty/Wesiory.htm no i oczywiście – turyści. A oto, co mówią specjaliści na temat tajemniczych budowli kamiennych: „KROMLECHY I KAMIENNE KRĘGI Do kromlechów zalicza się koliste i łukowe układy kamieni otaczające często grobowiec, natomiast kamienne kręgi to ogólny termin na zespół kamieni ustawionych w kole mający spełniać przede wszystkim funkcje energetyczne i ochronne. Oba pojęcia stosuje się niekiedy zamiennie. Kromlech to słowo pochodzenia celtyckiego oznaczające dosłownie: wygięty kamień (crom - wygięty, lech - kamień). - określenie pochodzące z angielsko-walijskiego, oznaczające kręgi kamienne, archeologicznie kręgi z pionowo ustawionych głazów, najprawdopodobniej miejsca kultu, często ogrodzenia grobów, wznoszone głównie w neolicie oraz w początkach epoki brązu. Rozpowszechnione szczególnie w Brytanii, znane również w Anglii (np. Stonehange). W środkowej Polsce i na Pomorzu spotyka się kręgi o odmiennej konstrukcji z okresu rzymskiego, przykładowo - w Grzybnicy k. Koszalina oraz w Węsiorach i Odrach na pograniczu woj. gdańskiego i toruńskiego. DOLMEN - to słowo wywodzące się z języka celtyckiego, oznacza grobowiec megalityczny z okresu neolitu, zbudowany z kilku wielkich, nieociosanych głazów, przykrytych płaskim blokiem kamiennym, usytuowany na powierzchni ziemi. Przypuszcza się, że oprócz zastosowania grzebalnego dolmeny były wznoszone także dla celów religijnych lub dla upamiętnienia jakiegoś ważnego wydarzenia. Najstarsze typy dolmenów były przysypane ziemią.Dolmeny spotyka się głównie na obszarach północno-zachodniej Europy, zwłaszcza w Bretanii i Irlandii, a także w Afryce i Azji. Tutaj stronka o Grzybnicy i Borkowie: www.zb.eco.pl/zb/119/miejsca.htm Tajemnicze kamienne kręgi w Grzybnicy (liczące ponad 1800 lat) zbudowane zostały przez Gotów. Niektóre z nich mają średnicę przekraczającą 35m.Tak więc, są to największe tego typu kręgi jakie odkryto w Europie. Tutaj kolejna stronka ze zdjęciami i szczegółowym opisem grzybnickich kamiennych kręgów www.manowo.pl/html/turystyka/zabytki.html A teraz wklejam, żeby czegoś nie przekrecić „Kamienne kręgi - obiekty składające się z kilkunastu kamiennych stel ustawionych na obwodzie koła, czasem również z kamieniami w środku okręgu - to charakterystyczny i tajemniczo wyglądający ślad pradziejów Pomorza. W kaszubskiem świecie literackim kręgi są pozostałością po zamieszkujących niegdyś te ziemie stolemach, którzy w tych miejscach sprawowali narady i sądy, a podjęte decyzje upamiętniali ustawionymi kamieniami. Dla wielbicieli wiedzy tajemnej kręgi są dawnymi obserwatoriami astronomicznymi i skupiskami energii. Archeolodzy stwierdzili, że owe kamienie postawili na swoich cmentarzyskach Goci - germański lud przybyły ze Skandynawii, który na Pomorzu przebywał w I - III w. po Chr. pozostawiając materialne ślady określane jako kultura wielbarska. W III - IV w. Goci powędrowali nad Morze Czarne, a następnie uciekając przed Hunami przybyli w obręb Cesarstwa Rzymskiego, osiedlając się na płw. Apenińskim (Ostrogoci) i Iberyskim (Wizygoci). Pomorskim kręgom przypisuje się znaczenie analogiczne jak znanym ze Skandynawii tingom - miejscem plemiennych narad i obrzędów religijnych. Uwaga: wprawdzie gockie kamienne kręgi są budowlami z dużych kamieni, ale nazywanie ich megalitami jest błędem. Określenie "megality" archeolodzy rezerwują do obiektów stworzonych 2 - 3 tys. lat wcześniej, w neolicie. Prawdziwymi megalitami są np. grobowiec komorowy w Borkowie czy grobowce trapezowe w Łupawie.” www.naszekaszuby.pl/modules/artykuly/article.php?articleid=18 Wycieczka nasza upłynęła w deszczu. Padało od samego początku, a kiedy dojeżdżaliśmy do Grzybnicy, nastąpiło wręcz oberwanie chmury. Jechaliśmy szosą Koszalin – Poznań, z której za Mostowem należało skręcić w leśną drogę oznakowaną tabliczką "zabytek archeologiczny" około 2-3km. W ulewnym deszczu z trudem zauważyliśmy ową tabliczkę. Droga leśna była rozjeżdżona przez samochody ciężarowe ściągające wycięte w lesie drzewa, wąska, zalana padającym deszczem...Tylko czekać, kiedy urwie nam się resor . Na szczęście udało się – dojechaliśmy . Wokoło żywego ducha... W obrębie rezerwatu jest śródleśny postój z wiatą przeciwdeszczową, pod którą schowaliśmy się, żeby przeczekać najgorszy deszcz. Wreszcie deszcz się zmniejszył. A tutaj kolejne zdjęcia z Grzybnicy www.naszekaszuby.pl/modules/myalbum/viewcat.php?cid=36 Zastanowiło mnie, że wszystkie drzewa w okolicy, nawet na gałązkach, nie tylko na pniach, pokryte są porostami, bardziej niż stelle i kamienie.Na zielonych gałęziach młodych świerków, wyglądały jak śnieg...na pniach większych drzew, sprawiały wrażenie białej farby, naniesionej do połowy pni... Miejsce odebrałam jako "dziwne", nie, żeby "nieprzyjazne", ale miałam wrażenie czyjejś obecności i.....odmienności tego miejsca? I nie chciałabym tam być zupełnie sama.... W tym samym dniu, parę godzin później byliśmy w Borkowie (grobowce megalityczne), też jako jedyni turyści. Deszcz padał nadal...W Borkowie odniosłam wrażenie ogromnego spokoju.....dobrze bym się tam czuła nawet w samotności. Może te odczucia spowodował inny charakter lasu w Grzybnicy (las iglasty) niż w Borkowie(las bukowy), ale w innych lasach iglastych, takich odczuć nie miałam..... Wieczorem wrzucę do Albumu zdjęcia ) Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Kanoka: 14.02.05, 13:35 Mammajo, moze Bodzio przeniósł do nowego albumu? a moze jak była zawirucha na poczatku to jakiś dowcipniś usunął a później nie potrafił przywrócić? A kominek nie powinien przeszkadzac nikomu tylko jak to zwykle bywa, tam gdzie jest ciepło znajdzie się zawsze taki co wietrzy Odpowiedz Link
kanoka Re: Kanoka: 14.02.05, 13:40 Też nie wiem.... W Albumie przestałam bywać, odchodząc z F40+, więc nawet nie wiem, kiedy zniknął kominek. Odpowiedz Link
instant Re: Kanoka: 14.02.05, 13:53 Mammajko, Niestety, nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie, poniewaz przy zawirowaniach z Albumem Feline zostalam z niego: a) wylana wraz ze wszystkimi zamieszczonymi tam przeze mnie fotkami b) wpuszczona przez Feline na prawach czlonka, zeby po sobie posprzatac (chociaz juz nie bylo co) c) kilkakrotnie wywalana przez jakas niewidzialna reke w momencie, gdy Feline obdarzyla wszystkich stanowiskiem vice adminow d) wpuszczona przez Feline jako vice admin, juz wtedy, gdy reszta uczestnikow zostala przez Nia ponownie zdegradowana do zwyklych "members" i nikt juz sie nie mogl bawic zatrzaskiwaniem mi drzwi przed nosem e) wylana definitywnie na wlasna prosbe, po stwierdzeniu, ze nie ma tam juz nic mojego f) a potem dostalam jeszcze mala niespodzianke, ale nie bede o tym pisac, bo uwazam temat za zamkniety. Przypuszczam, ze Twoj kominek spotkal podobny los w tej chwili "demokracji calom gembom" i sugeruje ostroznosc przy wpuszczaniu do nowego Albumu, bo ktos z jego poprzednich uczestnikow ewidentnie brzydko sie zabawia. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
instant Re: Mammajko 14.02.05, 14:02 ops...ale "sfinka" ze mnie. Oczywiscie zapraszam tez do albumu Alternatywnych :- ) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Mammajko 14.02.05, 16:05 Mamajko, gdy poprzednią niedzielę usuwałam swoje zdjęcia z albumu, Twoje jeszcze były. Byłam w albumie koło dziesiątej rano, potem zostałam zabanowana. Pamiętam zdjęcia kominkowe i to, na którym trzymasz Truszkę w objęciach. Przykre, że zniknęły Odpowiedz Link
mammaja Re:Wedrowcze i Instant :) 14.02.05, 20:06 To z Truszką usunelam sama "na fali" dezercji albumowej.Ale i tak zostawilam jakies swoje i swoich dzieci, co mi tam, nie lubie palenia mostow! Ten album byl dla mnie WAZNY i taki pozostanie. Dziekuje za zaproszenie do nowego, chetnie przyjme! Odpowiedz Link
alfredka1 Re:Wedrowcze i Instant :) 15.02.05, 12:33 miałam kłopoty z internetem, a z wejściem do albumu jeszcze większe. Teraz weszłam, pooglądałam, zdjęcia są śliczne /bez wyszczególniania/, a wszyscy tacy piękni i młodzi) Josarno, powiększyłaś grono okularników /interpretacja dowolna/ witaj) Odpowiedz Link
josarna Do Alfredki i wszystkich 15.02.05, 16:26 Dziękuję za miłe przyjęcie . Okularnikiem jestem rasowym od dziecka. Anegdotka: w pierwszej klasie pani wieszała obrazki na tablicy i należało opowiadać, co się na nich widzi. Nie bardzo rozumiałam, dlaczego ja pewnych rzeczy nie widzę i uczyłam się na pamięć tego, co mówiły inne dzieci. Gdy powtarzałam po nich, było ok, ale w końcu pani kazała mi opowiadać jako pierwszej i wpadłam! Mama wcześniej nie zauważyła mojej wady . Nie odmówię sobie przyjemności wklejenia od czasu do czasu kolejnego zdjęcia. Umieszczam teraz po jednym, by nie zajmować od razu całej pierwszej strony. Odpowiedz Link
josarna Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 15.02.05, 22:43 Czy wypada się tutaj pochwalić? Dałam moim sobotnim gościom zdjęcia, które zrobiłam podczas kuligu i dołożyłam moją "galerię". Dzisiaj zadzwonił jeden z panów, który jak się okazało, wydaje kalendarze i zaproponował, że kupi jakieś moje fotografie. Cieszę się, gdy komuś podoba się to, co jest tak bliskie memu sercu. Odpowiedz Link
kanoka Re:Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 18:44 Wypada) Jest czym. Mnie się też bardzo podobają Twoje zdjęcia. Przepiękne tereny - i jesienią i...zimą. łutsze gor mogut byt tolko gory, na kotorych jeszcio nikto nie bywał.... Odpowiedz Link
josarna Re:Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:21 Dziękuję Tu są miejsca, w których bardzo rzadko ktoś bywa, np. ten wodospadzik znam tylko ja i moi bliscy. Jest tutaj sporo "paryj", czyli głębokich jarów wyrzeźbionych w piaskowcu - dlatego działała partyzantka. Przejście lasu na skróty może okazać się niezwykle trudne: widać blisko drugi brzeg "paryji", ale pokonanie jej to czasem nie lada sztuka. A poza tym - to nie są poważne góry, ani lasy, ale piękne. Odpowiedz Link
instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 19:04 josarna napisała: > Czy wypada się tutaj pochwalić? Jasne, ze wypada! Sama z pewna taka niesmialoscia nosze sie z zamiarem zapytania Cie o mozliwosc skopiowania 2 Twoich fotek z Albumu, czy wrecz poproszenia Cie o przyslanie ich mailem w wiekszej rozdzielczosci i zgode na zrobienie odbitek i powieszenia na scianie ) Mam takie jedno miejsce w domu w ktorym swietie by wygladaly pod szklem. Ale na razie jeszcze nie mialam odwagi poprosic Odpowiedz Link
josarna Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:48 do instant: Oczywiście wyślę chętnie! Będzie mi miło. Rozdzielczość może nie jest najlepsza, ale powiększano zdjęcia na wystawkę do formatu 40x50 i wyszły dobrze. Odpowiedz Link
instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:54 Dzieki Josarno, jestes kochana. Zaraz napisze w mailu, o ktore mi chodzi, a do albumu wrzuce dla przeciwwagi pare widoczkow w polnocy Odpowiedz Link