Dodaj do ulubionych

Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :)

07.02.05, 17:31
Jako ze Kanoka Tak sie zadeklarowala, to juz jej watek zakladam.
no bo we czworke to mozemy sobie mailami wymienic.
A z Instant to nawet prosciej smile
Obserwuj wątek
    • warum Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:11
      No moi drodzy!, A gdzie tlumaczenie "na nasze"?Krok po kroczku instrukcje
      obslugi prosze mi przetlumaczyc.
      • kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:32
        Warum, może Instant, Wędrowiec, lub Nokata Ci napiszą , bo mnie z albumu F 40+,
        prawie "automatycznie" łyknęłosmile) na A 40+
        Z wchodzenia do albumu na macierzystym forum, pamiętam, że zaprowadził mnie tam
        "za rączkę" Bodzio i ...że trzeba było wszystko akceptowaćwink
        Chodź, Warum, czekam w Albumie A 40+ - właśnie wklejam zdjęcia, dlatego nie
        forumuję - ale ja osobiscie nie potrafię nikogo przeprowadzić sad(
    • kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:25
      Hej, Nokato - małe nieporozumienie - bo chyba nie tylko JA będę pisała o fotkach
      w albumie - przynajmniej taka mam nadziejęwink)
      Ale że idę na pierwszy ogień - no to OK!

SWOŁOWO, to niewielka wieś położona niedaleko Słupska, określana mianem stolicy
      Krainy w Kratę. Wieś została założona na planie owalnicy i przetrwała w
      niezmienionym kształcie od XIII wieku. Od 1240 roku należała do Zakonu
      Joannitów, w XIV wieku była w rękach rodziny von Below, następnie Petera
      Glasenappa, rodziny von Schwave.
      O tej ciekawej wiosce czytaliśmy jeszcze przed wyjazdem na urlop. Wioseczka jest
      niezmiernie urokliwa i swój czar rzuciła kilka lat temu na p. Ewę Szalewską –
      architekta ze Słupska. Pani Szalewska, zdobyła z funduszu PHARE pieniądze na
      odnowę zabytkowych domów i obejść. Przy każdym obejściu, umieszczona jest
      tablica, informująca o wykonanej rekonstrukcji obiektu i o tym czyj to był
      kiedyś dom i kto w nim w różnych okresach historycznych mieszkał .
      Niestety, obecnie niektóre z budynków wyglądają na niezamieszkałe i ....popadają
      ponownie w ruinę sad(.
      Swołowo jest idealnym przykładem budownictwa ryglowego i typowej dla tamtych
      terenów zabudowy wiejskiej. Pośrodku wsi jest plac z malowniczym stawem
      pośrodku. Komunikację zapewniają przerzucone przezeń romantyczne mostki.
      Wiejskie domy zwrócone są szczytami do wybrukowanej kocimi łbami ulicy. Cud
      boski, że na tym wysoce historycznym bruku nie połamaliśmy resorów, ale trzeba
      było po nim kawałek przejechać, żeby bezpiecznie zaparkować. Niektóre
      gospodarstwa, otoczone są murowanym ogrodzeniem, w które wkomponowane są budynki
      gospodarcze i budynek bramny – z masywną drewniana bramą. Tak ogrodzone
      obejście, sprawia wrażenie warowni. Oczywiście, taki wygląd miały gospodarstwa
      bogatych gospodarzy. Są też gospodarstwa ubogie, gdzie mały domeczek z pruskiego
      muru, otacza niewielki płotek.
      Najstarsze gospodarstwa pochodzą z XVIII w. We wsi jest również niewielki,
      gotycki kościółek z masywna wieżą...ale w dni powszednie zamknięty na głucho,
      jak obecnie większość kościołów w naszych wsiach i miasteczkach – tak że na
      temat jego wystroju, nic nie wiem sad(
      A tutaj – trochę zdjęć ze strony ogólnodostępnej
      www.bik.pl/tomek/travel/Kaszuby/default.htm
      reszta w Albumie
      W dniu naszej wycieczki było cały czas pochmurno, ale na szczęście deszcz nie
      padał.
      • instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 19:31
        Warumko, wyslalam Ci zaproszenie. Wystarczy, ze klikniesz w "join now" i
        powinnas do niego wskoczyc. Passport chyba juz masz, skoro bylas w tamtym.
        Jakby co, to Nokata Cie za lapke poprowadzi smile)
      • kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 07.02.05, 20:05
        UFFF - udało się! wkleiłam.
        • bodzio49 Re: 09.02.05, 21:29
          Witam sąsiadów smile
          Zakładamy jednak osobny album. Pomimo, że żal miłych chwil razem spędzonych to
          wydaje to się teraz rozsądniejsze. A w przyszłości zobaczymy jak to się ułoży.
          Życzę dobrej zabawy. Bez obrazy.
          • kanoka Re: 09.02.05, 23:29
            Pozdrawiam, Bodziu smile
            Obejrzałam przepiękne zdjęcia Josarny. Siąść i się zachwycićsmile)
            Góry są bezkonkurencyjne fotograficznie - zwłaszcza jesienią.
            Nie wytrzymałam i wkleiłam zimowe zdjecia lasu Kabackego - robione w tym roku,
            kiedy spadł taki duuuży śnieg....
            • instant Re: 10.02.05, 00:02
              Witaj Bodziu,
              mowi sie trudno i...
              Dzieki za swietna wspolprace w starym albumie i oczywiscie do nowego tez
              kluczyk dostaniesz, jesli tylko zapragniesz. smile
              • bodzio49 Re: 10.02.05, 18:59
                I ja dziękuję instant za współpracę. Zastanawiałem się czy udział w obu
                albumach to dobry pomysł. Ale już wiem, że nie wytrzymam i będę do Was zaglądał
                też smile Pozdrowionka.
      • josarna o fotkach w Albumie :) - Swołowo 10.02.05, 20:21
        Dla mnie bardzo ciekawe, gdyż od lat niewiele ruszam się z miejsca.
        Kiedyś byłam też na Kaszubach i bardzo, bardzo mi się podobały, bo... nie jest
        tam płasko (to taki bzik wszystkich ludzi urodzonych w Krakowie i na południe
        od niego). Może kiedyś wypuszczę się w podróż po Polsce?

Nie wiem, czy powinnam podać w albumie adres mojej strony www...
        • instant Re: o fotkach w Albumie :) - Swołowo 10.02.05, 20:42
          Koniecznie podaj, Josarno. Moze sie kiedys przyda, a poza tym milo bedzie
          obejrzec Twoje miejsce dzialalnosci. Wszelka reklama w albumie dozwolona,
          zarowno dzialalnosci komercyjnej, jak i tworczej smile) Na razie jest nas tam 10
          malych Murzynkow, ale tylko czworo sie produkuje. Zachecam pozostalych do
          czynnego w nim udzialu.
          P.S. Bodziu, dziekuje za kluczyk i pozdrawiam smile)
          • instant Korekta po zapuszczeniu zurawia do albumu 10.02.05, 20:52
            Murzynkow jest juz 11, z czego produkuje sie 5.
            Milo Cie powitac, Bodziu smile)
          • popaye Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 10.02.05, 21:08
            Instant,-
            dostalem od Ciebie zaproszenie do uczestnictwa w albumie.
            a) dziekuje,-
            b) nie mam pojecia jak "wyglada" taki album i czego dotycza tam publikacje -
            jednoczesnie nie chce "korzystac" z klucza z ... czystej ciekawoscisad
            Nie wiem jak "intymne" (prywatne) sa tam tam publikowane dokumenty, wpisy
            i zdjecia a... nie wiem tez jak sobie moge wyrobic o tym zdanie - tam nie
            zagladajac - z powodow wymienionych wyzej.
            c) zachecajace (dla mnie) w takim "albumie" jest m.in. fakt (jak sobie
            wyobrazam) iz z racji jego niepowszechnej dostepnosci nie obowiazuja tam
            ograniczenia co do praw autorskich (Copyright) zrodel w postaci np. zdjec czy
            odbitek foto np: dziel Sztuki itp. w odroznieniu od stron internetowych (www).

Prosze o porade - jak moge rozwiazac ten (moj)"problem"?
            pE
            • instant Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 10.02.05, 21:30
              Popayu,
              odpowidam po kolei:
              a) prosze bardzo smile
              b)co prawda ponoc ciekawosc zabila kota i jest ona pierwszym stopniem do
              piekla, lecz takze i motorem poznania i postepu wszelakiego wink
              Stopien intymnosci fotek zamieszczanych w albumie zalezy wylacznie od jego
              uczestnikow. Jeden opublikuje swoj konrefekt w niedzwiedziej skorze i
              jaruzelskich okularach, pstrykniety z odleglosci 20 metrow bez zoomu, drugi nie
              zawaha sie przed publikacja wlasnego aktu saute w duzym zblizeniu. I jedno i
              drugie jest ok, bo przeciez nie chodzi tu o to, zebysmy sobie nawzajem liczyli
              zmarszczki, pryszcze, czy powierzchnie lysiny, tylko o wspolna zabawe w
              publikowanie, ogladanie i komentowanie ciekawych fotek. A zabawa, jak sadze
              jest klepsza, kiedy zabawowicze znaja sie przynajmniej z widzenia.
              c) Na albumie wisi wielka klodka, wlamanie do niego jest dosc trudne, co
              oczywiscie nie znaczy, ze niemozliwe, gdyby ktos bardzo chcial, tak wiec
              wszystko, co uda sie sciagnac z netu z-, czy bez copyright'ow moze sie tam
              znalezc, aczkolwiek jego glowna idea jest zamieszczanie tam naszych wlasnych
              produkcji. Licze, ze z czasem beda to nie tylko produkcje fotograficzne, ale
              rowniez np. literackie, czy plastyczne, nie przeznaczone dla szerokiej
              publicznosci portalu GW.
              Zatem moja porada brzmi : sprobowac smile)
              • nokata Re: o fotkach w Albumie - pytanie ignoranta 13.02.05, 18:48
                No i po trzech dniach od wpisu Instant moge w poczuciu
                i w potrzebie wyrazenia sympatii napisac:

Witam Popaye w naszym albumie wyuzdanstwa i sodomii-gomorii.
                Mam nadzieje ze stopien deprawacji nie bedzie zbyt wysoki.
                Heh wtajemniczeni wiedza, w czym sie rzecz ma-cala.
                • mammaja Re: o fotkach w starym albumie 14.02.05, 10:46
                  Mam pytanie do zarzadzajacych albumami: jak to sie stalo, ze ze starego albumu
                  zniknal moj kominek, fotel, pantofle, ba caly album przy kominku?
                  Czy kazdy moze skasowac czyjes zdjecia, czy tylko wlasciciel i zarzadzajacy?
                  To samo pytanie zadlam na 40+ i prosze o odpowiedz, zyczac milego dnia smile
                  • kanoka Re: o fotkach w starym albumie 14.02.05, 11:02
                    Nic na ten temat nie wiem, bo moja wiedza nt zawiłości albumowych, jest
                    niewielka. Ale chodzi mi po głowie, że jak się zakłada album, to z tego co
                    pamiętam, można wybrać opcje, kto może wklejać i usuwać zdjęcia ....
                    A kto konkretnie usunął Twój album, to już całkiem nie wiem? Może zostawiłaś
                    opcję, że każdy to może zrobić, nie tylko Ty i "managers"?
                    pozdrawiam
                    knk
    • kanoka Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 14.02.05, 12:20
      Wycieczki po Pomorzu cd. Kierunek - kamienne kręgi.
      Tutaj - przewodnikwink

Kamienne kręgi , grobowce megalityczne, miejsca mocy – to wszystko brzmi
      okropnie tajemniczo wink..... Jako entuzjastka wszystkiego co dziwne i tajemnicze,
      będąc na wakacjach na Pomorzu, nie mogłam sobie odmówić wycieczki do owych
      kamiennych kręgów, o których z zainteresowaniem przeczytałam w necie
      www.kamienie.most.org.pl/
      Kiedy mówimy „kamienne kręgi” zaraz myślimy - Stonehenge .... Ale i w Polsce są
      kamienne kręgi, równie tajemnicze, chociaż znacznie mniejsze, zwłaszcza wzwyżwink.
      Najbardziej znane, to te w Odrach (Bory Tucholskie), Węsiorach, Grzybnicy i
      Leśnie. My zwiedziliśmy kamienne kręgi w Grzybnicy i grobowiec megalityczny
      (dolmen)w Borkowie. Tego typu zabytkami z przeszłości interesują się
      archeolodzy, kosmolodzy, bioenergoterapeuci, radiesteci, różni wyznawcy nauk
      tajemnych integra.xtr.pl/teksty/Wesiory.htm no i oczywiście – turyści.
      A oto, co mówią specjaliści na temat tajemniczych budowli kamiennych:
      „KROMLECHY I KAMIENNE KRĘGI Do kromlechów zalicza się koliste i łukowe układy
      kamieni otaczające często grobowiec, natomiast kamienne kręgi to ogólny termin
      na zespół kamieni ustawionych w kole mający spełniać przede wszystkim funkcje
      energetyczne i ochronne. Oba pojęcia stosuje się niekiedy zamiennie. Kromlech to
      słowo pochodzenia celtyckiego oznaczające dosłownie: wygięty kamień (crom -
      wygięty, lech - kamień). - określenie pochodzące z angielsko-walijskiego,
      oznaczające kręgi kamienne, archeologicznie kręgi z pionowo ustawionych głazów,
      najprawdopodobniej miejsca kultu, często ogrodzenia grobów, wznoszone głównie w
      neolicie oraz w początkach epoki brązu. Rozpowszechnione szczególnie w Brytanii,
      znane również w Anglii (np. Stonehange). W środkowej Polsce i na Pomorzu spotyka
      się kręgi o odmiennej konstrukcji z okresu rzymskiego, przykładowo - w Grzybnicy
      k. Koszalina oraz w Węsiorach i Odrach na pograniczu woj. gdańskiego i toruńskiego.
      DOLMEN - to słowo wywodzące się z języka celtyckiego, oznacza grobowiec
      megalityczny z okresu neolitu, zbudowany z kilku wielkich, nieociosanych głazów,
      przykrytych płaskim blokiem kamiennym, usytuowany na powierzchni ziemi.
      Przypuszcza się, że oprócz zastosowania grzebalnego dolmeny były wznoszone także
      dla celów religijnych lub dla upamiętnienia jakiegoś ważnego wydarzenia.
      Najstarsze typy dolmenów były przysypane ziemią.Dolmeny spotyka się głównie na
      obszarach północno-zachodniej Europy, zwłaszcza w Bretanii i Irlandii, a także w
      Afryce i Azji.
      Tutaj stronka o Grzybnicy i Borkowie:
      www.zb.eco.pl/zb/119/miejsca.htm
      Tajemnicze kamienne kręgi w Grzybnicy (liczące ponad 1800 lat) zbudowane zostały
      przez Gotów. Niektóre z nich mają średnicę przekraczającą 35m.Tak więc, są to
      największe tego typu kręgi jakie odkryto w Europie.
      Tutaj kolejna stronka ze zdjęciami i szczegółowym opisem grzybnickich kamiennych
      kręgów
      www.manowo.pl/html/turystyka/zabytki.html
      A teraz wklejam, żeby czegoś nie przekrecićsmile
      „Kamienne kręgi - obiekty składające się z kilkunastu kamiennych stel
      ustawionych na obwodzie koła, czasem również z kamieniami w środku okręgu - to
      charakterystyczny i tajemniczo wyglądający ślad pradziejów Pomorza. W
      kaszubskiem świecie literackim kręgi są pozostałością po zamieszkujących niegdyś
      te ziemie stolemach, którzy w tych miejscach sprawowali narady i sądy, a podjęte
      decyzje upamiętniali ustawionymi kamieniami. Dla wielbicieli wiedzy tajemnej
      kręgi są dawnymi obserwatoriami astronomicznymi i skupiskami energii.
      Archeolodzy stwierdzili, że owe kamienie postawili na swoich cmentarzyskach Goci
      - germański lud przybyły ze Skandynawii, który na Pomorzu przebywał w I - III w.
      po Chr. pozostawiając materialne ślady określane jako kultura wielbarska. W III
      - IV w. Goci powędrowali nad Morze Czarne, a następnie uciekając przed Hunami
      przybyli w obręb Cesarstwa Rzymskiego, osiedlając się na płw. Apenińskim
      (Ostrogoci) i Iberyskim (Wizygoci). Pomorskim kręgom przypisuje się znaczenie
      analogiczne jak znanym ze Skandynawii tingom - miejscem plemiennych narad i
      obrzędów religijnych. Uwaga: wprawdzie gockie kamienne kręgi są budowlami z
      dużych kamieni, ale nazywanie ich megalitami jest błędem. Określenie "megality"
      archeolodzy rezerwują do obiektów stworzonych 2 - 3 tys. lat wcześniej, w
      neolicie. Prawdziwymi megalitami są np. grobowiec komorowy w Borkowie czy
      grobowce trapezowe w Łupawie.”
      www.naszekaszuby.pl/modules/artykuly/article.php?articleid=18
      Wycieczka nasza upłynęła w deszczu. Padało od samego początku, a kiedy
      dojeżdżaliśmy do Grzybnicy, nastąpiło wręcz oberwanie chmury. Jechaliśmy szosą
      Koszalin – Poznań, z której za Mostowem należało skręcić w leśną drogę
      oznakowaną tabliczką "zabytek archeologiczny" około 2-3km. W ulewnym deszczu z
      trudem zauważyliśmy ową tabliczkę. Droga leśna była rozjeżdżona przez samochody
      ciężarowe ściągające wycięte w lesie drzewa, wąska, zalana padającym
      deszczem...Tylko czekać, kiedy urwie nam się resor sad. Na szczęście udało się –
      dojechaliśmy . Wokoło żywego ducha... W obrębie rezerwatu jest śródleśny postój
      z wiatą przeciwdeszczową, pod którą schowaliśmy się, żeby przeczekać najgorszy
      deszcz. Wreszcie deszcz się zmniejszył.
      A tutaj kolejne zdjęcia z Grzybnicy
      www.naszekaszuby.pl/modules/myalbum/viewcat.php?cid=36
      Zastanowiło mnie, że wszystkie drzewa w okolicy, nawet na gałązkach, nie tylko
      na pniach, pokryte są porostami, bardziej niż stelle i kamienie.Na zielonych
      gałęziach młodych świerków, wyglądały jak śnieg...na pniach większych drzew,
      sprawiały wrażenie białej farby, naniesionej do połowy pni...
      Miejsce odebrałam jako "dziwne", nie, żeby "nieprzyjazne", ale miałam wrażenie
      czyjejś obecności i.....odmienności tego miejsca? I nie chciałabym tam być
      zupełnie sama....
      W tym samym dniu, parę godzin później byliśmy w Borkowie (grobowce
      megalityczne), też jako jedyni turyści. Deszcz padał nadal...W Borkowie
      odniosłam wrażenie ogromnego spokoju.....dobrze bym się tam czuła nawet w
      samotności.
      Może te odczucia spowodował inny charakter lasu w Grzybnicy (las iglasty) niż w
      Borkowie(las bukowy), ale w innych lasach iglastych, takich odczuć nie miałam.....

Wieczorem wrzucę do Albumu zdjęcia smile)
      • mammaja Re: Kanoka: 14.02.05, 12:33
        Ale co komu przeszkadzal kominek ? sad
        • gaja_1 Re: Kanoka: 14.02.05, 13:35
          Mammajo, moze Bodzio przeniósł do nowego albumu?
          a moze jak była zawirucha na poczatku to jakiś dowcipniś usunął
          a później nie potrafił przywrócić?
          A kominek nie powinien przeszkadzac nikomu smile
          tylko jak to zwykle bywa, tam gdzie jest ciepło
          znajdzie się zawsze taki co wietrzy sad
        • kanoka Re: Kanoka: 14.02.05, 13:40
          Też nie wiem....
          W Albumie przestałam bywać, odchodząc z F40+, więc nawet nie wiem, kiedy zniknął
          kominek.
          • instant Re: Kanoka: 14.02.05, 13:53
            Mammajko,
            Niestety, nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie, poniewaz przy
            zawirowaniach z Albumem Feline zostalam z niego:
            a) wylana wraz ze wszystkimi zamieszczonymi tam przeze mnie fotkami
            b) wpuszczona przez Feline na prawach czlonka, zeby po sobie posprzatac
            (chociaz juz nie bylo co)
            c) kilkakrotnie wywalana przez jakas niewidzialna reke w momencie, gdy Feline
            obdarzyla wszystkich stanowiskiem vice adminow
            d) wpuszczona przez Feline jako vice admin, juz wtedy, gdy reszta uczestnikow
            zostala przez Nia ponownie zdegradowana do zwyklych "members" i nikt juz sie
            nie mogl bawic zatrzaskiwaniem mi drzwi przed nosem
            e) wylana definitywnie na wlasna prosbe, po stwierdzeniu, ze nie ma tam juz nic
            mojego
            f) a potem dostalam jeszcze mala niespodzianke, ale nie bede o tym pisac, bo
            uwazam temat za zamkniety.
            Przypuszczam, ze Twoj kominek spotkal podobny los w tej chwili "demokracji
            calom gembom" i sugeruje ostroznosc przy wpuszczaniu do nowego Albumu, bo ktos
            z jego poprzednich uczestnikow ewidentnie brzydko sie zabawia.
            Pozdrawiam smile)
            • instant Re: Mammajko 14.02.05, 14:02
              ops...ale "sfinka" ze mnie. Oczywiscie zapraszam tez do albumu Alternatywnych :-
              )
              • wedrowiec2 Re: Mammajko 14.02.05, 16:05
                Mamajko, gdy poprzednią niedzielę usuwałam swoje zdjęcia z albumu, Twoje
                jeszcze były. Byłam w albumie koło dziesiątej rano, potem zostałam zabanowana.
                Pamiętam zdjęcia kominkowe i to, na którym trzymasz Truszkę w objęciach.
                Przykre, że zniknęłysad
                • mammaja Re:Wedrowcze i Instant :) 14.02.05, 20:06
                  To z Truszką usunelam sama "na fali" dezercji albumowej.Ale i tak zostawilam
                  jakies swoje i swoich dzieci, co mi tam, nie lubie palenia mostow! Ten album
                  byl dla mnie WAZNY i taki pozostanie.
                  Dziekuje za zaproszenie do nowego, chetnie przyjme!
                  • alfredka1 Re:Wedrowcze i Instant :) 15.02.05, 12:33
                    miałam kłopoty z internetem, a z wejściem do albumu jeszcze większe. Teraz
                    weszłam, pooglądałam, zdjęcia są śliczne /bez wyszczególniania/,
                    a wszyscy tacy piękni i młodzismile)
                    Josarno, powiększyłaś grono okularników /interpretacja dowolna/ witajsmile)
                    • josarna Do Alfredki i wszystkich 15.02.05, 16:26
                      Dziękuję za miłe przyjęcie smile.
                      Okularnikiem jestem rasowym od dziecka. Anegdotka: w pierwszej klasie pani
                      wieszała obrazki na tablicy i należało opowiadać, co się na nich widzi. Nie
                      bardzo rozumiałam, dlaczego ja pewnych rzeczy nie widzę i uczyłam się na pamięć
                      tego, co mówiły inne dzieci. Gdy powtarzałam po nich, było ok, ale w końcu pani
                      kazała mi opowiadać jako pierwszej i wpadłam! Mama wcześniej nie zauważyła
                      mojej wady smile.
                      Nie odmówię sobie przyjemności wklejenia od czasu do czasu kolejnego zdjęcia.
                      Umieszczam teraz po jednym, by nie zajmować od razu całej pierwszej strony.
    • josarna Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 15.02.05, 22:43
      Czy wypada się tutaj pochwalić?
      Dałam moim sobotnim gościom zdjęcia, które zrobiłam podczas kuligu i dołożyłam
      moją "galerię". Dzisiaj zadzwonił jeden z panów, który jak się okazało, wydaje
      kalendarze i zaproponował, że kupi jakieś moje fotografie. Cieszę się, gdy
      komuś podoba się to, co jest tak bliskie memu sercu.
      • kanoka Re:Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 18:44
        Wypadasmile)
        Jest czym. Mnie się też bardzo podobają Twoje zdjęcia. Przepiękne tereny - i
        jesienią i...zimą.

łutsze gor mogut byt tolko gory, na kotorych jeszcio nikto nie bywał....
        • josarna Re:Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:21
          Dziękuję smile
          Tu są miejsca, w których bardzo rzadko ktoś bywa, np. ten wodospadzik znam
          tylko ja i moi bliscy. Jest tutaj sporo "paryj", czyli głębokich jarów
          wyrzeźbionych w piaskowcu - dlatego działała partyzantka. Przejście lasu na
          skróty może okazać się niezwykle trudne: widać blisko drugi brzeg "paryji", ale
          pokonanie jej to czasem nie lada sztuka. A poza tym - to nie są poważne góry,
          ani lasy, ale piękne.
      • instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 19:04
        josarna napisała:

> Czy wypada się tutaj pochwalić?
        Jasne, ze wypada! Sama z pewna taka niesmialoscia nosze sie z zamiarem
        zapytania Cie o mozliwosc skopiowania 2 Twoich fotek z Albumu, czy wrecz
        poproszenia Cie o przyslanie ich mailem w wiekszej rozdzielczosci i zgode na
        zrobienie odbitek i powieszenia na scianie smile) Mam takie jedno miejsce w domu
        w ktorym swietie by wygladaly pod szklem.
        Ale na razie jeszcze nie mialam odwagi poprosic wink
        • josarna Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:48
          do instant:
          Oczywiście wyślę chętnie! Będzie mi miło.
          Rozdzielczość może nie jest najlepsza, ale powiększano zdjęcia na wystawkę do
          formatu 40x50 i wyszły dobrze.
          • instant Re: Kanoka: Tu bede pisala o fotkach w Albumie :) 16.02.05, 20:54
            Dzieki Josarno, jestes kochana.
            Zaraz napisze w mailu, o ktore mi chodzi, a do albumu wrzuce dla przeciwwagi
            pare widoczkow w polnocy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka